вторник, 31 декември 2013 г.

Scarlett Johansson става режисьор

Актрисата вече е откупила правата на няколко книги и има голямо желание да се изявява като режисьор. Тя вече дебютира като певица, а сега мисли да си почине от киното и да застане зад кадър.

Красавицата вече има няколко планирани проекта. Разбира се, това ще се случи след като се откаже от професията си на актриса, застане зад камерата и влезе в ролята на режисьор. Дамата иска да реализира свои собствени филми. 

Тя казва: "Искам да се пробвам в режисурата и аз ще го направя в даден момент. Вече съм закупила правата за някои книги. В такъв период от живота си съм, в който съм сигурна какво правя и се интересувам от толкова много и различни неща. Обичам изкуството, галериите и музиката."

Преди амбициите за директор на продукции обаче Скарлет иска да се завърне към музиката и е създала женската банда "The One and Only Singles". Групата е вдъхновена от старата американска рок формация "The Go-Gos". Йохансон, която издаде соловия си албум "Anywhere I Lay My Head" през 2009-та, иска и се нуждае да разнообрази живота си като артист. Тя не иска да се ограничава само като актриса, а иска да експериментира и в други сфери на изкуството.

29-годишната звезда допълва: "Създадох женска група. Това е било винаги нещото, което много съм обичала. Толкова различни интереси имам и те са в мен още от малка. Бях свикнала да ходя до Greenwich Village по времето, когато не беше толкова модерно и хубаво. Обикалях библиотеките и театрите, след което станах актриса. Единствено съжалявам, че не съм ходила в колеж. Причината, поради която живея в Ню Йорк, далеч от Холивуд, е защото искам да съм в града и да чувствам атмосферата му."



Снимка -  https://www.google.bg/

понеделник, 30 декември 2013 г.

Маги Халваджиян: Де Ниро е гений

На гости на Гала бяха Маги Халваджиян и Диана Любенова, които разкрива любопитни подробности за холивудските звезди, които са снимали у нас.

Актрисата, която е омъжена и има дете от американския продуцент Лес Уелдън, беше специален гост в "На кафе". Там тя говори за личните си и професионални драми и успехи. Благодарение на съпруга й половин Холивуд снима в България касови продукции в последните няколко години и шефовете на големите филмови компании знаят къде се намира страната ни на картата на света.

Любенова си партнирала с Джон Траволта в "Killing season". Там тя играе ролята на барманка - сръбкиня. Красавицата е толкова впечатлена от актьора и от уважението, което е показал към нея. "Предложих му идея как да изиграем сцената. Той отказа, предложи ми друго. Накрая направихме комбинация между двете и се получи чудесно.", коментира актрисата.

Маги Халваджиян пък е удивен от Мел Гибсън и Робърт де Ниро. По неговите думи те са истински професионалисти и се държат изключително смирено и земно. Въпреки слуховете, че Мел е пиел уискита в самолета, продуцента категорично отрече и се възмущава как медиите търсят да "очернят" звездите. Цяла вечер в бара на жена му Гибсън е пиел само вода. Относно качествата му като режисьор и актьор, Маги признава, че човека снима няколко филма едновременно, има хъс, умее да пресъздава истории като "Смело сърце", "Страстите Христови", а тялото му едвам побира целия този прилив на енергия.

Арменецът споделя и впечатленията си за Де Ниро. "Този човек е гений. Няма никакви претенции. Влиза с кафето на снимачната площадка. Пита режисьора какво трябва да прави и го прави. Истински звяр е в работата си. След това става, изтърсва се и си заминава в караваната.", допълва Мъгърдич. 

Интересен феномен, който се наблюдава напоследък у нас е, че родните артисти имат огромни претенции за осветление, прически, грим и т.н., а великите актьори нямат такива изисквания.




Снимка - https://www.google.bg/

петък, 27 декември 2013 г.

Kate Middleton стана "Жена на годината"

Американски таблоид направи проучване, в което се състезаваха Jennifer Lawrence, Miley Cyrus, Kim Kardashian и Kate Middleton. Конкуренцията беше между актрисата и херцогинята

В анкетата на usmagazine.com участваха над 13 хиляди души. Кейт Мидълтън събра 39% от гласовете, а Дженифър Лоурънс - 33. Поп певицата имаше 24%, а Ким едва 5. Изданието изказа възхищението си към Sandra Bullock, Beyonce, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Melissa McCarthy за това, че през годините са оглавявали класацията, но през 2013-та именно тези четири жени бяха най-коментираните и то по различни поводи.

