петък, 30 ноември 2012 г.

Dr. Dre е най-високоплатения музикант за 2012-та

Рапърът, които е известен и с това, че продуцира различни изпълнители и проекти е спечелил над 100 млн. долара за изминалата година. Това директно го прави най-богатия музикант, сочат данните на сп. "Форбс".
Интересен е факта, че по-голямата част от приходите звездата е придобила от бизнеса си със слушалки - Beats by Dre. Той печели над 50% от продажбите, които варират около 100 млн. долара, без данъците.

Роджър Уотърс от Pink Floyd е на второ място. Той е събрал към 88 милиона от The Wall Live Tour, по време на което е свирил класическите парчета на рокерите. Сър Елтън Джон е трети, след като реализира 100 концерта, средствата, от които са на стойност 80 милиона долара. Ирландските рокери U2 остават на четвърто място с 78 милиона долара, а по-голямата част от техните приходи са дошли от тригодишната им обиколка 360, от която събраха общо 736 милиона и с тази сума то стана най-печелившото турне в историята. Take That взеха петото място. Заедно с оригиналния член на бандата Роби Уилямс те направиха цели осем лайфа на стадион "Уембли" в Лондон и спечелиха 61 милиона паунда. Други музиканти, които влязаха в списъка са Риана с 53 милиона долара, което я нарежда на дванадесета позиция, а Бионсе е на осемнадесетото място с 40 милиона.

Целия списък с имената на най-богатите музиканти може да видите тук:

01. Dr. Dre - $110 million

02. Roger Waters - $88 million

03. Sir Elton John - $80 million

04. U2 - $78 million

05. Take That - $69 million

06. Bon Jovi - $60 million

07. Britney Spears - $58 million

08. Sir Paul McCartney - $57 million

08. Taylor Swift - $57 million

10. Justin Bieber - $55 million

10. Toby Keith - $55 million

12. Rihanna - $53 million

13. Lady Gaga - $52 million

14. Foo Fighters - $47 million

15. P. Diddy - $45 million

15. Katy Perry - $45 million

17. Kenny Chesney - $44 million

18. Beyonce - $40 million

19. Red Hot Chili Peppers - $39 million

20. Jay-Z - $38 million

21. Coldplay - $37 million

22. Adele - $35 million

22. Kanye West - $35 million

24. Michael Buble - $34 million

25. Sade - $33 million


Снимка - http://www.google.bg/

четвъртък, 29 ноември 2012 г.

Rihanna в София през 2013-та?

Скоро звездата публикува датите от предстоящото си турне, което ще стартира през март догодина. Въпреки че страната ни все още не фигурира в списъка, феновете силно се надяват певицата да дойде отново в България.
На 8 март 2013-та стартира световното турне на изпълнителката, което ще носи името "Diamonds". То ще премине през около 30 града в САЩ и Канада и два месеца по-късно Рири ще посети и Европа.

Очертават се няколко концерта в Обединеното кралство, където съпорт ще окаже и David Guetta. След това обиколката ще премине през Германия, Норвегия, Испания, Украйна, Гърция и България. Тук можете да видите пълната програма с датите и местата, през който ще премине тура: http://www.rihannanow.com/

Последната дата за лайф на момичето от Барбадос е 26 юли, като тогава тя ще пее в Берген. Незнайно защо слухове се носят, че красавицата ще дойде у нас на 3-ти август, а след това ще отлети за Атина. Официална информация за събитието все още няма, но ако това все пак стане, проявата ще бъде или в зала "Арена Армеец" или на стадион "Васил Левски". 

Това ще бъде второто посещение на звездата в страната ни. Тя беше тук за първи път през 2007-ма, когато беше част от глобалния концерт на "Вивател". Тогава Риана се качи на сцената за десет минути и направи микс от най-известните си парчета.



сряда, 28 ноември 2012 г.

