четвъртък, 28 февруари 2013 г.

Barbra Streisand: Жените не трябва да търсят любовта

По мнението на актрисата самотните жени не трябва активно да търсят романтика, а да чакат тя сама да ги намери.
Дамата, която от 15 години е омъжена за актьора Джеймс Бролин, споделя, че самата тя е срещнала любовта, когато е оставила нещата да се случат естествено.

В интервю за вестник "The Independent" Барбара обясни следното: "Те не трябва да се оглеждат. Аз не оглеждах, когато видях моят съпруг за първи път. Понякога любовта идва, когато не се опитвате толкова настъпателно. Мисля, че така се случи с нас.''

70-годишната актриса, преди беше женена за актьора Елиът Гулд, от когото има един син. Тя си спомня, че в началото, когато е започвала да излиза със сегашния си съпруг е била доста нервна, но бързо е преудоляла това чувство. 


"Аз довършвах последния си филм, когато трябваше да се срещна с Джим. Бях нощна смяна, защото обичам да работя в малките часове на нощта и казах на моите редактори, че ще отида на една вечеря и ще се върна, за да си довърша работата. Мисля, че и той се е чувствал по същия начин - чудел се е какво прави. Разбирахме се страхотно и си говорихме за архитектура и взаимоотношения. Той каза: "Ще те отведа у дома", аз казах: "Аз трябва да се върна на работа". "Не", казва той, "Ще те взема у нас". И това беше всичко.'', разкрива още Streisand. 



Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 27 февруари 2013 г.

Крисчън Слейтър се сгоди

Актьорът известен от филма Робин Худ обяви, че има намерение да се ожени за дългогодишната си приятелка.
В телевизионно интервю Слейтър разкри, че ще става семеен отново. През 2007-ма той се разведе с Райън Хадън, от която има две деца. 

Артистът описа в ефир първата си среща с Британи Лопес, която била във Флорида. 
"Аз отидох в Маями преди няколко години, отседнах в курорта "Little Palm Island." Това момиче се разхождаше с друга малко по-възрастна жена. Седях си на обичайното място, закусвайки. Мястото е популярно с това, че там много хора си предлагат брак един на друг. В следващия момент я видях как падна на колене и предложи на по-възрастната дама. Мислех, че току-що станах свидетел на лесбийско предложение. Мислих и да ги поздравя. Оказа се, че тя си е правила шега с леля си." Не минало много дълго и те вече се разхождали заедно в парка „Евърглейдс“.

Наскоро американеца снима филма "София" у нас. Така той се сприятелил с не кой да е, а с Мариан Вълев. Българинът му показал част от нощния живот в столицата. Любопитното е, че освен фолк клубовете, на които се радвала холивудската звезда, тя се притеснила от красивите българки и дори се обадила на приятелката си. 


Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 26 февруари 2013 г.

Опасно близки с Михаела Филева и Venzy

Колаборацията между двамата изпълнители е станала спонтанно. Venzy се е включил в проекта лично по покана на Графа.
Venzy, който дебютира официално на българската сцена с песента "Опасно близки" първоначално бил забелязан от Михаела. Тя харесала енергията и позитивизма му. Малко по-късно и Влади Ампов го поканил в лейбъла "Монте Мюзик".

Младия надъхан рапър разкри, че като малък пял в хорове. Така започва да се занимава с музика. През 2013-та той обещава много нови изненади, както общи неща с други изпълнители, така и самостоятелни.

Същото очаква и момичето стартирало кариерата си от "X Factor". Певицата призна, че турнето заедно с Били Хлапето и Lexus за нея е било като тиймбилдинг. Тя все още продължава да ходи на участия с момчетата, но скоро се очертава да работи и по солови проекти.

Тук можете да видите и видеото към въпросната колаборация на Михаела и Venzy, чийто автор на текста и аранжимента са дело на Графа: http://www.youtube.com/.



Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 25 февруари 2013 г.

