петък, 30 септември 2011 г.

Rubikub с нови проекти

Бандата работи по вторият си сингъл. Освен това след две седмици ще забият за първи път на сцената на София Лайв Клуб.

Rubikub са сравнително нова и млада поп-джаз група. Тя се състои от Гери Турийска - вокал, Краси Тодоров - пиано, Росен Ватев - барабани и Ангел Дюлгеров - вокал и китара. В началото на лятото те издадоха първото си видео към песента "Uh Ah Oh".

Сега всестранното русо момиче и момчетата влизат в студио, за да запишат втори сингъл. По думите на Гери публиката много харесва "Still Together", когато я изпълняват на живо, това е и причината бандата да работи именно по тази песен.

На 17-ти септември, когато беше празника на столицата
Rubikub бяха включени в празничната програма и зарадваха феновете си с концерт.

На 13-ти октомври пък музикантите ще се качат на сцената на един от най-добрите клубове в България за жива музика - София Лайв Клуб. Интересен е факта, че вокалистката на новоизгряващата група, която сме свикнали да я виждаме в различни амплоата, се притеснявала, защото не била сигурна, че заведението ще се напълни с хора. Шефовете му от своя страна я насърчили да има повече вяра и че всичко ще бъде наред.

Освен това, водещата на БГ Радио сподели пред "Music space TV", че скоро ще издаде третата си книга, която ще съдържа новели, но все още няма име.


Снимка - http://www.facebook.com/

четвъртък, 29 септември 2011 г.

Галка подготвя албум

Бившата дуетна половинка на Миро влиза в студио скоро, за да запише нов сингъл. Галка обмисля и по-голям проект, който ще е спонсориран от новите й продуценти.

След като наскоро записа "The Race" с Кристо, сега красавицата ще изненада публиката със самостоятелно парче. Това заяви лично тя пред "Music space TV".

Изпълнителката подготвя и албум, който ще съдържа две или три части. Едната ще е в соул, джаз стил, другата ще е с по-денс и модерен бийт. Освен това, момичето от "Каризма" ще работи с нови продуценти, но не назова техните имена.

В най-смелите си мечти звездата се вижда като режисьор на филм. Не е случайно, че в момента Галка чете подобна литература. За клиповете си музикантите се нуждаят от свежи идеи и сюжет, това е и причината "мишенцето" да се информира за този вид изкуство. Очакваме нещо ново и интересно от нея.


Снимка - http://www.google.bg/

сряда, 28 септември 2011 г.

"ART Quiz" - бр. 3 - Искрен Тончев

Той е млад, талантлив и амбициозен. Той е ученик последна година в Английската езикова гимназия "Гео Милев" в град Бургас. Занимава се с музика, откакто се помни. Пее, свири на пиано, саксофон. Участвал е в благотворителни концерти, модни мероприятия, откриване на събития, клубни изяви и т.н. В последните години се занимава активно с бийтбокс. Тази година спечели състезанието на "Нескафе 3 в 1" - бийтбокс битка. Догодина ще представи страната ни на световно първенство в Германия. В свободното си време тренира смесени бойни изкуства. Той е бийтбоксъра номер едно за 2011г. - Искрен Тончев.

1. Как се чувстваш като най-добрият бийтбоксър в БГ за 2011г.?
Искрен: Много съм щастлив, защото съм се трудил много, за да стигна до тук. За мен това е сбъдната мечта. :):)

2. Ти не се явяваш за първа година на този конкурс. Какво беше по-различно този път?
Искрен: Интересното е, че миналите 2 години бях подготвил предварително всеки един бийт, а тази си казах, че ще импровизирам на сцената. Мисля, че този път бях по-уверен в себе си и това ми донесе победата.