Джесика Симпсън бременна отново

Красавицата очаква второ дете от годеника си. Това се случва едва седем месеца, след като тя роди малката Максуел Дрю Джонсън.
Ерик Джонсън и Джесика Симпсън ще станат родители за пореден път. На 1 май тази година на бял свят се появи дъщеря им Максуел Дрю Джонсън. Жълтите вестници в САЩ веднага изкочиха със спекулациите, че рожбата не е била планирана. 

В момента дамата е на 32 години и с радост говори, както повечето известни личности, за бебето си. Тя не крие, че майчинството я е променило изключително много. Певицата е заедно с любимия си вече втора година и имаше слухове, че планират сватба в Италия през 2013-та.

Блондинката тъкмо започна да тренира усилено, за да свали излишните натрупани килограми след бремеността и ето, че отново ще трябва да жертва красотата си за сметка на семейството. Въпреки това обаче Джес не се е депресирала, защото знае, че всяка жена, след като роди има време за възстановяване. 

Изпълнителката определено иска да се справи с този проблем, тъй като от няколко години насам след употребата на няколко диети, тя е постигала само йо-йо ефект.

 

Снимка -  http://www.google.bg/

вторник, 27 ноември 2012 г.

Деми Мур излиза отново с младок

Въпреки физическите и психически кризи, които преживя актрисата покрай раздялата си с Аштън Къчър, тя изглежда се е възстановила бързо и вече има нова тръпка.
50-годишната звезда излиза с 26-годишния търговец на картини Вито Шнабел. След като се разделиха окончателно с Къчър, той не се срамува да демонстрира открито връзката си с Мила Кунис. По всичко личи обаче, че и Деми вече има нова любов, а по-младите мъже явно са й запазена марка. 

Новата двойка се е запознала на рожден ден в Индия този месец. Според запознати, те танцували и прекарали доста време заедно. Партито било по повод 50-годишнината на Владислав Доронин - любовник на Наоми Кембъл. 

Вито Шнабел отпразнувал Денят на благодарността в Ямайка в Round Hill Hotel & Villas с Дъстин Йелин, Лори Андерсън и Терънс Кох. Мур обаче решила да отдели време на дъщерите си и за празниците ги завела на езерото Тахо.


Снимка - http://www.askmen.com/

понеделник, 26 ноември 2012 г.

Брад Пит е "За" легализирането на наркотиците и гей браковете

Актьорът е на мнение, че известните личности трябва да използват славата, за добро. Той счита още, че всеки човек има право на равни права.  
В интервю за МТВ, само ден преди да излезе новия му филм "Killing Them Softly", Брад каза: "Равенството, абсолютно, е това, което ни определя. Това е, нещото, което ни прави страхотни.". Когато беше попитан какво мисли за щатите, в които са легализирани браковете между хомосексуалисти, той отвърна следното: "Ако това не е добре според вашата религия, нека твоят Бог съди в крайна сметка, но ние сме равни."

Относно законодателството за легализирането на марихуаната, Пит призна, че проблема е също от такова значение, както и това с гей двойките. Той счита, че всеки е отговорен за постъпките си и че въпреки войната с наркотиците, на година харчим милиарди долари за тях и има по-добри начини за справянето с този проблем. 

Актьорът призна, че не разбира лишаването от свобода като мярка за наказание. Според него то не е с образователна цел. По неговите думи има много по-сериозни щети от злоупотребата с дрога, отколкото интимните отношения на хора от един пол.

Въпреки разкрепостеното си мислене, мъжа на Джоли, няма да има открит урок с децата си по повод наркотиците. Той допълни: "Има години на разбиране, в която може да поговориш с малчуганите си. Има причина в това да няма възрастни наркомани, зависимостта или те убива или се измъкваш." 


Снимка -  http://www.google.bg/

петък, 23 ноември 2012 г.

Denzel Washington се снима във филм за без пари

Актьорът е принуден да участва в лента, която ще покрие едва една десета от заплатата му. Въпреки неудобството звездата е поела ангажимента и завърши проекта.
Най-новата продукция с участието на тъмнокожия артист се казва "Flight". Там той играе пилот, на който му се случват доста неприятности по време на полета. Самия Дензъл бил толкова отчаян и искал да се осъществи проекта, че се съгласил да се включи буквално за без пари. 