"Оскари" 2013 - победителите

След повече от шест часа пряко излъчване от червения килим в Л.А. станаха ясни победителите в 85-тите годишни награди на Академията за кино и телевизионни изкуства в САЩ. 
Три часа преди официалния старт на церемонията едни от най-обичаните журналисти коментираха номинираните тази година, както и техните тоалети. Робин Робъртс, която миналата година имаше рак с радост се завърна като репортер в грандиозното събитие и обяви, че е напълно здрава. Първата звезда, която стъпа на червения килим и взе активно участие беше Кели Роланд, която беше в изключителна рокля с черно-бели мотиви. Водещ пък на проявата беше комикът Сет Макфарлън. 

Въпреки че няколко бяха конкурентките за спора коя звезда е най-добре облечена, приза спечели очарователната Дженифър Лоурънс, която беше с дълга бяла рокля от колекцията на "Диор"за висша мода.

Интересна беше и заигравката между Робърт де Ниро и Брадли Купър, които един на друг се надпреварваха да си правят комплименти. Актьорите си партнират във филма "Високо напрежение". Любопитното беше, че ветерана изказа възхищението си от професионализма на по-младия си колега.

Даниел Радклиф, Чанинг Тейтъм и съпръгата му, които чакат първото си дете, бяха сред гостите, които за първи път участват на проявата. Артистът, които е известен с танците си от "Step up" направи дебюта си и като танцьор заедно с Чарлийз Терон, които откриха вечерта на  наградите "Оскар" 2013 с танц.

Относно победителите - големи изненади нямаше. Очаквано "Арго" спечели отличието за най-добър филм, а за най-оригинална песен към филм беше избрана "Skyfall" на Адел, тъй като  церемонията премина под тематиката на Агент 007 - Джеймс Бонд. Мишел Обама се включи от Белия дом като обяви, че статуетката за най-добър филм е за лентата на Бен Афлек и Джордж Клуни.

Зрителите, които са били над милион от целия свят, може би забелязаха и факта, че презентиращите толкова бързо обявяваха имената на наградените, че камерите едва успяваха да уловят реакциите им.

Ето и целия списък с печелившите: 

Най-добър филм - "Argo"
Най-добър режисьор - Анг Лий
Най-добра актриса - Дженифър Лоурънс
Най-добър актьор - Даниел Дей-Луис
Най-добра актриса в поддържаща роля – Ан Хатауей
Най-добър актьор в поддържаща роля – Кристоф Валц
Най-добър чуждестранен филм – "Amour" / "Любо"
Най-добър документален филм – "Searching For Sugar Man"
Най-добър анимационен филм – "Brave"
Най-добър късометражен анимационен филм – "Paper man"
Най-добра оригинална песен - Adele - "Skyfall"
Най-добра музика - "Животът на Пи"
Най-добра кинематография – "Животът на Пи"
Най-добри визуални ефекти – "Животът на Пи"
Най-добри костюми – "Anna Karenina"
Най-добър грим и прически – "Клетниците"
Най-добър късометражен игрален филм – "Curfew"
Най-добър късометражен документален филм – "Inocente"
Най-добро озвучаване – "Клетниците"
Най-добър звуков монтаж – Zero Dark Thirty / Skyfall
Най-добър филмов монтаж – "Argo"
Най-добра сценография - "Lincoln"
Най-добър адаптивен сценарий - "Аrgo"
Най-оригинален сценарий - "Django Unchained"



петък, 22 февруари 2013 г.

Santana с нов албум

Китаристът прави опити да събере оригиналния състав на групата. Освен това той има за цел музикантите да запишат нова компилация.
Бандата претърпя много промени в състава си през годините. Въпреки това Сантана потвърди, че един от основателите на легендарната група Грег Роули е на път да се завърне на музикалната сцена след повече от 30 години прекъсване. 

Останалите, които също ще загърбят миналите спореве и ще се включат в общия проект са Нийл Шон, Майкъл Карабело и Майкъл Шрив. 

Карлос разказва пред сайта Noise11.com "Освен Нийл имаме и двамата адаши Carabello и Shrieve. Аз съм сигурен, че Грег също ще го направи. Така че това сме почти всички..."

