четвъртък, 31 май 2012 г.

Леонардо ди Каприо в "Спасители на плажа"?

Актьорът бил на косъм да участва в хитовия сериал. Според Дейвид Хаселхоф обаче за него би било по-добре да не си уронва имиджа.
Идеята била Лео да играе Hobie, който е син на главния герой Mitch Buchannon в сапунката. Въпреки че тя стана изключително популярна през 90-те години, сагата от Калифорния не е хапка за всяка уста. 

Звездата, която е и ко-продуцент на филма призна, че на кастинга е видяла колегата си. Това, което му е казала тогава било следното: „Знаеш ли? Това е най-хубавото нещо, което ти се е случило, защото иначе нямаше да участваш в „Титаник". Щеше да бъдеш като Джеръми Джексън и Дейвид Хаселхоф и щеше да си търсиш нова работа.", пошегувал се по-опитния вече спасител. 

Въпреки майтапите от страна на Хаселхоф, в момента Ди Каприо е един от най-известните актьори по целия свят, докато Джереми е имал с проблеми с наркотиците, което отчасти се дължат на продукцията. През миналата година той се появи в предаването "Известни личности се рехабилитират при д-р Дрю". Дейвид пък продължава да има успешна кариера като телевизионна личност и съдия в шоутата "Америка търси талант" и "Великобритания търси талант". Кармен Електра и Памела Андерсън също бяха от дамите, които станаха изключително популярни след появата си в лентата. Колкото за Леонардо - през зимата ще излезе най-новия проект с негово участие „Django Unchained", а скоро ще започнат и снимките на „The Wolf of Wall Street" на Мартин Скорсезе, в който младежа също има роля.


Снимка - http://www.google.bg/

сряда, 30 май 2012 г.

Джаз ритми заливат Варна през юни

С наближаване на лятото музикалните прояви край морето се увеличават все повече. Интересни предложения чакат варненци и гостите на града идния месец.
Още в първия ден от юни като по поръчка меломаните от Морската столица ще могат да изберат кое събитие да предпочетат. В Денят на детето фънк певицата Рут Колева ще гостува във варненския клуб “Vintage 33”, входът ще е 8 лева, а началото на купона е обявен за 22:00. В същото време, но този път край плажа ще се вихрят още соул, джаз и хаус. DJ Илко и Wah Tony от Tri O Five ще открият летния сезон на La Playа. Разбира се, там вход няма да има. 

Няколко дни по-късно маестро Живко Петров заедно с Димитър Семов и Веселин Веселинов - Еко ще представят за първи път пред варненска публика новия си албум "It's a dream". Събитието е част от програмата на 20-тия Международен театрален фестивал "Варненско лято". На 5 юни от 21 часа в Художествената галерия "Борис Георгиев" всички почитатели на джаза могат да се насладят на новите песни на JP3. Входът ще е 10 лева. 

Седмица по-късно - на 11 юни известния пианист отново ще има концерт в морския град. Този път с очарователната Белослава. Тя ще промотира новата си компилация озаглавена "Когато има защо...", включваща 17 песни. В зала 1 на Фестиваления и конгресен център ще се състои премиерата на третия студиен албум на изпълнителката. След шест години чакане, сега феновете на Бубето ще могат да се порадват на познатите вече „Празен поглед”, „SuperGirl”, “Всяка година по същото време...” и още много други парчета. На сцената с нея ще се качат и Антони Рикев, Димитър Семов, както и музикантите от „Арена Оркестра”. Цената на билетите ще са 10 и 15 лева, а за групи - 8



Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 29 май 2012 г.

Ruth с нов албум през есента

В момента певицата подготвя втория си проект. Вече той има работно заглавие, освен това младата дама смята да го пусне и извън рамките на нашата страна.
След успеха на "Within Whispers", сега изпълнителката ще зарадва феновете си с нови и общи проекти. Тя вече има записано едно парче с момчетата от SouthWick и в момента подготвят второ. Клипът към "Нищо друго" е заснет в София Лайв Клуб и идеята е да е в по-ретро стил. До седмици видеото ще бъде пуснато в интернет.