Вече втора година Кейт играе ролята на добрата
херцогиня на Кеймбридж. Разбира се, достигна една друга фаза - тази да бъде майка. След като обяви, че очаква дете в края на 2012-та и прекара трудни три месеца в гадене и мъки, се наслаждава на лека бременност. В крайна сметка на бял свят през юли се появи бъдещия крал на Англия принц George Alexander Louis. Преди няколко седмици новороденото беше кръстено в църква. 

За актрисата Jennifer Lawrence тази година започна и завърши с гръм и трясък. Въпреки че е на 23 години тя е изключително мила, талантлива и щура. Взе почти всички награди от категориите, в които беше номинирана от филмовата академия - като започнем с ролята й в "Silver Linings Playbook" дори спечели приз за най-добре облечената звезда на "Оскар"-ите. Привлече вниманието на всички с  The Hunger Games: Catching Fire, а критиците считат, че именно с този проект може да грабне още една статуетка от Академията през 2014-та. В личен план Джен стана популярна с връзката си с Nicholas Hoult, както и с признанията за стомашно-чревните си проблеми и секс играчките си.

Какво да кажем за Miley Cyrus - целият свят или я обича или я мрази. Разсъблече се през август на музикалните награди на МТВ и след изпълнението си с Robin Thicke стана по-обсъждана дори от Лейди Гага, Кейти Пери и Бритни Спиърс. Във видеото си "Wrecking Ball" се съблече чисто гола, раздели се с годеника си Liam Hemsworth и се радва на голям успех на четвъртия си студиен албум "Bangerz".

Най-голямата ТВ звезда - Kim Kardashian още през януари заплаши, че ще взриви интернет с разкритията си. Нейният приятел обяви, че чакат първото си дете. През юни се роди малката North West, а през октомври рапъра поиска ръката на дамата на бейзболен стадион. Малко по-късно американката скандализира мрежата с полуголите си снимки по бикини като с това искаше да покаже изваяното си тяло след раждането. 




Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 23 декември 2013 г.

Бионсе вдъхновена от Тина Търнър

Певицата, която наскоро изненада всички с мащабния си видео проект, разкри кой и какво я вдъхновява да твори музика. Определено Тина е оказала влияние върху нея.
"Никога няма да забравя, когато я видях за първи път на сцената. Никога през живота си не бях виждала жена, която да е толкова силна, безстрашна, прекрасна. И, Боже, тези крака...", споделя Бионсе по време на изпълнението си "Proud Mary" на концерт посветен на Тина Търнър. 

Преди броени дни певицата обяви, че скоро ще пусне видео албум, който ще включва 14 песни и 17 клипа. Новината буквално взриви феновете на звездата. Това ще е петият самостоятелен проект на изпълнителката.

Бионсе промени и прическата си - подстрига се късо на черта, а също така смени медния си цвят с по-светло рус. Във всички клипове почитателите й ще я видят да сменя няколко визии. Освен това всяка песен носи своята история и послание. 

В албумът има парче посветено на дъщеря й, както и дуети с Джей Зи (Drunk in Love) и Дрейк (Mine). Можете да разберете какви мисли за живота вълнуват поп легендата, да видите кадри от детството й, както и да се докоснете до най-дълбоки й мечти, които са описани чрез визуалното изкуство.

Повече подробности около съдържанието на диска, както и част от готовите вече видеа можете да гледате тук: http://www.youtube.com/.



Снимка - https://www.google.bg/

петък, 20 декември 2013 г.

Bono никога не е мислил за соло кариера

Певецът, който вече над 30 години е част от групата "U2", призна, че няма желание за самостоятелна кариера. Причината се крие в тежкото му детство.

Както знаем доста банди са се разпадали и не малко изпълнители са оставяли колегите си и са градили солова кариера. Въпреки 37 години на сцената обаче това не важи за вокала на ирландците.

Майката на Боно е починала, когато е бил едва на 14. Строгият му баща забранява в дома да се споменава вече името й. Много пъти и с брат си са имали разправии дори се е стигало до заплахи с нож. Именно поради тази причина певеца никога не е искал да се отделя от момчетата, с които работи. 

В книгата на Мишка Асайес "Боно: Изповеди" фронтмена разкрива любопитни неща за личния и професионалния си живот. Той признава, че с годините до известна степен групата е загубила чувството си за хумор. 