По неговите думи режисьора на лентата също ще бъде орязан в заплащането, тъй като екипа се бори за финансиране на филма. Пред Deadline.com актьора споделя: 
"Това не е борба, за да се направи филма, но студиото иска да го направим за цена около 28 милиона долара. Робърт Земекис работи за около 100 милиона долара. Така че ние се отказахме от нормалните си възнаграждения и ще получим едва 1/10 от стандартната си заплата. В днешно време студиата затягат коланите, но в случая директорите са знаели, че това е проект, който искахме да направим. И аз мисля, че те са умни, те ни казаха:" Вижте, ние не искаме да похарчам повече от 30 милиона." Никой от нас не искаше да си тръгне, така че ние го направихме."

Официалната премиера на въпросния филм беше на 2 ноември. Тук можете да гледате трейлъра: http://www.youtube.com/.


Снимка - http://www.google.bg/

четвъртък, 22 ноември 2012 г.

Арестуваха промоутъри заради фалшив концерт

Двама американеци бяха арестувани и обвинени в измама. Те се опитали да организират концерт на Ники Минаж и Дрейк.

Филип Брадли и Евелин Брадли са били задържани от органите на реда на 19 ноември във Флорида. Бандитите искали да вземат около 36 хиляди долара от мениджърите на Ники Минаж за евентуален лайф. Целта им била средствата да послужат за спонсорирането на събитието, което трябвало да се проведе в Simmers -Young Park на 24 октомври. 

Полицията започнала да разследва случая, тъй като имала подозрения, че става въпрос за измама. Те се свързали с представители и на двете звезди, тогава станало ясно, че дамата е на турне извън страната, а рапъра ще празнува рождения си ден в Лас Вегас. 

Филип Брадли е обвинен в измама, опит за кражба на стойност повече от 100 хиляди долара, както и в неправомерно използване на двупосочна комуникация. На Евелин Брадли пък му е повдигнато обвинение за измама и кражба в размер от 20 хиляди щатски долара. 



Снимкаhttp://www.google.bg/

сряда, 21 ноември 2012 г.

Дейвид Бекъм окончателно напусна LA Galaxy

Наскоро имаше слух, че семейството ще се мести в Ню Йорк, където Виктория ще се концентрира върху модния си бизнес. Вече е ясно, че легендата на футбола няма да играе повече за Лос Анджелис.
В ексклузивно интервю звездата сподели, че обмисля да напусне клуба от известно време, а решението е взела преди седмици. Все още не знае какво ще прави занапред, но със сигурност иска да даде всичко от себе си за последния мач с тима другия месец. 

Най-вероятно, когато сезона завърши Дейвид и семейството му ще се върнат в Калифорния. Коледните празници пък ще ги прекарат в Англия с роднини. 

Той каза следното: "Без значение дали ние прекарваме повече време в Англия или тук, LA винаги ще си остане като нашия дом. Аз обичах да играя и да живея тук. Както казах, аз винаги ще бъда част от LA и той ще си остане  много специален за мен.''

Цялото интервю, както и повече коментари по темата, можете да гледате във фен страниците на футболиста в социалните мрежи, както и тук: http://www.youtube.com/.




вторник, 20 ноември 2012 г.

bTV и Nova на нож с артистите

За пореден път двете конкурентни телевизии са в спор и борба за авторски права. Този път ябълката на раздора се оказаха актьорите.
До скоро медиите не можеха да разделят коя да купи правата за "Господари на ефира" и "Пълна лудница" дори се говореше, че ще свалят сериала "Седем часа разлика" от екран.

В предаването на Мартин Карбовски по Нова тази неделя вместо да се появи талантливата, млада актриса Радина Кърджилова, на стола за интервю застана нейния любим - Деян Донков. Той изрази недоумението си от факта, че приятелката му е участвала в проект на Би Ти Ви - "Стъклен дом", който завърши през юни тази година, а според договора на половинката му тя не трябва да се явява по конкурентна телевизия до края на 2013-та. 