До няколко дни ще е готов клипа към песента на Рут - "Moving Forward". Там стайлинга напомня на Джеймс Бонд, но в същото време се доближава до визията на самата певица. Тя сподели пред "Music Space TV", че е записала парче с Радо Славчев, Фичо от "Phuture Shock" и дует с американски соул музикант.

Готовата компилация трябва да излезе ноември месец, а първият видеоклип от него ще е именно "Moving Forward". Името на албума все още не е известно, но работното заглавие е "Love from the Underground". Желанието на Колева е да пусне диска и в чужбина - да не се развива само на българска земя. 


Снимка - http://www.google.bg/


понеделник, 28 май 2012 г.

Родни творци лекуват с музика

Някои от най-младите, популярни и обичани музиканти у нас решиха да се самопродуцират. Проекта цели да се създава и издава повече качествена българска музика.
Имена като Tri O Five, High Time, Белослава, JP3, Деси от Phuture Shock, DJ Marten и XSPENSIVE са само част от хората, които застават зад каузата. В краят на миналата година момчетата от фънк бандата 3о5 издадоха двойният си диск "Travelling". Той включа песни разделени в няколко стила - хаус и по-клубен саунд и такива с по-chill настроение.

Музикантите ще направят парти по повод стартирането на новия лейбъл "Music Clinic Records". То ще се състои на 8 юни в София Лайв Клуб. Специални гости тогава ще бъдат разбира се Tri O Five, както и Кирил Зафиров (тромбон), Тодор Бакърджиев (тромпет), Николай Данев (барабани), Белослава, SouthWick, XSPENSIVE, High Time, Low Step и Маргарита Алексиева (Мау). Диджеите DJ Marten, DJ Ilko, Mr. Moon, Algoriddim, QJ  ще се погрижат да забавляват публиката с качествени ритми.

Тони Рикев, който е един от инициаторите на идеята, споделя, че всички се обединяват с една цел - да се твори повече и да се промотира стойностната българска музика.
"Искаме да концертираме повече из страната, да популяризираме това, което ние наричаме истинска музика - авторските парчета. Искаме да издаваме cd-та, защото в последно време рядко се случва някой да пусне албум, сингъл или каквото и да е било.", обясни WahTony пред "Music Space TV".


Снимка - https://www.facebook.com/

петък, 25 май 2012 г.

Eminem се завръща с нови проекти

След близо две години затишие блондина се появява отново на музикалната сцена. Той работи по два албума - солов проект и компилация с новата си група. 
Последният албум на Еминем се казваше "Recovery" и излезе през 2010-та година. В момента рапъра заедно с още няколко негови колеги сформира хип-хоп банда, която скоро ще издаде дебютния си албум. Името на групата е Slaughterhouse и се състои от Joel Ortiz, Joe Budden, Crooked I и Royce da 5'9". 

Момчетата завършват работата си в студиото и Mr. Slim Shady, който е изпълнителен продуцент на супергрупата, започва да твори самостоятелни парчета. В интервю за радио в Ню Йорк той заяви, че света наистина има нужда от тази хип-хоп сила, която ще бъде забелязана в най-скоро време. 

От своя страна пък останалите рапъри са доволни от съвместните си ангажименти с музиканта. Той им помагал, споделял мнение къде и какво трябва да се промени, за да станат текстовете или инструменталите по-добри. 

"Точно това прави изпълнителния продуцент. От първия ден, Маршал се зае и влага цялата си енергия нещата да се получат, както трябва.'', радва се Royce da 5'9''. 


Снимка - http://videokeman.com/

четвъртък, 24 май 2012 г.

Мат Робъртс напусна 3 Doors Down

Китаристът е взел това решение понеже има здравословни проблеми. Разбира се, той ще се завърне отново в бандата, когато и ако състоянието му се подобри.
Музикантът се оттегли, след като стана част от турнето на групата. Явно обаче е преценил, че забързания график и ангажиментите им не влияят добре на здравето му. По информация, качена в официалната страница на бандата, той има проблеми с кръвообръщението. 

"Ние сме като семейство и това решение е по взаимно съгласие. През последните години Мат има здравословни проблеми и състоянието му се влошава понеже имаме по 300 концерта на година.", обясняват момчетата. 
  