3. Много хора ако не спечелят веднъж се отказват. Какво те мотивира да пробваш отново?
Искрен: Ако човек е решил да постигне нещо, трябва да се бори докрай. Мога да насърча хората да не се отказват поради неуспехи, а да продължават да се развиват!
4. Как се запали по бийтбокса?
Искрен: Случайно попаднах на клип и не можах да повярвам, че е възможно това да се направи само с уста. Започнах да се опитвам, без сериозни намерения, но с времето се запалих повече. Изгледах всички клипове в интернет, слушах най-добрите бийтбоксъри, след което започнах да създавам свой собствен стил.

5. Учил ли си се от някого? От кого и кой е най-добрия според теб в световен и национален мащаб?
Искрен: Учил съм се и продължавам да се уча, винаги има нещо, което може да се развие още. Според мен не може да се каже кой е най-добрият, всеки има различен стил и умения в бийтбокса си. Едни са добри в кавърите, други имат страхотна техника и бързина, трети правят интересни звуци.
6. Трябва ли човек да има музикален слух и възможности, за да е бийтбоксър или всичко става с практика?
Искрен: Според мен може да стане и с много практика, но само донякъде. Добрият бийтбоксър трябва да е и музикален и ритмичен, иначе се губи силата на бийт-а.

7. Освен бийтбокс битките, ти смесваш и песни от различни музикални жанрове. По какъв критерий го правиш или на случаен принцип избираш отделни парчета?
Искрен: Не всяка песен е подходяща за бийтбокс, затова трябва парчетата да се подбират специално. Хубаво е да се смесват различни музикални жанрове за по-разнообразно звучене.

8. Възрастните не знаят какво представлява бийтбокса и не могат да го възприемат като изкуство, как реагираш ако такива хора ти кажат, че всъщност не правиш нищо необичайно?
Искрен: Последните години бийтбокса придоби по-голяма популярност и вече не се приема толкова странно от хората. Изпълнителят винаги трябва да се съобразява и с аудиторията, пред която участва, все пак хората имат различен вкус. Ако репертоарът е подготвен добре, може да грабне вниманието и на възрастните, защото според мен бийтбокс-а е едно интересно изкуство. За моя радост досега не ми се е случвало да ми кажат, че не правя нищо особено. (смее се)
9. Искаш ли занапред да се занимаваш с това? Мечтаеш ли за световни сцени и фестивали?
Искрен: Разбира се! Живот и здраве ще продължавам и занапред да се занимавам усилено с бийтбокс. Март месец догодина ще представям България на световното първенство в Берлин. Стискайте палци!

10. Каква е твоята формула за успех?
Искрен: Силна воля, усърден труд и повторение.

Тук можете да гледате видеото от полуфинала на NESCAFE с участието на Искрен: http://www.youtube.com/.

За повече информация на феновете:
http://www.facebook.com/.



Снимки - личен архив - Искрен Тончев

вторник, 27 септември 2011 г.

Вижте кои известни български мъже ще се женят тази есен

Мнозина считат, че лятото е сезона за сватбите. Популярните личности у нас обаче явно са използвали почивните месеци, за да предложат брак на любимите си.

Ако за някои от вас е загадка къде Вики от група "Мастило" загуби гласа си, то ние ще ви кажем. Блондинката, която се изявява и като водеща в предаването "Гласът на България" беше на сватбата на своя колега. Певицата гостува тази неделя при Росен Петров и сподели, че била на сватба, много е викала и танцувала и най-вероятно това е оказало влияние за прегракването й. Ден по-късно в музикалното шоу диджеят попита изпълнителката на шега къде си е изгубила гласа, а тя му отговори риторично "на сватба, а ти беше ли на нея?".
В тесен приятелски кръг в събота нестандартния Мартен Роберто каза "Да" на дългогодишната си приятелка Джули. Празненството се състоя в любимото заведение на двойката - Радио Кафе.

Преди броени дни пък един от най-обичаните и новоизгряващи актьори - Ивайло Захариев промени статуса си във фейсбук. Звездата от сериала "Под прикритие" се сгоди за своята любима - Миряна, с която са заедно от доста време.