Освен това Би Ти Ви иска от Христо Мутафчиев да напусне "Съюза на артистите", който той представлява, за да се включи в новата сапунка на медията.  

Тук идва протеста от страна на хората на изкуството защо ги заробват по този нечовешки начин. Артистите се чувстват ограбени, че вместо да промотират творбите си по различни начини, те стават роби на една телевизия или проект. По думите на варненца, Асен Блатечки, Калин Врачански и Стефан Данаилов "не могат да пръднат без знанието на Би Ти Ви".

Уви, това не е всичко. Стана ясно, че Мариана Попова, която беше участник във "ВИП Брадър" пък трябва да плати обезщетение на Би Ти Ви понеже са я гласили отново за ментор във втория сезон на "Гласът на България". Това не се е случило и певицата е решила да влезе в Къщата. Дни след влизането си, тя е получила известие по пощата, че са я одобрили за съдия, но изпълнителката вече е била приела предложението на Нова телевизия. 



Снимка - http://www.google.bg/

понеделник, 19 ноември 2012 г.

Орлин Павлов готви нови проекти на пролет

Освен, че певецът спечели "VIP Brother" 2012, той разкри част от бъдещите си планове в личен и професионален план.
Преди дни чаровника стана любимец на публиката за пореден път. Преди няколко години той заедно с партньорката си спечелиха "VIP Dance". Въпреки че не се знае каква точно е наградата му, Орлин до последно се колебаеше вътрешно дали той трябва да е победител. Второ и трето място заеха съответно Фънки и Къци Вапцаров.

Жълтите вестници веднага завъртяха интрига около изпълнителят и тъй като приятелката му не беше в студиото на финала на предаването, те пуснаха слуха, че двамата са разделени. Това не е така, просто Яна била във Виена, понеже е треньор по латино танци и е била ангажирана. Разбира се, тя се радвала изключително много за успеха на любимия си, сподели красавеца в "На кафе". 

Стана ясно още, че Павлов е намерил много нови приятели в Къщата и желае да поддържа връзка с тях и след края на риалитито. Силно се надява, че Кристина Патрашкова не му се сърди заради една от игрите, в която той беше заповядал да я вържат за Юлиан Константинов. 

През февруари или март певеца издаде, че ще заформи мъжко турне. Той заедно с Бобо, DJ Marten & DJ Bor4e ще посетят няколко клуба в страната. След като парчето "Една секунда" стана тотален хит, макар младежа да беше в изолация за два месеца, то се хареса на меломаните до такава степен, че се родила идея за национална обиколка. Очакваме още нови, свежи проекти от усмихнатия талант в най-скоро време. 


Снимка - http://www.google.bg/

петък, 16 ноември 2012 г.

Новите проекти на Риана

Певицата записа няколко дуета с бившата си половинка и с Еминем. Излезе и видеото към "Diamonds".
На 19 ноември ще бъде пусната на пазара най-новата компилация на момичето от Барбадос. Тя ще носи името "Unapologetic", а обложката й е доста провокативна и е в типичния стил за изпълнителката. 

За десет дни видеото на "Diamonds" пък събра над 29 милиона гледания в интернет. И въпреки че диамантите не присъстват толкова значително в клипа, колкото очаквахме, това не е причина певицата да е заложила на кадри с животни и природа. Тя обяви в социалните мрежи, че вече е готов ремикса, който е с Kanye West.

Наскоро също се появи и песента на Риана с Крис Браун. Парчето се казва "Nobody's Business". Тук можете да го чуете: http://www.youtube.com/. Преди броени дни излезе и новия дует на звездата с рапъра Еминем. След успеха на "Love the way you lie", сега те се завръщат с "Numb". Можете да чуете песента на следния линк: http://www.youtube.com/.

Рири обяви и датите за обиколката си "777". За седем дни тя ще направи седем концерта в седем различни държави. 