От своя страна пък китаристът заяви, че 3 Doors Down винаги ще заема специално място в сърцето му. "Тъжно ми е, че трябва да си взема почивка, но здравето ми трябва да е на първо място.", допълва Мат. 

По думите на колегата му Брад Арнолд, Робъртс е като брат за тях и винаги ще бъде добре дошъл да се върне отново, когато това е възможно. В момента рокаджиите са на обиколка в САЩ заедно с ZZ Top и звездата Гретхен Уилсън.



Снимкаhttp://www.sunherald.com/

сряда, 23 май 2012 г.

Halle Berry си изпусна нервите пред папараци

Красавицата не се сдържала и ядосана си позволила да каже няколко цинични изречения на нахалните журналисти.
Както повечето звезди в Холивуд, така и жената определяна за една от най-талантливите и красиви дами, е следена за гафове. Медиите в САЩ не си играят игрички и сериозно се бъркат в личния живот на известните. 

Така например фотографите заснели как актрисата води дъщеря си на училище в края на миналата седмица. Това толкова вбесило Бери, че си позволила да отправи няколко думи към тях. "Аз правя нещо почтено, не тормозя хората.", изкрещяла тя.

След случилото се, американката се извинила за поведението си. В свое изявление по повода обаче споделя, че училищата трябва да са защитена зона и да не се допускат папараци край тях. Нейното мнение е, че децата на популярните личности не трябва да се експлоатират по този начин. 

"Има нещо сбъркано в това хората да не могат да чакат да отворят списанията и да видят как е облечено едно 4 годишно дете. Трябва да има някакви граници за това.", обясни Хали. 

Тя допълни, че за един родител е наистина тежко, когато около него има нахални журналисти. "Вместо малчуганите да си живеят живота, да играят като обикновени хлапета, техните действия трябва да стават достояние на цял свят. Това е много погрешно, създава паника и не е редно.", смята още красавицата. 


Снимка - http://www.google.bg/

вторник, 22 май 2012 г.

Дичо вярва, че раят е на Земята

Преди дни излезе новият клип на Дичо и неговата банда V.O.XX. Певецът разкри любопитни факти около работния процес и показа жената до него, която също участва в проекта.
След като момчетата направиха премиера на видеото в столичното Radio Cafe, където се събраха мнозина техни приятели, колеги и фенове, Дичо и компания дадоха и няколко интервюта по повод новият си космически проект. 

Любопитното освен заглавието на песента е и целият сюжет на клипа. Той е сниман около 4-5 дни и негов режисьор е Румен Гайдев, който пише и текстът към парчето. Идеята идва от там, че всички мислят, че краят на света ще дойде през 2012-та година. 

"В "Млечният път" се пее, че Земята ни е изгонила, защото не сме слушали и лутайки се в Космоса по Млечният път години наред нищо хубаво не виждаме освен пак Земята. Така искаме да се върнем, защото райския кът е тук.", обясни изпълнителят пред камерите на "Music Space TV".

Любимата жена на екс вокала на Д2 - Карина също участва във видеото. Тя играе ролята на шофьор на бус, а групата е облечена в космически костюми. Склуптор е изработил ракета, която е направена специално за снимките. Тук можете да гледате готовия клип: http://www.youtube.com/



Снимка - http://www.google.bg/

понеделник, 21 май 2012 г.

Любо заминава за Америка

През лятото певеца е планирал да посети Ню Йорк за месец. Това призна той самия в интервю за "Music Space TV".
След като реализира успешно пролетното си турне "Life is beautiful" заедно с маестро Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров, Любо сподели, че обиколката им е преминала изключително благоприятно. Заведенията били препълнени и хората се радвали на музиката им. 

Интересен факт около съвместното парче на изпълнителят и пианистът е, че всички журналисти ги питали кое му е хубавото на живота. 
"Животът е хубав, когато си го направиш такъв. Това е зверско клише, но или трябва да си много луд, за да ти е готин живота в България или не знам  каква е другата причина. Явно ние сме достатъчно луди, защото харесваме това, което правим и се чувстваме добре. За мен е много важно, че правя каквото искам, а то е музика, пеене.", допълни Киров.

През летните месеци музикантите ще имат концерти предимно извън София. Не толкова около морето, колкото по други места. Певецът всяка година отделя 2-3 седмици за почивка. Тази година има намерение да прекара около месец в Ню Йорк. 