В началото на есента в медиите тръгнаха и други слухове. Единият е, че не кой да е, а именно вечният ерген Слави Трифонов щял да се жени за гаджето си Мартина. До този момент обаче не е излязла официална информация от устата на Дългият, че това е истина.

За разлика от клюката покрай гологлавия водещ, музиканта Дичо заяви в предаването "Черешката на тортата", че с приятелката му Карина обмислят дата за сватба. Бившия вокал на Д2 се доказа като добър домакин и готвач и явно няма да му е трудно да се справя и със семейния живот. След раздялата си с модела Диляна Попова, певеца започна връзка с настоящата му изгода, която продължава вече три години.

Една от най-обсъжданите двойки Валери Божинов и Николета Лозанова също ще мине под венчилото скоро. Злите езици говорят, че плеймейтката е бременна и че акушерката на Алисия ще изражда детето й, а сватбата се очертава да е през октомври.

Любовта е едно от най-красивите неща, които може да се случи на човек, за това пожелаваме много успехи, както в личен, така и в професионален план на всички споменати по-горе лица от екрана.


Снимка - http://www.facebook.com

понеделник, 26 септември 2011 г.

Брат Пит ще продава снимки на близнаците си

Това е решението, което обмисля известната холивудска двойка. Парите, които ще вземат от папараците ще отидат за благотворителната фондация "Джоли-Пит".
Анджелина Джоли и Брат Пит са популярни освен с добрите си постижения в киното и с кампаниите, които организират за сираци по целия свят. Те самите имат няколко осиновени деца.
Със сигурност обаче американските таблоиди следят развитието най-вече на биологичните деца на двойката, а именно близнаците им. През 2008г., когато се родиха Нокс Леон и Вивиен Марчелин, родителите продадоха снимките им за 14 милиона долара. Въпреки това, бащата иска да контролира от рано имиджа, който създават медиите за бебетата му в публичното пространство.

В интервю за американското национално радио Брат споделя, че е много странно да продаваш лични и интимни снимки на тези, които се опитваш да защитиш. Почти всеки ден семейството се чудело как да избегне тълпата от фотографи на излизане от къщата им.

Така на блондина му дошла идеята, че вместо тези пари да отиват при хора, които не уважава, може да помогне на някои деца. Затова в скоро време в списанията в САЩ ще се появят фотоси на близнаците, финансите от които ще отидат за подпомагане на организацията на актьорите.


Снимка - http://www.google.bg/

петък, 23 септември 2011 г.

Калин Врачански твърдо отказва да коментира личния си живот

Актьорът, който има над 46 хиляди почитатели във фейсбук отговори искрено на 15 от най-харесваните въпроси от потребителите на сайта Свежо.нет. Относно личния му живот обаче, той отказа всякакви коментари.

В първия епизод на предаването "Диалог" специален гост беше Калин Врачански. Той стана изключително популярен след като изигра ролята на Камен Касабов в сериала "Стъклен дом". Така момчето от село Роман спечели сърцата на хиляди фенове и най-вече фенки.

Един от по-любопитните въпроси, на които блондина трябваше да отговори бяха свързани с колежката му Елена Петрова. Той допълни, че я харесва като жена, но отношенията им са чисто професионални. За личния си живот Калин не пожела да говори, само заяви, че не е привържаник на брака и едва ли скоро ще стане. Загубил е романтиката в себе си, но се надява някой ден отново да бъде романтичен.
До скоро медиите го спрягаха, че все още е обвързан с актрисата Силвия Петкова. Тази връзка обаче явно е стара история и на този етап красавеца игнорира всякакви опити на хората да се "ровят" в личното му пространство.

Едно от хобитата, както повечето негови почитатели сигурно знаят, това е мотора. Заедно с Асен Блатечки са големи запалянковци на високите скорости и пустите места за почивка.

Въпреки ангажиментите в българската сага номер едно засега, Врачански работи по нова постановка, която ако стане добре обеща да представи и на публиката в Плевен.

Цялото интервю можете да гледате тук: http://vimeo.com/29263072


Снимка - http://www.google.bg

четвъртък, 22 септември 2011 г.