четвъртък, 15 ноември 2012 г.

Ваня Щерева отваря арткафе

Всестранно развитата личност сподели, че в момента тече усилен ремонт на помещението и до броени дни ще бъде официалното откриване на новото арткафе в столицата.
Интересната и нестандартна Ваня разкри в новия брой на сп. "Ева", че се е отдала на новото си кътче, където освен, че ще посреща приятели и клиенти ще твори сама някои от произведенията. 

Дамата известна с грубия си и нецензуриран език пише книги, била е сценарист в "Биг Брадър" и се изявява и в музикалната сфера. Напоследък сбъдва една своя мечта - да има собствено кафе, в което да има топлина, уют и да има свободата да пише и да готви. В начинанието й помагат Ралица Анганаки и Катерина Евро. 

Арткафето се намира на бул. Евлоги Георгиев 96 близо до Консерваторията. Въпреки че все още не е открито официално мястото събира все повече фенове в социалните мрежи и предвижда да има добър успех. 

Ето и фен страницата на "Стая номер 5" във фейсбук: https://www.facebook.com/. Някои сигурно свързват името със столичния клуб "Студио 5", но двете сами по себе си имат съвсем различни предназначение. Изкуството обаче обединява хората, които работят и посещават подобни заведения.

сряда, 14 ноември 2012 г.

Мадона изненада феновете си с Gangnam Style

Певицата беше поканила корейския изпълнител като специален гост на нейния концерт в Ню Йорк. Публиката беше зашеметена, когато на сцената се появи Psy. 
Само за броени седмици хита номер едно станал известен по цял свят събра погледите и на музиканти от ранга на Мадона. Така тя изненада феновете си в САЩ с появата на най-популярния рапър в момента. 

Близо 20 хиляди души присъстваха на лайфа на поп иконата в "Медисън Скуеър Гардън". Точно, когато материалното момиче пееше "Give It 2 Me" с издигаща се платформа до нея застана звездата от Южна Корея. Двамата заедно с поне дозина танцьори зад тях, заиграха типичния танц Gangnam Style. Тук можете да видите видеото и реакцията на публиката: http://www.youtube.com/.

Блондинката разкри пред почитателите си, че колегата й е пътувал чак от Германия специално за това си участие. От своя страна пък Psy загатна ден преди изявата в социалните мрежи, че ще се качи на сцената с приятел, а шоуто ще бъде историческо. Преди седмица Лейди Гага отхвърлила възможността да реализира представление съвместно певецa.
  

Снимкаhttp://skiny.net/

вторник, 13 ноември 2012 г.

Крис Тъкър заменя комедията с драма

Актьорът иска да смени малко жанровете. Той е обвиняван, че в последните години няма сериозна роля зад гърба си, освен тези, в които се прави на шут.
Една от най-запомнящите роли на американеца е участието му в "Час Пик", където си партнира с Джеки Чан. Уви, колегите му от Холивуд са доста груби към Крис и го съветват да се захване с друг тип филми. 

Според самия артист обаче през 2007-ма най-доброто предложение, което е получил е било именно в екшън-комедията. След това всички оферти са били "боклуци". Той споделя пред "New York Post":  
"Сценариите, които получавах не се вързваха с мен. Някои, които са били екшъни съм ги приемал, както с "Час Пик", исках нещо различно и предизвикателно. Казвах си сам на себе си, че това трябва да стане перфектно."

Тъкър се завръща в киното с участие в драмата "Silver Linings Playbook" на David O. Russell. Чернокожият талант признава, че работата с Брадли Купър и Робърт Де Ниро е грабнала вниманието му за по-драматични роли.

Той казва: "Аз знам, че съм способен да правя и сериозни филми. Играх в "Dead Presidents" през 1995-та година. Искам хората да видят повече от това. Те не са видели достатъчно от моя образ в драматичната му страна."
 
Шоуменът няма планове да се откаже от комедията като цяло - той продължава да изпълнява ангажименти свързани със забавни програми в САЩ и в момента забавлява феновете си в "Guess Who's Back Tour".