Снимка - http://www.google.bg/

петък, 18 май 2012 г.

Марая Кери се шегува с Бритни Спиърс

Дали от завист или дебелашка шега, певицата се майтапи с колежката си и директора на X Factor . След това обаче се наложи да дава обяснения какво всъщност е искала да каже.
Първо Марая публикува малко хапливи коментари в социалните мрежи по повод Бритни и шефа на музикалното риалити Саймън Коуел, след което се отрекла от думите си. Всъщност американката не била заинтересувана кой работил по този проект. Преди време обаче звездата беше поканена да участва като съдия във формата, но така и не се стигнало до споразумение между страните. Дали пък това не е причина за уж неволните й шеги по адрес на екипа?!

В туитър Кери написа следното: "@BritneySpears & @SimonCowell разбира се, че ви обичам и се грижа за вас, мили мои, поздравления! Никога не знаете кое е истина или клюка, аз се шегувам! XO.''

Въпросните двама ще бъдат ментори в новия сезон на шоуто заедно с миналогодишния  L.A Reid и новото попълнение младата изпълнителка Demi Lovato.

В интервю миналата седмица Марая Кери придаваше вид, че не се вълнува от конкуренцията и от това кой ще се включи в един от най-мащабните музикални проекти в САЩ. Тя заяви: "Обичам Бритни, мисля, че е добър човек, но не ми пука кой ще бъде част от тази програма като не съм аз."  На този линк можете да видите видеото, в което певицата изказва мнението си относно колежката си: http://www.youtube.com/.


четвъртък, 17 май 2012 г.

No Doubt се завръщат с нов албум

Това съобщи самата банда във видео качено в официалната им страница. Компилацията ще излезе на 25 септември.
След близо 11 години прекъсване групата отново работи заедно. За този период Гуен Стефани стана майка на две момчета и направи собствен моден лейбъл. Разбира се, записа и няколко парчета, но в последните години нямаше и следа от нея. 

Чакането и мистериите по това дали една от най-обичаните рок банди ще се събере отново свърши. Първоначалната идея беше в края на 2011-та албума им да бъде готов. Уви, това не се случи. 

Наскоро обаче момчетата и русокосата дама заснеха клип, в който промотират датата и новия си студиен албум. Тук можете да гледате въпросното видео: http://www.youtube.com/. В него си личи, че времето е спряло, а музикантите не са се променили никак и то.

Интересното е, че диска им все още няма име. Това обаче не е причина на американците да спират да творят, а напротив все по-развълнувани споделят всеки миг с феновете си и ги информират в социалните мрежи. В края на септември компилацията им се очаква да бъде пусната в продажба. 


Снимка - http://www.google.bg/

Busta Rhymes и Tinie Tempah идват в Бургас

Рапърите ще открият музикалният фестивал Spirit of Burgas. Освен това организаторите разкриха, че сред другите изненади са и група KORN.
Тази година отново се задава силен сезон от музикални прояви. Един от най-популярните родни фестове предлага изключителни сюрпризи за меломаните.

Busta Rhymes и Tinie Tempah ще се качат на главната сцена на Spirit of Burgas на 3 август. Двама от най-известните и обичани изпълнители от хип-хоп средите ще гостуват за първи път у нас. Въпреки че американецът навършва 40 години скоро, той е реализирал проекти с имена като Крис Браун, Марая Кери и много други. Британецът пък започна своята кариера преди 2 години, но вече песните му се слушат по цял свят. 

За почитателите на по-хард звученето организаторите са поканили KORN. Бандата е  първият потвърдил хедлайнер на главната сцена на петото издание на един от първите и най-големи музикални форуми в България. Концертът им ще се състои на 5 август. 

Сред останалите музиканти, които ще се включат в програмата са Chase & Status, както и диджеите Dubfire и Richie Hawtin.  

Билети за събитието можете да си купите от: http://spiritofburgas.com/tickets/ или от: http://www.eventim.bg/. 



сряда, 16 май 2012 г.