Той също така разкрива, че новия албум на групата ще има африканско звучене. Китаристът допълни: "Ние сме проверявали много африканската музика и нейните модели. Всеки творец има свой стил и предпочитания за това какво да слуша. Led Zeppelin слушат Otis Rush. Cream слушат Фреди Кинг и Албърт Кинг. Всички имамаме някого, когото харесваме... Очаквайте диска ни през 2014-та година".

Момчетата от Santana ще започнат работата по компилацията по-късно тази година.


Снимка https://www.google.bg/

четвъртък, 21 февруари 2013 г.

Емели Санде с най-много отличия на BRIT Awards

Ако миналата година Адел спечели най-много статуетки, то 2013-та се оказа най-успешна за Емели Санде.
На 20 февруари се състояха годишните британски музикални награди. С изпълнение на живо в О2 Арена в Лондон се представиха Muse, Роби Уилямс, Джъстин Тимбърлейк и Тейлър Суифт. 

Талантливата шотландка грабна две от най-големите отличия, а именно за най-добра певица на Великобритания и за най-добър албум - Our Version of Events. Любопитното е, че Санде надви дори покойната вече Ейми Уайнхаус, която също беше сред номинираните. 

Адел, която миналата година взе не малко призове, тази година се включи на запис и сподели, че съжалява, че не може да присъства на събитието, имала работа в Лос Анджелис, но скоро се прибирала у дома. Най-вероятно певицата е ангажирана покрай церемонията по връчването на наградите "Оскар", която ще се състои на 24 февруари в Л.А. 

Ето и целия списък с победителите в отделните категории:

Пробив - Ben Howard
Най-добра соло изпълнителка -
Emeli Sande
Най-добра група -
Mumford & Sons
Най-добра група на живо -
Coldplay
Най-добър соло изпълнител -
Ben Howard
Продуцент на годината -
Paul Epworth
Най-добър сингъл -
Adele, Skyfall
Специална награда -
War Child
Глобален успех за международни продажби през 2012 -
One Direction
Избор на критиката -
Tom Odell
Международна соло изпълнителка -
Lana Del Rey
Международна група -
Black Keys
Международен соло изпълнител -
Frank Ocean
Най-добър албум -
Emeli Sande, Our Version Of Events


Снимка -  https://www.google.bg/

сряда, 20 февруари 2013 г.

Хю Джакман има най-атрактивната брада

Според анкетно проучване актьорът е на първо място по най-секси излъчване. Несъмнено това се дължало на окосмяването му по лицето.
44-годишния артист, който е един от номинираните за "Оскар" заради ролята си в "Клетниците", е знаменитостта с най-привликателно излъчване. На това мнение са над 1000 участници, които са дали своите гласове в подкрепа на Джакман. Анкетата е направена от британската клиника за трансплантация на коса "Crown". 

Второто място спечели Брадли Купър, а Дейвид Бекъм остана трети. На четвърта и пета позиция са Джордж Клуни и Бен Афлек, които напоследък се носят доста неглиже и са си пуснали бради. 

Според експерти, които се занимават с косопад, Хю Джакман изглежда страхотно, независимо от вида на окосмяването му по лицето - дали има набола брада, мустаци или брада. "Много хора считат, че да имаш брада е знак на мъжественост. Не е изненада, че 6 от 10 души считат, че с лек мъх мъжа изглежда по-съблазнително.", коментира д-р Shahmalak. 

Ето и топ 10 на най-секси звездите с по-голямо окосмяване по лицето:

1. Хю Джакман
2. Брадли Купър
3. Дейвид Бекъм
4. Джордж Клуни
5. Бен Афлек
6. Джони Деп
7. Брадли Уигинс
8. Робърт Патинсън
9. Ръсел Бранд
10. Колин Фарел

Ето и топ 5 на звезди с малко окосмяване по лицето:

1. Брад Пит
2. Хоакин Финикс
3. Саймън Ле Бон
4. Джим Кери
5. Джонатан Рос


Снимкаhttps://www.google.bg/

вторник, 19 февруари 2013 г.

Led Zeppelin се събират през 2014-та?