Halle Berry си счупи крака

Неприятния инцидент станал по време на снимки в Испания. Актрисата стъпила накриво, което довело до нараняването й.

Филмът, в който участва звездата се казва "Cloud Atlas" и е научно-фантастичен жанр. Докато си почивала в къщата, където отседнала, Бери стъпила накриво. След, което е била откарана в болница и са й сложили гибс. Красавицата напуснала болничното заведение в инвалидна количка.

Директорите на продукцията преодоляли проблема. Тя играела ролята на една от малко оцелелите в пост апокалипстичния свят - Хали била снимана от кръста нагоре, а двойник участвал в останалите сцени.

Наскоро и други известни лица претърпяха здравословни злопоуки.
Eвън Уд загуби зъб, след като беше ударена в лицето от танцьор в нощен клуб в Париж, където празнувала своя 24-ти рожден ден. Рийз Уидърспун пък беше блъсната от кола, след като правеше сутрешната си тренировка.


Снимка - http://www.google.bg/

сряда, 21 септември 2011 г.

Coldplay записват песен с Rihanna

В една от песните от новия им албум, барабаниста на бандата трябвало да пее. Тоновете се оказали прекалено високи за музиканта, след което дошла идеята, че певицата може да се включи в проекта.

Става дума за парчето "Princess of China". To e част от четвъртият им предстоящ албум "Mylo Xylotо". Компилацията е записана в Лондон и ще съдържа 14 песни. В нея китариста Джони имал едно изцяло негово изпълнение на песента "'Hurts Like Heaven" и се справил доста добре със задачата. Така на вокала Крис му хрумнало, че и Уил да може да направи самостоятелен проект.

Уви, според барабаниста, в
"Princess of China" се разказва за любовна история и ще подхожда повече песента да бъде изпълнена от женски вокал, защото неговия глас бил прекалено нисък. Така Coldplay се свързали с Риана. Най-вероятно тя ще се включи само в припева, понеже Чемпиън все пак ще се пробва да пее. Фронтмена на бандата обаче признава пред британските медии, че красавицата ще има голяма конкуренция в лицето на Уил.


Снимка - http://www.google.bg/

вторник, 20 септември 2011 г.

Белослава: Клубната сцена е моята дясна ръка

Това сподели днес певицата в предаването на БНТ "Денят отблизо". Белослава изказа възмущението си, че нито една медия в страната ни не подкрепя българската музика.

Тази година се навършват десет години, откакто Белослава е на сцена. Съвсем скоро тя ще издаде и новия си албум. На въпрос от Мира Добрева къде хората могат да видят клиповете й, Бубето отговори така:

"Няма къде да ги видят по простата причина, че у нас няма нито една музикална телевизия, по която да ги показват. Те имат други договорки, пускат комерсиални неща, моите клипове може да се гледат само в интернет."

За да бъде разчупена традицията, днес за първи път в национален ефир беше показано видеото й "Super Girl". Освен това изпълнителката допълни, че клубната сцена е нейната дясна ръка. Именно там тя се среща с феновете си. Едва успявала да обърне внимание на почитателите си и не й се мислило какво би станало ако е идол за масата от българите.

Белослава си призна, че понякога е доста лицемерна с приятелите си. Казва неща, които знае, че на тях ще им се харесат. Често пъти вечер мъжа и дъщеря й й правят забележки, за това, че красавицата композира песни и те не могат да спят. Обича да готви, да гледа филми със семейството си, да слуша музика, да пие вино, но всичко да става в спокойна атмосфера.

За информация на меломаните поп певицата ще има концерт на 14 октомври в София Лайв Клуб.


понеделник, 19 септември 2011 г.

"TILT" се бори за "Оскар"

Българската лента ще се бори в категорията "чуждоезичен филм". Така всички стискат палци нашите творци да спечелят приза в 84-тото издание на филмовата академия на САЩ.
В последно време може да кажем, че има едно възраждане на българското кино. Освен доста добрите сериали, които вървят по телевизиите, на филмовите фестивали у нас излизат и много стойностни продукции.