D2 правят кастинг за герои в новия си клип

Проектът ще бъде един от най-мащабните, които бандата е реализирала някога. Това е и причината момчетата да търсят 4 души, които да се включат в инициативата.
Съвсем наскоро приключи кампанията за новото лого на групата. Сега с напълно обновена визия D2 пуснаха новия си страница и обявиха друго предизвикателство за артистичните натури. 

От 16-ти до 31-ви май всички, които считат, че имат актьорски качества могат да се запишат за участие в конкурса в сайта: http://d2band.com/. Именно там можете да намерите всички условия, които са необходими, за да се включите в проекта. 

Днес в сутрешния блок на Би Ти Ви, Митко Кърнев обяви, че победителят ще бъде ясен на 10 юни, а до края на същия месец ще бъде и заснет новия клип. Сюжета ще интересен и подходящ за млади хора, ще се разказва за трудните битки и любовните трепети на четирима младежи. Ето защо на бандата са нужни две момичета и две момчета на възраст от 16 до 25 години. По думите на басиста Сашо Обретенов, мястото за снимките е вече уредено. То се намира в близост до София и наподобява пустиня. 

Момчетата споделиха, че за пета поредна година ще продължават добрата традиция да поощряват млади музиканти. В периода юни - август учениците могат да станат част от инициативата "Голямо междучасие" и да изпратят свои записи отново на сайта на групата. След послушване, ще бъдат обявени и най-добрите. Така например днес беше излъчен в национален ефир първия професионален видеоклип на "Теофория". Фронтменът й е Теодор Койчинов, който стана известен покрай шоуто "Мюзик Айдъл". Този състав може да се каже, че е и откритието на D2 за 2011-та година. 


вторник, 15 май 2012 г.

Най-добрият клуб за жива музика у нас става на 3г.

Грандиозно парти с много музикални изненади са приготвили домакините на събитието. По случай празника София Лайв Клуб кани всички меломани безплатно на рождения си ден.
Ако до преди няколко години феновете на поп, соул, джаз звученето се оплакваха, че нямаше сцена за изява на талантите от този жанр в България, то три години по-късно благодарение на екипа едни от най-популярните български и световноизвестни изпълнители са имали концерти в столичното заведение.

Имена като Ал ди Меола, Влатко Стефановски, Били Кобъм, Даниел Поутър, Ричи Коцен, Пол Гилберт, Мецофорте, Раул Мидон, Бонобо са само част от музикантите, които са радвали българската публика през годините. 

Ето защо тази сряда в София Лайв Клуб отново ще стане убежище на качествената музика. В програмата ще се включат Белослава, Рут Колева, Мария Илиева, Орлин Павлов, групите Остава, Б.Т.Р., Акага, Tri O Five, Southwick, Gravity Co. и джаз триото на маестро Живко Петров. Подгряващите ритми ще бъдат дело на DJ Marten & DJ Bor4e. 

Стартът на купона е предвиден за 20 часа, а входа е свободен. Разбира се, очакват се много ВИП гости, затова е добре да се отиде навреме или да имате резервация, ако държите да не изпуснете гранд проявата. 



понеделник, 14 май 2012 г.

Уил Смит се страхува от 3D формата?

Актьорът за първи път ще участва в проект с такъв формат. Това е и причината той да се притеснява дали ще се справи с предизвикателството.
В краят на май месец ще излезе последната от трите части на "Мъже в черно". По този повод звездата от лентата сподели впечатленията си за процеса на работа и разкри малко факти за феновете, които няма как да се видят в кадър. 

Уил Смит се пошегувал, че най-големият му страх е дали ушите му ще издържат на шума от 3D ефектите. Артистът отново ще играе ролята на агент Джей и ще си партнира с Джош Бролин и Томи Лий Джоунс. 

Разбира се, за подготовката на една сцена се изисква изключително много време и съсредоточеност. Тъмнокожата звезда споделя пред американския сайт: www.flicks.co.nz/, че на екипа отнемало поне 3-4 дни за самоподготовка, след което се събирал заедно.

"Ние импровизираме, но идваме на снимачната площадка с нови идеи и обикновено имаме към 4-5 варианта за една сцена. Ако стигнем до съгласие се опитваме така да нагласим нещата, че да са удобни за всички.", допълва още холивудската знаменитост.



Снимка - http://www.google.bg/

петък, 11 май 2012 г.