Робърт Плант намекна, че феновете могат да очакват легендите на рока да се качат отново на една сцена догодина. 
Фронтменът заяви, че крайното решение остава в ръцете на Джими Пейдж и Джон Пол Джоунс. В интервю за австралийска телевизия той допълни, че няма планове за идната година. 

Това е първият път, когато публично се загатва, че Led Zeppelin могат да се съберат отново и да направят турне. Последният концерт на групата беше в Лондон през 2007-ма година. 

Плант обясни, че знае, че много от почитателите им чакат подобен съюз, но всичко зависи от неговите колеги. огава ще трябва да говорите с Пейдж и Джоунс, защото аз съм свободен през 2014-та.". 

Преди 6 години музиканта беше категоричен, че няма време за подобна идея, защото е зает да прави музика с Алисън Краус и по-късно с "Band of Joy". Той явно е променил становището си и има желание да бъда част от легендарната група.

Барабанистът Джейсън Бонъм, синът на покойния барабанист на групата Джон Бонъм, впоследствие разкри, че бандата е "много близо" до турне, но без емблематичния си фронтмен. От своя страна пък певеца се ядоса на журналистите, защото по време на пресконференция по повод ДВД-то "Celebration Day" не спряха да питат дали и кога  Led Zeppelin ще се съберат отново. 

По всичко личи обаче, че сега всичко зависи от Page и Jones.


Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 18 февруари 2013 г.

Научете коя е най-стилната знаменитост носеща шапка

Кейт Мос спечели златния приз за най-стилна знаменитост носеща шапка за 2013-та година. През 2006-та тя отново грабна същото отличие. 
Мос победи конкурента си Бруно Марс, който е известен със страстта си към шапките. 39-годишната дама спечели надпреварата в онлайн проучване на "The Headwear Association". 

Моделът събра цели 40% от гласовете, а коментарите на феновете бяха, че тя има наистина безупречен вкус към този аксесоар. На второ място с едва 2% по-малко гласове е певеца Бруно Марс. На трета позиция остана актрисата Ан Хатауей. 

Статистиката сочи, че през годините другите популярни личности, които са печелили в класацията са били херцогинята Катрин Великобритания (2012г.), Джони Деп (2011г.) и Брад Пит (2010г.). 

Асоциация беше обявила по-рано, че приготвила нова партида от шапки за звездите в "Зала на славата". Тази година едни от рекламните лица на фирмата са LL Cool J, Виктория Бекъм, Камерън Диас и Гуен Стефани, Хю Джакман, Никол Кидман и Кари Грант. 


Снимка -  https://www.google.bg/

петък, 15 февруари 2013 г.

Kanye West записва песен с Will Smith

Музикантите работили по общото парче докато били заедно на карнавала в Рио. Целта на проекта е да се отдаде почит към Южна Америка.
Въпреки че скоро ще става баща Kanye West не спира да пътува и да работи. Най-новото предизвикателство пред него е дуета му с мъжа в черно. 

Звездите се събрали в Бразилия по повод фестивала. Те се срещнали в студиото на DJ Batutinha - продуцент и близък приятел на певеца Налдо. Така те решили, че могат да посветят фънки парче на неочакваната им среща в топлата страна. 

Пред бразилски сайт Его известния диджей казва: ''Kanye търсеше и искаше да научи повече за фънк звученето в Рио де Жанейро. Мой приятел ни насочи един към друг."

Така рапъра и актьора неусетно се озовали в студиото, където били запознати с работата на Налдо. Неговите песни чупят всички рекорди по сваляне в интернет, което несъмнено го прави един от на харесваните бразилски поп изпълнители. Това била причината и Kanye West да се съгласи да запише песен с Will Smith там.

Проектът ще бъде довършен в САЩ, след което ще бъде изпратен до Бразилия, където
DJ Batutinha ще му предаде бразилски ритъм. Продуцентът се надява, че в най-скоро време песента ще добие популярност. В момента обаче той е съсредоточен върху работата по следващия албум на Налдо, в който въпросната колаборация може да бъде включена.



Снимка - https://www.google.bg/

четвъртък, 14 февруари 2013 г.