Такава е и лентата на Виктор Чучков - син. В "ТИЛТ" се говори за комунистическия режим, за падането на Берлинската стена и как група младежи тръгват от родината си за да търсят късмета си в Германия. Уви, вместо да станат богати и известни, момчетата стават гробари.
Сюжета и актьорската игра са изключително реални и кара зрителите да се замислят дали да имигрират.

За да бъде допуснат обаче филм да участва за наградите "Оскар", той трябва да е прожектиран поне седем дни на 35 и 70 мм филмова лента или във формата "дигитално кино". Това са част от изискванията, които са изпълнени и според Националния съвет за кино въпросния български проект може да се яви в надпреварата за статуетка.

Пожелаваме успех на екипа и дано ни зарадва с едно от най-популярните отличия в киноиндустрията.


Снимка - http://www.google.bg/

петък, 16 септември 2011 г.

"Стъклен дом" тръгва с месец закъснение

Причината - кандидатурата на Стефан Данаилов за вицепрезидент. По този начин ръководството на Би Ти Ви иска да избегне всякакви спекулации, че Ламбо цели да си вдигне рейтинга на техен гръб.

Всички фенове на българската сага чакат с нетърпение четвъртия й сезон. Стартът на новите серии на "Стъклен дом" трябваше да започнат през септември, уви това няма да стане. В началото на месеца един от главните актьори в сериала - Стефан Данаилов беше избран за помощник на основния кандидат на БСП - Ивайло Калфин.

В предаването на Би Ти Ви "Тази сутрин" преди дни, Ламбо заяви, че е отказал категорично да се кандидатира за президентското място, но е написал писмо до Сергей Станишев, че има желание да се върне в политиката. Така на 4 септември партията избира легендарния артист да участва на изборите през октомври.

Другото, което вълнува зрителите е дали Чарли и Камен са живи. Според слуховете, блондина ще е намерен мъртъв в езерото, в което скочи от хеликоптер в последната серия на 3-ти сезон. Относно героят на Асен Блатечки пък някои говорят, че той ще оцелее, но най-вероятно ще остане инвалид. Ще разберем истината след 31 октомври, когато ще започнат и новите епизоди на сапунката.


Снимка - http://www.google.bg/

четвъртък, 15 септември 2011 г.

Snoop кара twitter да плати данъка на Tupac

През 2011-та се навършват 15 години от смъртта на легендарния рапър. Това е и повода колегата му да поиска социалната мрежа да плати задълженията на Tupac към държавата.

На 13 септември покойния рапър щеше да навърши 30 години. Феновете и колегите му са многобройни по целия свят. Това е причината Snoop Dogg & Run DMC да предприемат действия и да накарат шефовете на туитър да платят данъка на Tupac.

В чест на своя приятел Снуп написа: "Момент на мълчание за Тупак Шакур". Рън Ди Ем си пък сподели, че често се чудел какво би туитвъл певеца ако все още беше сред живите.

В Лос Анджелис през 2006-та изпълнителят беше прострелян от банда гангстери. Той искаше да бъде запомнен с това, че вдъхновява младите хора. Биологичния му баща William Garland, който също плаща част от данъците му, коментира, че Тупак го е било грижа за хората. Най-много се е натъжавал, когато са му задавали въпроси, а той е правел комплименти. Той изключително много уважавал черните жени и мъже, защото са били като част от семейството му.

Снимка - http://hiphophoney.com/

сряда, 14 септември 2011 г.

И Lenny иска дует с Adele

Наскоро Tinie Tempah прояви желание да работи с британката. Дали американския изпълнител ще изпревари рапъра - времето ще покаже.

Целия свят е възхитен и се прекланя пред гласа и таланта на Адел. Въпреки ангажиментите й и тези на британския й колега, все пак може да запишат съвместна песен, но тя няма да е в типичния за певицата меланхоличен стил, а нещо по-ритмично. Това беше споделил Tinie Tempah пред медиите.