Lenny Kravitz идва отново в София?

Днес меломаните имат нова причина за радост. Медиите у нас за минути разнесоха новината, че звездата ще посети страната ни отново тази есен.
Лени Кравиц направи първият си концерт в България през 2008-ма. От тогава насам са идвали много групи и изпълнители, но феновете още помнят незабравимото шоу на певеца. Скоро той завърши деветия си студиен албум озаглавен "Black and White America". 

В сайта на американеца CD + DVD струва 14 евро. Новата компилация е и повода музикантите да тръгват на световно турне. В официалната интернет страница на изпълнителят датите за обиколката са обявени от 25 май до 22 юли. Разбира се, очакваме да бъдат качени и останалите в най-скоро време.

Концерта в София е предвиден за 30 септември - неделя. Мястото - зала "Арена Армеец", началния част на събитието е 20:00. Цените на билетите ще варират от 60 до 120 лева според съответната зона. На 14 май - понеделник от 9 часа ще стартира продажбата на ценните хартийки в мрежите на http://www.eventim.bg/.


четвъртък, 10 май 2012 г.

Полицията спря концерт на Drake

Рапърът бил любезно помолен да прекъсне шоуто си понеже шума можел да наруши спокойствието на хората, които живеели наблизо.
Точно 15 минути преди полунощ на 8-ми срещу 9-ти май представлението на Дрейк било спряно. Около три песни оставали на певеца, за да завърши програмата си, но този момент така и не дошъл. Органите на реда в Калифорния го принудили да слезе от сцената, тъй като в района имало граждани, които се оплакали от силата на звука. 

Малко по-късно, както правят повечето звезди, изпълнителят веднага писал в социалните мрежи. В Twitter споделя следното: "Полицията ме накара да се спра шоуто, но аз ви обичам всички, които се разбихте с мен в Ървайн''. Разбира се, веднага имаше коментари от разочаровани фенове, които се пошегуваха, че концерта е трябвало да почне в 6 часа вечерта, за да няма оплаквания. 

Наскоро рапърът издаде новия си албум "Take Care", както и се казва песента му с Риана. Той прави и клубно турне в САЩ, целта, на което не е нещо ангажиращо, а просто меломаните да могат да се забавляват в свободното си време. 

Въпреки слуховете за бурният му начин на живот, 25-годишното момче признава, че се радва на неща, на които се наслаждават неговите набори.  
"Играя ФИФА, обичам храна от Ямайка и слушам музика в мазета. Не искам да се променям, защото съм популярна личност.", обяснява Дрейк в интервю за МТВ.


Снимкаhttp://www.google.bg/

сряда, 9 май 2012 г.

Кон спаси живота на Джони Деп

По време на снимки на новият си филм, актьорът се контузил здраво. Въпреки това, той споделя, че конят му е помогнал.
Един от най-обичаните и смели в импровизациите си артисти разкри, че е станал жертва на нещастен случай. В "Lone Ranger" Джони играе военния американски помощник - Тонто и понеже лентата е уестърн се е налагало актьорът не веднъж да язди. 

В единият от дублажите обаче животното изхвърля Деп от гърба си. Той споделя пред "Daily Mirror", че е паднал много лошо и се е влачел над 25 ярда. Накрая конят просто скочил над него и го защипал със задните си крака. 48-годишната звезда е на мнение, че между него и четириногото е имало някаква силна връзка. То е имало съзнание и е реагирало инстинктивно, като по този начин е предотвратило удара да не се окаже смъртоносен. 

"Щастлив съм да бъда тук. Правил съм доста филми на кон и съм имал няколко наранявания, но това си беше агресивно и зловещо. Имах добри отношения с коня и когато погледна към записа мога да видя, че Скаут ми спаси живота.", допълва още Карибския пират. 

Относно кариерата си, той си обяснява всичко с факта, че нищо не прави насила и всичко при него става естествено. Никога не е знаел, че проектите му ще пожънат такива феноменални успехи. Холивудската знаменитост се гордее, от това, което е направил до този момент и че не се хваща да играе всичко - т.е. не се продава за пари. 


Снимка - http://www.google.bg/
 

вторник, 8 май 2012 г.

Вижте най-новите RnB дуети...