понеделник, 12 ноември 2012 г.

Ла Мари от "Чамбао" във Варна: Това е най-дългия бис в живота ми

Вокалистката остана отново очарована от българската публика. Тя сподели, че за първи път стои толкова дълго на сцена, а хората да не искат да си тръгват. 
В началото на ноември испанската група дойде в България и направи няколко концерта в София, Пловдив и Варна. В препълненият Дворец на културата и спорта Ла Мари не спираше да благодари на публиката за аплодисментите. 

Около седем хиляди души прекараха повече от два часа наслаждавайки се на екзотичните ритми от Малага. Сред по-интересните мигове беше този, когато музикантите обявиха, че техен специален гост е Васко Василев. Той изпълни една песен заедно с "Чамбао", а варненци го посрещнаха, както приляга на цигулар от този ранг - с бурни овации.

Освен познатите хитове на бандата, те изпълниха и няколко нови парчета от петият им едноименен албум. Тази година се навършват десет години, откакто испанците са на сцена. Това е и повода те да посетят страната ни за пореден път. След тура си у нас те отлитат за САЩ, където ще представят новия си проект, който е номинаран за "Латино Грами" на 2012-та. 

Друг емоционален момент на концерта в Морската столица беше сиртакито, което изненада варненци и радушно одобри импровизацията. В края на лайфа, сцената беше отрупана от малки деца. Певицата ги разцелува всички и им подари по една роза. След това отново благодари на родителите, че са пуснали малчуганите си да присъстват на събитието. 

Над двадесет минути продължи биса, а екзалтираните фенове не напускаха залата. Ухилената до уши вокалистка не скри радостта си, че това е най-дългия финал, който някога е имала в живота си. Часове по-късно във социалните мрежи групата публикува снимки и клипове от концертите им в София и Варна и изказа благодарности за топлото посрещане.


Снимкаhttps://www.facebook.com/

петък, 9 ноември 2012 г.

Deep Zone тръгват на турне

Близо 15 участия само за ноември са подготвили музикантите от хаус бандата. Повечето концерти са в столицата, но ще имат и един във Великобритания.
С идването на есента започнаха и музикалните обиколки на изпълнителите по клубовете. Преди броени седмици "Башмайсторите" обявиха, че заедно с Михаела Филева ще посетят няколко български града. Повече информация за техния тур можете да следите страниците на "Монте Мюзик" в социалните мрежи. 

Deep Zone също публикуваха датите и местата, където ще имат участия. Ето ги и тях:

07 - club Briliantin Sofia - BG Night - Lora Karadjova & Dian Solo
09 - club ID (Sofia) - BG party - DJ Dian Solo
10 - club La Cubanita - Remixed Retro - DJ Dian Solo
14 - DEEP ZONE Project - live in club Briliantin Sofia
15 - Shumen (club MULTIFACE) - DEEP ZONE - Live 
16 - DEEP ZONE Project - live in Briliantin Plovdiv
17 - club Jim Beam-
Free Style party - DJ Dian Solo
20 - Planet club Sofia - Black party - DJ Dian Solo
21 - club Briliantin Sofia - BG Night - DJ Dian Solo & guest
22 - DEEP ZONE - live in club Zvezda (Dobrich) with Krisko
23 - club Jim Beam (Sofia) - DJ Dian Solo
24 - London (UK) - club BG Max - BG Party with Krisko & DJ Dian
28 - club Briliantin Sofia - BG Night - DJ Dian Solo & guest
29 - Plovdiv - club Chervilo - BG Night with Deep Zone (live)

Интересното е, че въпреки че са от Варна, групата няма да има лайф в морския град - поне не този месец. Предстоят скоро да бъдат съобщени и останалите дати и градове, в които музикантите ще "забият" в най-скоро време.