Брайън Адамс е татко отново

Певецът стана отново горд баща на момиченце. От две години той има връзка с личната си асистентка, която го дари с две дъщери.
Ден преди Свети Валентин изпълнителят съобщи радостната новина в социалните мрежи. Той сподели пред феновете си следното: "Lula RosyLea реши да пристигне по време за чай."

Таткото шеговито коментира, че новороденото е родено в Лондон. Името на малката пък дошло от песента на Gene Vincent - "Be-Bop-A-Lula". 

На 22 април 2011-та на бял свят се появи първородната дъщеря на Адамс - Марибела Бъни. Брайън и Алиша Грималди се запознали през 2004-та година, когато тя му помога да основе фондация, кръстена на негово име. С днешна дата двойката се любува на второто си отроче. 

В края на 2012-та година певеца отново в типичния за него хумористичен стил обяви, че или приятелката му е яла много торти или че ще чакат бебе.


Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 13 февруари 2013 г.

Alexandra Burke работи по госпъл албум

Певицата, която в момента работи по третия си албум в Лондон, иска той да има "госпъл звучене".
Александра Бърк, която стана популярна с изпълнението си на "Hallelujah", записва в нейното домашно студио в Лондон, но често лети и до САЩ. По този начин тя иска да се върне към корените на модерната музика и вдъхновението от нея.

Певицата даде ексклузивно интервю пред "BANG Showbiz" и обясни: "Не знам как достигнах дотук. Всякаш беше вчера, когато спечелих "X Factor". Искам да покажа, че се развивам като млада жена. Искам да се върна обратно към хората, които са направили музика, Арета Франклин, Били Холидей. Този духовен звук наистина ме привлича. Нашето поколение и хората, които са по-млади не знаят откъде започва тази музика, защото никой не ги е научил на това.".

На 24-годишната изпълнителка й помага майка й певицата Мелиса Бел. Тя я напътства в работата й в студиото и й дава съвети за това каква музика да слуша. 
 
Тя допълва: "Майка ми ме научи на всичко, което трябва да знаем до този ден. Тя погледна телефона ми онзи ден и каза: "Защо Уитни Хюстън не е на телефона ти?". Майка ми е гений и аз не го казвам, защото ми е майка, а защото мисля, че тя е наистина вдъхновяваща жена, от която мога да се уча много и не го казвам често понеже тя не иска да говори за това, но е истина. Ако мога да бъда поне половината от нея, ще съм щастлива."


                                                                                 Снимка -  https://www.google.bg/

вторник, 12 февруари 2013 г.

Пенелопе Крус е отново бременна

Спекулациите, че актрисата очаква второто си дете се оказаха истина. Новината съобщи лично тя пред испанска телевизия.
38-годишната дама, която е омъжена за актьора Хавиер Бардем, потвърди пред испанската телевизия TVE, че е бременна. Тя не скри радостта си и призна, че е изключително щастлива и развълнувана, че ще става отново майка. 

Това ще е и причината звездата да не присъства на наградите за испанско кино "Гоя", които ще се състоят на 17 февруари в Мадрид. Двойката вече има двегодишен син - Лео. Освен това в началото на януари по-малката сестра на Пенелопе - Моника Крус обяви, че очаква първото си бебе, след като е използвала сперма от анонимен донор. Така новороденото на семейство Бардем ще има и братовчед в най-скоро време.

Актрисата, която от две години е щастливо женена споделя пред списание "Vogue", че майчинството е "революционен опит" и добави: "Това е най-добрият начин, по който мога да го опиша..когато видите това лице се променяте завинаги."

Въпреки че 2013-та не се оказа толкова натоварваща от към ангажименти за Хавиер, той наскоро завърши снимките по "The Counselor", в който участва заедно със съпругата си, Брад Пит и Майкъл Фасбендер. От своя страна пък Крус приключи работата си в инди-комедията "I am so excited". 


                                                                                   Снимка -  https://www.google.bg/

понеделник, 11 февруари 2013 г.