През последните дни в интернет се появиха няколко рекламни клипа на предстощи проекти. Стиловете са Soul & RnB, а изпълнителите до този момент не са работили заедно.
Първа е комбинацията между Mary Jane Blige и рапъра Rick Ross. Певицата пусна трейлър с откъс от видеото към парчето "Why". Тук може да видите част от предстоящия клип: http://www.youtube.com/. Песента е включена в новия албум на изпълнителката "My Life II". 

Следващата интересен дует, който изгря на музикалната сцена е Brandy и Chris Brown. След като записа песента "Turn up the music" с бившата си приятелка - Rihanna, явно младежът е решил да се участва в общия проект и с друга своя колежка. Сингълът се казва "Put it down" и е част от предстощия албум на дамата. Любопитното е, че някои фенове намират парчето за скучно, а други са на мнение, че тъмнокожата певица може да пее и за по-стойностни неща. Определено този трак е по-различен като стил и не е стандартния, в който сме свикнали да слушаме Brandy. То е по-комерсиално и по-клубно насочено. Тук можете да чуете цялото аудио и сами да прецените: http://www.youtube.com/.

Като за финал Trey Songz представи най-новото си видео в глобалната мрежа. То се казва "Heart Attack" и в него като статист играе не кой да е, а Kelly Rowland. Kрасавицата не влиза в ролята си на музикант, а по-скоро на артист. Много свежо и романтично предложение подготвено броени седмици преди настъпването на лятото. Песента обаче не е включена в новия албум на Trey "Chapter V", който ще излезе скоро на пазара, но я има за сваляне в iTunes. На следния линк можете да гледате готовия клип: http://www.youtube.com/.



Снимка - https://www.google.bg/


понеделник, 7 май 2012 г.

Linkin Park с нов албум и турне

До месец и половина компилацията на момчетата ще е на пазара. Феновете  им в САЩ и Канада ще могат да ги видят и на живо.
След известно прекъсване бандата отново подготвя изненади за публиката. Петият им студиен албум излиза на 26 юни и ще носи името "Living Things". Той съвпада и с началото на турнето Honda Civic Tour 2012.

Новата компилация на групата е копродукция между известния американски продуцент на рок и рап музика Рик Рубин и Майк Шинода. Музикантът беше копродуцент и на предните два проекта на LP - "A Thousand Suns" (2010) и "Minutes to Midnight" (2007). 

Най-новата песен на Честър Бенингтън, Майк Шинода, Роб Бъртън, Джоузеф Хан, Брад Делсън и Дейв "Феникс" Фаръл се казва "Burn It Down" и вече е пусната в iTunes. Цената на албума на Linkin Park e 20 долара, а датите на обиколката им ги има в официалния им сайт. Първият концерт е на 11 август в Бристол, а последният в Чула Виста (Сан Диего). Повече подробности може да научите тук: http://lptix.com/events/




петък, 4 май 2012 г.

2012-та е Годината на Комиксите

Тази година се очертава да стане една от любимите на феновете на комикси. От Холивуд са подготвили над три филма, които са с фантастичен сюжет.
Преди броени дни Скарлет Йохансон се сдоби със звезда на Алеята на славата. Актрисата стана и част от екипа реализирал първият от поредицата филми за подрастващите маниаци на комикси за тази година. На пети май се чества и Световния ден на комикс героите. Ето защо и продуцентите на "Отмъстителите" умело съчетаха премиерата на лентата с паметната дата. 

Утре се навършват и 10 години от отбелязването на Денят посветен на безплатните комикси. В Америка всички желаещи ще могат да си вземат набора от комикси от местните магазини, които ще им бъдат предоставени напълно безплатно. Продукцията с участието на Робърт Дауни Джуниър е адаптация на книга със същото име и е първата от проектите на Marvel Studios. Този уикенд се очертава да е доста силен за феновете на този жанр, предвиждат експерти. 

През 2012-та почитателите на фантастични филми ще имат още поводи за радост. През юли ще бъде пуснат по кината новия епизод на "Супермен", в който отново се включват Андрю Гарфийлд и Ема Стоун. След него ще излезе последното продължение на Батман - "Черният рицар: Възраждане", който е един от най-чаканите проекти за лятото. В главната роля там ще бъде Крисчън Бейл заедно с Ан Хатауей и Джоузеф Гордън-Левит. Публиката с интерес ще следи и новата част на "Човека паяк" и още много други фентъзита.