Лени Кравиц пък много харесвал изпълнителката и също има желание да работи с нея. Певеца е изумен от начина, по който блондинката си прави нещата и донякъде му напомняла за неговия старт на музикалната му кариера.

"Тя е номер едно за всички времена и прави страхотна музика. Напомня ми на моите първи стъпки на сцената. Тя не прави стандартните парчета за радиото. Тя е невероятна и бих искал да направя дует с нея, защото има много красив глас.", каза Лени пред британско радио.

Относно неговото турне той не скри мечтата си да свири в Royal Albert Hall в Лондон. Американеца никога не е имал възможност да реализира участие там и много би се радвал това да се случи, тъй като самата сграда била "класическа". Концертите му из Европа ще са в закрити арени, тъй като обиколката ще се състои посред есен, но догодина Кравиц обещава да "забие" и на открити стадиони.


Снимка - http://www.google.bg/

вторник, 13 септември 2011 г.

bTV vs Nova - жестока битка за рейтинг

Борбата за по-голям зрителски интерес между конкурентните медии достига краен предел.

В неделя вечер българската аудитория трябваше да избира дали да следи волейболния мач на националите ни пряко предаван от Полша благодарение на БНТ, премиерата на "Мисия Лондон" по Би Ти Ви или старта на "Х-Фактор" по Нова ТВ. Разбира се, медията на Мърдок се похвали в централната си емисия новини, че над един милион са гледали българската комедия.

Това не е всичко. В понеделник вечер от 20 часа са концертите на живо в предаването "Гласът на България", където публиката трябва да решава кой от изпълнителите ще остане в шоуто и кой да си тръгне от него. По същото време по Нова телевизия се излъчват кастингите на "Х-Фактор" от Плевен, София, Варна и Бургас. Риалито, чийто изпълнителен директор е Слави Трифонов е с продължителност три часа и в началото му зрителите видяха дуетно изпълнение на песента на "Щурците" - "Две следи" от Наско от Б.Т.Р. и фолк-дивата Преслава.

Феновете на Део, Мария Илиева, Мага, Поли Генова и Васко Василев пък можеха да се насладят на истински ентъртеймънт с кандидатите за "Х-Фактор". Това, което прави впечатление у зрителите обаче е изключителния професионализъм, интелект и респект, с които се отнася журито спрямо участниците. Точно това е нещото, което липсва на "Гласът на България" - Мариана Попова не спира да се излага с "разкрепостеното си мислене", поп певицата вместо на музиката набляга на визията на певците, кафетата, на които води отбора си. Миро пък не престава със забележките, егоцентризма и екзотиката си.

Освен всичко споменато по-горе, не трябва да пропуснем и факта, че късните новини на Нова ще започват не в 23.30, както беше досега, а точно в 22 часа, когато е късната емисия на Би Ти Ви. От 29 септември започва новото предаване по Нова "Фермер търси жена", а от 18-ти този месец стартира и новия български сериал на Би Ти Ви "Седем часа разлика".

Битката за рейтинг е жестока и се води от години. За щастие на зрителите - което и шоу да изберат да гледат на живо, след часове епизодите на всички предавания и филми се качват в интернет и може да се навакса ако феновете все пак изпуснат някоя серия.


Снимка - http://www.google.bg/

понеделник, 12 септември 2011 г.

Миро обича да пие вино и бира

Поп певеца призна, че непрекъснато прекалява с алкохола, но не злоупотребява често с него.

От тази есен предаването на Лора Крумова "Тази неделя" се излъчва и в съботите. Именно там в новата рубрика "Лъжа или истина", на Миро му бяха зададени няколко лични и професионални въпроса.

Така зрителите научиха, че наистина има спорове между Мариана Попова и блондина в музикалното риалити "Гласът на България", освен това, Миро няма да се събере с дуетната си половинка Галка, защото тя имала желание да става майка.