Вижте победителите в наградите "Грами" 2013

Тази година беше отбелязано 55-то издание на популярната церемония за мукални награди. Кои са печелившите и имаше ли изненади ще научите по-долу...
На 10 февруари в Лос Анджелис се състояха наградите "Грами" като тази година полицейското присъствие беше изключително засилено. Разбира се, няколко телевизии излъчваха пряко събитието, което стартира в 3 сутринта (българско време). Бяха раздадени над 70 статуетки. 

Очаквано или не Адел грабна само един приз, за разлика от миналата година, когато британката получи цели шест. Сега тя взе награда за най-добро живо изпълнение на "Set Fire To The Rain", което прозвуча в Роял Албърт хол в Лондон.

Групата "Fun" спечели две отличия за най-добра песен на годината за "We are young" и за най-добър нов изпълнител.

В проявата с изпълнение на живо се включиха Джъстин Тимбърлейк, Елтън Джон, Maroon 5, Бруно Марс, Риана, Стинг и Хуанес. 

През 2012-та над 40 милиона души са гледали на живо грандиозната церемония. Водещ пък на тазгодишното издание беше LL Cool J. 

Ето и останалите победители в по-основните категории:

Запис на годината - "Somebody That I Used To Know"
Албум на годината - "Babel" - "Mumford & Sons"
Най-добра рок песен - "Lonely Boy" - The Black Keys
Най-добър рок албум - "El Camino" - The Black Keys
Най-добра R&B песен - "Adorn" - Miguel
Най-добър R&B албум - "Black Radio" - Robert Glasper Experiment
Най-добра рап песен - "Ni**as In Paris" - Jay-Z & Kanye West
Най-добър рап албум - "Take Care" - Drake
Най-добра кънтри песен - "Blown Away" - Carrie Underwood
Най-добър World Music албум - "The Living Room Sessions Part 1" – Рави Шанкар 
Най-добър вокален албум в стил поп - Kelly Clarkson за "Stronger"
Най-добър вокален албум в стил традиционен поп - "Kisses On The Bottom"- Пол Макартни



Снимкаhttps://www.google.bg/

петък, 8 февруари 2013 г.

Misha B записва с Emeli Sandе

20-годишната рапърка, която беше финалистка в британския "X Factor" през 2011-та ще издаде пилотния си албум. В него ще има и колаборация с Emeli Sandе.
В първия си албум Миша ще включи песни с много електронно звучене и ще има няколко дуетни изпълнения. Дискът се очаква да излезе на пазара през лятото на 2013-та година. 

Талантливата млада девойка с вълнение споделя, че е участвала в написването на общата им песен с Emeli. По думите на Misha B, тя е много готина и вдъхновяваща личност. Не спира да пътува и да носи послания чрез музиката до хората. Двете дами са се срещали няколко пъти и явно работата им спори.

Миша е била на два пъти в топ 20 класацията на Великобритания с хитове си "Home Run" и "Do You Think of Me". Певицата обеща, че новите й проекти са отражение на живота й и това колко бързо е станала популярна.

Тя добави: "Това е аудио дневник на живота ми досега. Албума ще носи името "Misha-ful", защото напълно отговаря на мен. Имам чувството, че когато излезе хората ще придобият по-ясна представа за мен самата като артист."


В момента творчеството на британката е достъпно на Xbox.com. Това е безплатна услуга, която предлага сваляне на милиони песни за Xbox и Windows 8 устройства


Снимкаhttps://www.google.bg/

четвъртък, 7 февруари 2013 г.

Вижте победителите в BG Hip - Hop Аwards 2013

Като за първи път наградите за хип-хоп се проведоха без големи скандали. Специален гост на проявата беше известния рапър Sisqo. 
Над 20 български изпълнители бяха номинирани в различни категории. Водещи бяха Део и Лейди Би.

Сред по-интересните моменти на събитието бяха завръщането на Рап Нация, Гумени Глави, Слим, Диджей Станчо и още куп хип-хоп легенди у нас от последните десет години. Публиката бурно ги аплодира. 

Като един от гафовете феновете определиха появата на поп-фолк певицата Анелия, която изпълни песен заедно с Alex P. По думите на организаторите, самия рапър бил поканил дамата да участва в проекта. 