"Хуморът се изгуби от една част от живота ни. Мисля, че бях по-пламенен. Сега не съм такъв. Но стана умишлено. На концертите не се преструвах и не преувеличавах, за нас това бе единственият начин да останем верни на себе си. В противен случай няма да "влезеш" в песните, няма да изживееш мига, само лъжеш и крадеш от хората. Бяхме фанатици, пленници на собствения си култ.", пояснява още Пол Хюсън, както е истинското име на рокаджията.

Интересно е и описанието, което прави Боно за себе си:"Аз не съм звезда... А музикант, който пописва, пуши пури, пие вино и от време на време чете Библията, обича да се поизхвърля. Рисува това, което не може да види. Съпруг, баща, приятел на бедните и понякога на богатите. Активен пътуващ търговец на идеи. Шахматист, от време на време рок звезда, оперен певец, член на най-шумната фолк група в света." 



Снимка - https://www.google.bg/

четвъртък, 19 декември 2013 г.

Научете кой ще участва в Brit Awards 2014

Bruno Mars, Rudimental, Bastille, Katy Perry и Arctic Monkeys са само част от музикантите, които ще се качат на сцената на O2 Arena в Лондон.

На 19 февруари меломаните ще могат за поредна година да се насладят на истински спектакъл. Събитието, което е спонсорирано от MasterCard по традиция се провежда в столицата на Великобритания. 

"Rudimental" и "Bastille" ще участват за първи път на проявата. Двете групи се радваха на изключителен успех тази година и техните дебютни албуми ("Home" и "Bad Blood") станаха първи в британските класации за компилации. 

Момчетата от "Rudimental", които наскоро бяха у нас, споделиха: "Очакваме с нетърпение да вземем участие на Brit Awards 2014. Бяхме гости за първи път тази година понеже бяхме номинирани в категорията най-добър сингъл за песента "Feel The Love". Не спечелихме, но беше невероятна вечер. Отпразнувахме победите на британските музиканти заедно с тях."

Бандата разкрива, че този път поканата за тях е "черешката на тортата". Нищо чудно и да грабнат някой приз за парчето "Waiting all night". Te признават, че ще си носят парти настроението с тях.

Повече подробности около самата церемонията ще бъдат публикувани съвсем скоро. На 9 януари по ITV в 22.30ч. ще бъдат съобщени номинациите в отделните категории. Водещ на шоуто "The BRITs Are Coming" ще бъде журналиста от BBC - Ник Гримшоу. Тогава в програмата ще се включат Pixie Lott, Tinie Tempah, носителят на наградата на критиците Sam Smith и "Rudimental". 




Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 18 декември 2013 г.

Вижте най-печелившите артисти за 2013-та

По традиция сп."Forbes" обяви победителите в тазгодишната си класация за най-печеливши артисти. Първите места се заеха от "железни" мъже.

Благодарение на приходите от шестата част на "Бързи и яростни" Скалата си заслужи първото място в класацията. Дуейн Дъглас Джонсън е доста трудолюбив понеже за 12 месеца от няколко проекта спечели над един милиард долара.

На второ място остана Робърт Дауни-младши. Причината за това може да е факта, че актьора снима само "Iron Man" 3, а кечиста участва в цели четири ленти, две от които мега продукциите "G.I. Joe: Retaliation" и "Fast & Furious" 6.

Стив Карел е на трета позиция и е изключителната изненада в списъка. Анимацията "Despicable Me" 2, драмата "The Way Way Back" и комедията "The Incredible Burt Wonderstone" донесоха на американеца над 900 милиона долара тази година. 

Що се отнася до дамите - Сандра Бълок събра зад гърба си над 860 милиона, а Дженифър Лорънс остана на десето място с 700 млн. щатски долара.

"Форбс" всяка година изчислява сумите на артистите на базата на световните бокс офиси. Ако не друго то печалбите доказват, че филмовата индустрия не си играе на дребно и има още много какво да ни покаже. 



 Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 17 декември 2013 г.

George Michael ще се пенсионира?

Официалният сайт на певеца е затворен, но има послание, че новини за него ще има през 2014-та. Това разбуди духовете и папараци пуснаха слуха, че той ще слиза от сцената.

Цялото съдържание от http://georgemichael.com/ e свалено и ако посетите страницата ще видите червени завеси. Под тях има текст, който гласи "Очаквайте новини през идната 2014-та година".

Някои фенове обаче се тревожат за здравето на изпълнителят, който лятото претърпя автомобилна катастрофа. Тогава той падна на пътническа седалка на Range Rover на магистрала в близост до Лондон. Майкъл остана в болница за две седмици поради порязванията и натъртванията, които получи на главата си. Малко преди инцидента той беше болен и от пневмония. 