По повод личния си живот изпълнителят коментира, че е направил предложение за брак и в момента очаква отговор. Той не скри слабостта си към алкохола, като заяви, че обожава да пие скъпи вина и бира.

Цялото интервю можете да гледате тук: http://vbox7.com/.


Снимка - http://www.google.bg/

петък, 9 септември 2011 г.

Nickelback с нов албум през ноември

Канадската банда ще пусне седмия си студиен албум на 21 ноември. През 2012-та момчетата подготвят турне.

След прекъсване от близо три години, сега рокаджиите ще зарадват феновете си с нов проект, който ще носи името "Here and Now". Той е записан в студио във Ванкувър, където музикантите се изявяват и като продуценти.

Пилотните парчета
"Bottoms Up" и "When We Stand Together" са в типичния за групата рок-поп стил и ще бъдат пуснати по радиото към края на септември. Nickelback споделят, че обичат да правят музика, доволни са от постигнатите резултати и нямат търпение да представят новите си песни пред публика.

Другата любопитна вест около канадците е, че подготвят световно турне през следващата година.


Снимка -http://www.google.bg/

четвъртък, 8 септември 2011 г.

Рийз Уидърспун я блъсна кола

Инцидента станал вчера в Санта Моника, Калифорния, където Рийз спортувала. Неочаквано обаче 84-годишна жена ударила блондинката.

Докато бягала актрисата била прегазена от пенсионерката. Момичето, което стана известно покрай филма "Професия блондинка" било откарано в най-близката болница за преглед.

Полицаи коментират, че възрастната жена се е движела в посока юг, когато от запад се е появила пешеходката, която е тичала по немаркиран и нередовен за преминаване участък. Говорителят на Рийз сподели, че тя не е сериозно наранена и че си почива у дома.

Американските медии припомнят, че Уидърспун претърпя операция на крака в началото на годината, тъй като носела високи токчета, от които си изкълчила левия глезен. Звездата все още носи лека превръзка, докато се възстанови напълно.


Снимка - http://www.google.bg/

сряда, 7 септември 2011 г.

Trey Songz подготвя нов албум

Това ще бъде петия студиен проект на рапъра. Албума ще излезе на пазара през 2012-та година.

Заглавието на новия албум на Trey Songz ще бъде "Chapter 5" / "Глава 5-та". Човекът, който е открил таланта през 2000-та година Troy Taylor споделя, че певеца ще покаже уменията си като разказвач, защото в повечето си песни от предстоящата компилация ще са базирани на случки от битието му и то най-вече ще наблегне на отношенията му с момичетата. Troy Taylor е на мнение, че с "Can't Be Friends" са постигнали голям успех, но сега нещата ще бъдат малко по-лични.
Trey Songz започва музикалната си кариера, когато е на 15г. В началото той е отишъл при своя откривател с въпроса дали наистина счита, че той може да стане известен. След няколко изпълнения на живо и наблюдения каква е реакцията на публиката Troy няма никакви съмнения. Така вече над десет години двамата си партнират и проектите им са доста популярни сред младите.


Снимка - http://www.google.bg/

понеделник, 5 септември 2011 г.

Megan Fox се крие от папараци

Актрисата беше хваната в крачка от журналисти след излизането си от фризьорски салон. Случката станала преди няколко дни в западен Холивуд.
Ако у нас все още има хора, които се чудят дали имаме елит общество и ВИП персони, то отвъд океана живота на известните никак не е лесен.

В интернет беше публикувано видео, на което се вижда как над 20 фотографи снимат звездата, която беше уволнена и не участва в третата част на филма "Трансформърс", след като напуска фризьорски салон. Разбира се, за секунди благодарение на охраната си Меган Фокс влезе в своя джип. По нищо не личеше, че брюнетката се притеснява от камерите, съвсем спокойно тя отиде до колата си облечена в карирана риза и с бейзболна шапка на главата, като не отговори на нито една провокация от страна на папараците.

Тук можете да гледате въпросния клип: http://www.contactmusic.com/celebrity-videos/.