Любопитен факт е, че момчетата и Надя обикалят постоянно България в продължение на повече от година. Всеки месец имат минимум по пет концерта в София и още толкова в провинцията. Несъмнено след като това лято излезе хита им "I love my DJ", са се увеличили и желаещите да чуят бандата на живо. За повече подробности търсете профилите на Deep Zone във фейсбук: https://www.facebook.com/.







                                                                             Снимка - https://www.facebook.com/

четвъртък, 8 ноември 2012 г.

Алекс Жекова изкара ново видео

Талантливата певица след кратка творческа пауза се завърна с нов клип и нови идеи за бъдещи проекти със известни български изпълнители. 
Младата дама работи с Мага по "Неонови спомени". Той е автор на музиката и аранжимента на парчето, а българската версия на текста е дело на Гери Турийска. Алекс сподели за "Music Space TV", че е снимала видеото към песента през есента, когато времето е било доста хладно за снимки. 

Въпреки студа, резултата е впечатляващ. Интересен сюжет, весели, плажни емоции се крият във втория самостоятелен сингъл на изпълнителката. Режисьор на клипа е Радостин Събев - Шошо. По думите на красавицата спомените са добри сами по себе си, без значение дали са под слънцеви или неонови светлини. Тук можете да гледате въпросното видео: http://www.youtube.com/.

Момичето, което стана популярно от "Music Idol", заяви, че в момента няма участия по клубове, но когато това се случи, тя винаги публикува информация във фен страницата си в социалните мрежи. 

За бъдеще ще продължи да работи с Мага, като двамата имат за цел да реализират дует с популярен български музикант. Все още обаче името му се пази в тайна. 


Снимкаhttp://www.google.bg/

сряда, 7 ноември 2012 г.

Нови песни на Уитни Хюстън се появиха онлайн

Две неиздавани до този момент парчета на звездата се появиха в интернет. Те са записани преди смъртта й.
"Never Give Up" и кавър на "I Look To You" с R. Kelly предизвикаха истинска еуфория в глобалната мрежа. Те са били записани преди да почине легендарната певица и преди нейното участие на наградите "Грами" в Лос Анджелис. Въпреки това, песните й ще бъдат включени в нов албум съдържащ най-добрите й сингли. 

Първото парче е написано от Джърмейн Дюпри, Брайън Майкъл Кокс и Джонатан Остин. "Never Give Up" носи позитивно послание, в което се разказва, че каквото и да става, каквото и да говорят хората около теб, да не спираш и да не се предаваш. Част от текста гласи: 
"Никога, никога не се отказвай. Дръж главата си към небето, гледай ги право в очите. Кажи им, че никога няма да се откажеш, докато не дойде денят, в който го направиш.''

Все още се работи по въпроса при кого ще отидат парите от имотите на изпълнителката.  Докато стане напълно ясно, приходите по новата компилация "The Greatest Hits" ще отидат за погасяване на заем. Хюстън е получила предварително 100 млн. долара от звукозаписната компания, с която е сключила договор през 2001-ва година. Сега ще бъдат възстановени едва 30-40 милиона от цялата сума.
 
Боби Кристина Браун е единственият бенефициент на имотите на майка си. Наскоро се постигна споразумение за дълговете на звездата. Според условията на сделката, младата госпожица ще получи 10% от богатството, когато навърши 21 години, 20%, когато е на 25, а останалата част, когато стане на 30.


Снимка - http://www.google.bg/

вторник, 6 ноември 2012 г.

TLC работят по нов албум

Момичетата се завръщат на музикалната сцена с нови проекти. Двете дами мислят да направят и филм за покойната им приятелка и колежка.
TLC беше една от най-популярните и големи момичешки банди през 90-те години. Те са продали над 65 милиона албума. За съжаление кариерата им беше прекъсната през 2002-ра поради традичната загуба на Лиза, която загина в автомобилна катастрофа. Въпреки това Tionne "T-Boz" Watkins и Rozonda "Chilli" Thomas ще реализират компилацията "3D". 

Чили заяви за BBC: "Ние искаме да развиваме звука на TLC." T-Boz беше категорична: "През годините сме израснали и винаги сме се старали да не копираме никой. Това работи за нас и не се притесняваме за останалите."