Sisqo с помощта на момичетата от балет "Нова" представиха доста атрактивно денс шоу. 

Ето и победителите в отделните категории:

1. Пробив на годината за 2012 г. – BOBO
2. Най-успешен тур за 2012 г. – COCA COLA ENERGY TOUR
3. Най-успешен лейбъл за 2012 г. – FACING THE SUN
4. Най-добра група за 2012 г. - ЪПСУРТ
5. Най-добра колаборация за 2012 г. – 100 КИЛА И ЛОРА КАРАДЖОВА
6. Най-добър клуб за черни партита за 2012 г. - SUGAR
7. Най-добро MC за 2012 г. – ALEX P
8. Най-добра Hip Hop Dance формация за 2012 г. – MAKOSA NOSTRA FAMILY
9. Най-добър режисьор на видео клип за 2012 г. – BASHMOTION
10. Летен хит за 2012 г. – „ДИМ ДА МЕ НЯМА”
11. Най-добър reggae/dancehall артист/група за 2012 г. – JAHMMI YOUTH
12. Най-добър денс балет за 2012 г. – БАЛЕТ НОВА
13. Песен на годината за 2012 г. – „ДИМ ДА МЕ НЯМА”
14. Любим DJ/Selector на България за 2012 г. – DJ RAY BON
15. Най-добър R'n'B артист за 2012 г. – LEXUS
16. Най-успешен рапър за 2012 г. – 100 КИЛА

Специални награди от организаторите и партньорите на събитието получиха:

1. Най-добър Beatmaker за 2012 г. – KRISKO BEATZ
2. Хуманитарна награда за влияние чрез HIP HOP културата – GHETTO PRODUCTIONS
3. Награда за влияние над HIP HOP културата – BIG SHA
4. Най-гледан клип в ефира на The Voice за 2012 г. – „БАШМАЙСТОРСКА”
5. Награда за принос за българската HIP HOP култура в световен мащаб – ПЕЧЕНКАТА И SKILLER
6. Успешен клуб, подкрепящ хип хоп културата – TEQUILA CLUB
7. Специална награда на Dary Travel – YOUNG BB YOUNG
8. Най-успешен общ проект със световна звезда – BIG SHA & DMX – THE BOY GO OFF
9. Специална награда на Хай Лайф фейсбук – КРИСКО
10. Награда на публиката за 2012 г. – 100 КИЛА И ЛОРА КАРАДЖОВА

Продуцента и музиканта Денис Ризов обеща, че меломаните ще могат да гледат цялата церемония по БНТ на 17 февруари от 22 часа. 



сряда, 6 февруари 2013 г.

Кортни Кокс и Матю Пери с общ проект

След като актьорите бяха двойка в популярния сериал "Приятели", сега те ще се появят в комедийната сага на Пери.
След близо девет години любимците Моника и Чандлър ще са отново заедно, този път в телевизионния проект наречен "Go On".

Кортни ще играе ролята на дама, която е влюбена в спортния радио-водещ Райън Кинг, който се опитва да преживее смъртта на съпругата си.

Според "The Hollywood Reporter" въпросните серии ще бъдат излъчени през април в САЩ.
Това ще бъде първата телевизионна поява на Кокс и Пери от 2004-та година насам, иначе американската програма NBC излъчва комедията от януари 2012-та. 

Въпреки че Матю няма нищо общо с актьора си в хитовия сериал, той признава, че му се случва да се раздвоява между собствената си личност и образа на Чандлър. В определени ситуации той се чудел кой кой е.

В "Приятели" се включват още Дженифър Анистън, Лиса Кудроу, Дейвид Шуимър и Мат Лебланк. Джен и Лиса пък участват в "Cougar Town", където Кокс има главна роля. 


Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 5 февруари 2013 г.

Брус Уилис: Ема е шефът

Актьорът призна, че слуша жена си за почти всичко, което тя му каже. Той се допитвал за много неща до нея и нейното мнение било много ценно за него.
Брус има дъщеря на девет месеца от сегашната си съпруга Ема Хеминг. Той разкри, че почти три години дамата има пълен контрол в отношенията им. Тя била шефа и по-умната от двамата.