Снимка - http://www.google.bg

петък, 2 септември 2011 г.

Alice Russell идва отново в София

Британката ще посети за трети път страната ни. Този път тя ще излезе на сцената с целия си бенд.
През 2009-та и 2010-та година "бялата певица с черния глас" беше специален гост в програмата на най-старото ирландско уиски "Бушмилс". Само тези, които са присъствали на музикалните събития знаят, че и през двете години шоуто си струваше да се види и чуе.

На 1 октомври изпълнителката ще дойде отново у нас, а концерта й ще се състои в любимия на всички София Лайв Клуб. Билетите ще са на стойност от 30 до 40 лева в зависимост кога бъдат закупени- дали на място или предварително от мрежите на eventim & ticketstream.

Алис Ръсел не случайно я сравняват с колежките й - Адел, Ейми Уайнхаус и Дъфи. Освен по тембъра, певицата се доближава и изключително много до техните музикални стилове - соул, фънк, джаз.


четвъртък, 1 септември 2011 г.

"Импулс" на една година

Тази седмица става една година, откакто създадохме този блог. В следващите няколко реда можете да видите как се е развил сайта за този период.


Казват, че първите седем години са най-важни за възпитанието на едно дете. Не знаем още колко време ще съществува "Импулс", но факта, че вече има над 14 хиляди посещения от България, САЩ, Великобритания, Франция, Норвегия, Германия, Австрия и т.н. ни дава надежда, да продължим напред.
Не са били малко тези, които са ме питали защо точно така реших да кръстя блога си - под картинката на главната страница има обяснение, но това, което малко хора знаят е, че името на първото списание, което направих в университета се казваше така. Това е и причината да създам и сайта си с това име.

Една година не е много, но не е и малко време. В началото започнах на шега и с идеята да се публикуват неща, които са ми "на сърце", по-късно обаче когато се появиха рубриките "Music Quiz" и "Art Quiz", разбрах, че съм поела ангажимент към читателите, които ги следят и трябва да им предложа нещо различно.

В края на 2010г. обещах пред себе си, че ще поствам всеки ден новини и то най-вече на музикална тематика. Искам и все още жадувам за support на нашите таланти. Въпреки че през летните дни, когато всеки бяга до морето, наблягаме повече на чуждестранните и холивудски "клюки", скоро ще обърнем отново внимание на родното ни творчество.

За този кратък период се запознах се с много готини, успели, известни и не толкова популярни български музиканти и хора на изкуството. Това, което знам със сигурност, че подобни срещи ме обогатяват - духовно. В блога вече има над 30 интервюта с имена като - Димо от "П.ИФ.", певицата Тони, Тони Рикев от "Tri O Five", Емо от "Dirty Purchase", Краси от Д2, Радо от "High Time", Dj Marten, уникалния композитор Валди Събев, собственичката на едно от най-посещаваните заведения в София "Radio Cafe" - Аделина и много други.

Освен това благодарение на "Импулс" посетих конкурса Евровизия, който се състоя в Дюселдорф през май. Само трима блогъри от цялата страна бяха избрани да се включат в това предизвикателство и аз станах част от българската агитка, която подкрепи Поли Генова на живо. Преживяването беше от онези мигове, които трябва да се видят и почувстват - думите и снимките след това не са достатъчни. Това беше голямо признание за работата ми, което от своя страна ме нахъса да се боря.

Във фейсбук направихме събитие, в което всеки може да остави своя коментар, пожелание или препоръка към нас. Отворени сме за нови идеи, рубрики и членове, които да станат част от екипа ни. Разбира се, ще се зарадваме и ако някои от музикантите, с които сме работили оставят няколко реда за насърчение: http://www.facebook.com/.

Благодаря на всички приятели, колеги, музиканти и хора, които повярваха в мен и идеите ми. Дай, Боже, за вбъдеще да има повече проекти, по които да работим заедно.

Честит първи рожден ден, "Импулс"!


Снимка - личен архив