Изпълнителките споделиха още, че трябва да влязат в студио скоро, защото са позабравили какво означава да се вълнуваш по време на записи. След като завършат диска си, те обмислят да тръгнат на турне и да направят биографичен филм посветен на тяхната приятелка. 

Наскоро пък новото британско трио "Stooshe" пусна видео, което е кавър на песента на TLC "Waterfalls". Можете да видите въпросния клип тук: http://www.youtube.com/. 



 Снимкаhttp://www.google.bg/

понеделник, 5 ноември 2012 г.

Роби Уилямс: Опитвал съм хероин

Певецът си призна, че е опитвал хероин веднъж. Освен това той не крие, че винаги е бил изкушаван да взема наркотици. 
Изпълнителят, който е бил не един път в клиника за борба с пристрастяването към наркотиците и алкохола, разкри, че има една част от него, която е "жадна" за опасни наркотици и никога няма изцяло да се остави на поривите си.

Той казва: "Всичко, което съм искал води до пристрастяване и разрушение. Зависимостта от най-опасното, не е чуждо за мен. То е модерно. Винаги е имало частица от мен, която е мечтала да живее в свой измислен свят. Опитвал съм хероин веднъж и не съм се пристрастявал, но все още има нещо в мен, което ме кара да съм луд по него", споделя Роби пред в-к "Sun".

Британецът, който наскоро стана и баща, знае, че има слабост към дрогата, но трябва да стои настрана от кокаина, тъй като той не му влияе добре. По неговите думи, когато е пробвал да си инжектира кока, ръката му била изтръпнала, а сърцето му почти спряло.

Уилямс се притеснява от бащинството и през цялото време на бремеността на жена си и до ден днешен, не е сигурен дали ще се справи с предизвикателството. Не знаел дали е достатъчно зрял за подобна крачка, но в крайна сметка осъзнал, че той самия е все още едно голямо дете. 



Снимка - http://www.google.bg/

петък, 2 ноември 2012 г.

Белослава влезе в болница

Певицата не се почувствала добре по време на саундчек. Наложи се да отмени участие и да й сложат системи.
Снощи социалните мрежи гръмнаха с новината, че соул изпълнителката е приета в болнично заведение. Все още не е ясна причината за нейното неразположение, но нейните близки, колеги и фенове се надяват да не е нещо сериозно и да се възстанови бързо.

Бубето трябваше да има концерт в столичния бар "Строежа". Уви, той ще се състои в рамките на тази календарна година. Организаторите имат готовност да връщат пари на закупилите предварително билети през мрежата на Тикетстрийм. Ако се насрочи нова дата, ще има опция билетите да се ползват без презаверка. 

Това щеше да е първото гостуване на звездата в Студентски град, но поради уважителни причини, шоуто ще бъде забавено за известно време.  



Снимка http://www.google.bg/

четвъртък, 1 ноември 2012 г.

Потвърдено: Бон Джоуви идват в София догодина

След като реализираха няколко успешни лайфа в Румъния беше време рокаджийте да посетят и нашата страна. Това ще се случи през май 2013-та.
Новината беше публикувана в официалния сайт на бандата и за минути беше разпространена от феновете у нас. Така на 14 май в София ще започне европейската част от турнето на групата. 

Билетите за концерта ще започнат да се продават на 5 ноември, а цените ще варират от 79 до 199 лева. За първите 500 желаещи ще има специално намаление. 

Шоуто ще бъде на Националния стадион "Васил Левски". "Because We Can" е мотото на обиколката на музикантите, която ще стартира на 13 февруари от Монреал и ще стигне до Южна Африка. Момчетата ще посетят освен нашата столица и Осло, Стокхолм, Копенхаген, Берн. Във Великобритания пък ще направят около пет лайфа.

Повече подробности за тура на Бон Джоуви можете да научите на следния линк: http://backstagewithjon.bonjovi.com/tour.


Снимка http://www.bonjovi.com/