Актьорът не може да скрие любовта и признанието, което има към жена си и освен всичко останало тя била и страхотна майка. Мейбъл е 4-тата дъщеря на звездата, от бившата си съпруга Деми Мур тя има още три деца. 
 
Уилис заяви в интервю за вестник "
Daily Mirror": "Имаше време, когато аз не знаех какъв тип възрастни ще станат, но те се превърнаха в наистина много големи жени с голям морал и етика. Те са мили, учтиви и интелигентни. Не мога да съм по-доволен.". 

Относно личния и професионалния си живот Брус споделя, че работата не пречи на това да отделя време за малкото си момиче. Той обича да играе и да се забавлява с нея макар вече да е на 57 години.

"Имам чувството, че имам същото количество любов, което мога да има, ако не и повече. Харесва ми ранното ставане и грижите, които трябва да полагам за Мейбъл. Това е много вълнуващо и ме прави много щастлив.'', допълва още артиста. 




Снимка -  https://www.google.bg/

понеделник, 4 февруари 2013 г.

The Game иска G-Unit да се събере отново

Рапърът пусна подписка в интернет в подкрепа на легендарната хип-хоп банда. Ако има достатъчно гласове G-Unit може да се съберe отново.
За събиране на групата се заговори още в края на 2012-та. Сега обаче The Game е решен да направи всичко по силите си, това да стане реалност. 

Въпреки че от доста време насам Джейсън Тейлър и 50 Cent не се разбират, те може и да загърбят враждата в името на каузата G-Unit. За момента няма обявена официална информация, че това ще се случи, но The Game не спира с агитацията и попита феновете в социалните мрежи относно евентуален reunion. 

Той написа следното: "Ще има ли reunion през 2013г.? Нека видим колко подписа ще съберем!"  

Ако бъдат събрани голям брой подписи, то от уебсайта обещават, че рап формацията ще се завърне на музикалната сцена. Някои считат, че ако групата се обедини ще издуха всичката конкуренция по пътя си.

Петицията е подписана от 4000 души досега. Вие също можете да дадете своят вот тук: http://gunitreunion.com/.


Снимка - https://www.google.bg/

петък, 1 февруари 2013 г.

Timbaland подписва договор с Jay-Z

Известният рапър и продуцент подписа споразумение с Roc Nation label. Това е станало на 30 януари, а компанията обяви новината в интернет.
От сега нататък мъжът на Бионсе ще управлява проектите на колегата си. Явно този съюз се подготвя от известно време понеже наскоро се появи най-новата песен на Джъстин Тимбърлейк, чийто продуцент е именно Тимбърланд, а в парчето взема участие и Джей Зи.

В официалната страница на лейбъла пишеше следното: "Бихме искали да приветстваме Timbaland в семейството на Roc Nation!"

Jay-Z, който основава музикалната компания през 2008г., също публикува малко странен пост: "Hola Hovito". И аз няма да се откажа от бийтовете".
 
Timblaland се присъединява към редица имена в шоубизнеса като Риана, MIA, Santigold, Мелани Фиона, Wale, Марк Ронсън и Шакира. Организацията управлява и композитори, продуценти, диджеи, инженери и миксери.
Протежета на Jay-Z са J. Cole, Уилоу Смит, R&B певицата Бриджит Кели, Jay Electronica и британска изпълнителка Rita Ora. 

От своя страна пък Timbaland става известен през 90-те години със съвместната си работа с Миси Елиът и Aaliyah. Той е правил музика и за Джанет Джексън, Ъшър, Nas, Eminem, Nelly Furtado, Ludacris, Дженифър Лопес, Джейми Фокс, MIA, One Republic, Крис Браун, Джъстин Тимбърлейк и Jay-Z.

Последният самостоятелен албум на
Timothy Zachery Mosley е "Shock Value II" е издаден през 2009-та. Ето защо през 2013-та ще очакваме много и нови изненади от него.



Снимкаhttp://www.latimes.com/