Снимка - http://www.google.bg/

четвъртък, 3 май 2012 г.

Tinie Tempah вдъхновен от Chris Martin

Рапърът разкри, че втория му албум е изцяло инспириран от вокала на "Coldplay". Компилацията се очаква да излезе през есента.
По думите на Tinie, новия му проект е с много по-добро звучене и феновете му ще видят, че има прогрес в професионално отношение. След като през 2010-та издаде "Disc-Overy" и с него постави дебюта си, малко по-късно "Pass Out", "Till I'm Gone", "Earthquake" тотално разбиха всички музикални класации по целия свят.

Чернокожият изпълнител споделя пред списание NMЕ: "Крис Мартин е оказал доста голямо влияние върху този албум. Той определено ще е много по-прогресивен, в качеството на звука. Слушал съм Lykke Li & Lana Del Rey,  както и песни като "Love Out Of Lust" и "Dark Paradise", динамиката на звука e изключително голяма и се получават много добре.''
 
Една от песните на музиканта, която се очаква да стане хит това лято се казва "OD". Британския певец планира да я изпълнява по време на фестивали във Великобритания. Според него, в парчето има семпли от
"Pass Out" и "Frisky" и се обзалага, че меломаните ще го харесат. 

През октомври трябва да излезе и предстоящия му албум, който е озаглавен "Demonstration".


                                                                                  Снимка - http://www.google.bg/

сряда, 2 май 2012 г.

Асен Блатечки е срещу пиратството в интернет

Актьорът застана зад кампания, която подкрепя чистата игра и ограничава правата на пиратите в глобалната мрежа.
От няколко седмици насам Би Ти Ви стартира две кампании - едната свързана с почистването на България за един ден - 12 май, другата е по повод безразборното сваляне на информация от интернет. 

Доскоро всеки, който изпусне любимия си сериал, предаване или просто иска да гледа мач онлайн можеше да го направи на сайта на телевизията. Сега обаче трябва да се регистрираш в новата страница Voyo и да плащаш месечен абонамент. По този начин се ограничават правата и свободата на хората в нет-а, на мнение са част от потребителите.

По-интересното е, че медията пусна и рекламен клип, в който се обявява против пиратството. В него момче с бухалка в ръка отива в кухнята, в която вижда, че не кой да е, а Асен Блатечки рови в хладилника и хапва шунка. Изречението, което отправя звездата към младежа е: "Ти как си свали новият ми филм безплатно?".

Видеото предизвика много емоции в мрежата. Мнозина се чудят как може да се правят подобни инициативи у нас, други пък се радват, че най-накрая някой защитава авторското право на проектите им. Тук можете да гледате въпросната реклама: http://www.btv.bg/. 


Снимка - http://www.google.bg/

вторник, 1 май 2012 г.

J.Lo & Enrique Iglesias заедно на турне

Певците ще посетят 13 града в Северна Америка през лятото. След преговори латино идолите взели решение да работят заедно, скоро се очаква да излезе целия списък с местата на тура им.
Първоначалната идея била Иглесиас да направи съвместния проект с Бритни Спиърс. Вместо това обаче тя направила дълго пътуване из САЩ с колегите си Pitbull и Prince Roycе. Турнето им донесло приходи от 7 милиона долара, като само в Медисън Скуеър Гардън в Ню Йорк, сумата от продадените билети била около 1 милион долара. 

Въпреки неприятната ситуация, изпълнителят бързо намерил решение на проблема. Така се стигнало до преговори с Дженифър Лопес. След като беше съдия в изданието "Аmerican Idol", записа парчето с Питбул "On The Floor", издаде албума "LOVE?", наскоро красавицата пусна и най-новата си песен "Dance Again". 

През последните години Енрике се поизгуби от музикалната сцена, но сега явно ще се завърне с голяма сила щом до него ще застане певица от ранга на J.Lo. Турнето на звездите ще започне на 14 юли в Монреал, след това ще премине през Торонто, Бостън, Вашингтон, Чикаго, Лос Анджелис, Лас Вегас и други.