Въпреки проблемите Джордж подписа договор с музикалната компания "Universal Music" миналата година и сега всички са в очакване на новите му проекти. Последният албум, който издаде певеца беше "Patience", който излезе през 2004-та, а две години по-късно издаде компилация с най-добрите си песни "Twenty Five".

През 2012-та пусна сингъла "White Light", а във видеото се включи и Кейт Мос. Британецът не е потвърдил дата за нов албум, но е изключително изненадан, че след 30 години на сцената меломаните все още се вълнуват кога ще реализира новите си парчета. Той споделя: "Не съм бил толкова развълнуван за записите ми от много, много години насам."



Снимка -  https://www.google.bg/

понеделник, 16 декември 2013 г.

Филмите, които взривиха САЩ този уикенд

Лентата, която събра най-много приходи беше втората част на "Хобит". Примиерата беше едва на 13 декември, а вече спечели над 70 милиона долара.

Филмът на Питър Джаксън удари джакпота в Северна Америка. Приходите само за този уикенд, в който излезе лентата, се равняват на 74 милиона долара или 49 милиона британски лири.

"The Hobbit: The Desolation на Smaug" стана четвъртата продукция, която би по рейтинг всички конкуренти. Предишните предколедни проекти, които са разбивали класациите са "The Hobbit: An Unexpected Journey", "I Am Legend" и "Avatar".

Анимацията на Дисни "Frozen" взе второто място, с приходи около 20 милиона долара. "A Madea Christmas" пък спечели 16 милиона долара от продажбата на билети през почивните дни. 

Продълженията "The Hunger Games: Catching Fire" и "Thor: The Dark World" останаха на четвърта и пета позиция. 

"American Hustle", който излезе малко по-рано тази година, също се радва на голям успех. Комедийната драма събра 690 хиляди долара от дебюта си, като се има в предвид, че филма е прожектиран само в шест кина в Л.А. и Ню Йорк.




Снимка - https://www.google.bg/

петък, 13 декември 2013 г.

DJ Marten стана дизайнер на дрехи

Водещият реши да се пробва освен в сферата на изкуството и в сферата на модата. От години се интересува от дизайна на дрехи дори преправя модели на вече закупени такива.

Мартен, който очарова публиката със професионалните си музикантски качества, наскоро става все по-популярен и като дизайнер на спортни мъжки облекла.

Марката носи името "MARTEN x BLACKMARKET", а самите продукти можете да разгледате и да поръчате тук: marten.blackmarket.bg.

Стилът, на който е фен диджеят е layering, т.е. дрехи, които са на няколко пласта. Освен това те са подходящи да се носят, както през деня така и вечерта. Роберто харесва urban културата и може да се каже, че е вдъхновен от нея. Идеята е, когато носиш дадена дреха да ти е удобна и в същото време да изглежда модерно.

Колекцията стартира със седем класически мъжки линии - дънки, риза, sweatshirt, блуза с дълъг ръкав, сако, тениска и tank top с разпознаваемо лого.

Хората, с които работи музиканта са доказалите се вече дизайнери от Black Market. Заедно момчетата творят изключително лесно. Тук можете да видите част от работния им процес: http://www.youtube.com/.




четвъртък, 12 декември 2013 г.

Oprah Winfrey: Щастлива съм, че нямам деца

Журналистката е имала син, който е починал. Дамата счита, че ако е имала още деца, то те със сигурност щели да станат жертви на успехите й.

Опра ражда единственото си дете, когато е била едва на 14. Тя е живяла години наред под сексуално насилие. Това е и причината за ранната й бременност. Няколко седмици, след раждането обаче момченцето почива. 

Известната журналистка смята, че ако е имала още деца това със сигурност щяло да им се отрази зле. Тя споделя пред сп. "The Hollywood Reporter": "Ако имах деца, те щяха да ме мразят. Те щяха да правят сравнение с шоуто ми, в което се говори за мен. Някой в живота ми щеше да страда и най-вероятно щяха да са те."

Winfrey и актрисата Gayle King били приятелки от детството. Чернокожата дама била по-амбициозната от двете и си спомня с усмивка за това време. Тя разказва: "Gayle сега е майка на две деца. Тя беше от онези момичета, които в училище си пишеше името и имената на деца си. Докато тя имаше тези мечти, аз си мечтах да бъда Martin Luther King.''

59-годишната звезда заговори за първи път за тежкото си детство през 2011-та. "Да забременееш е резултат от лош избор, когато нямаш граници. Бях сексуално малтретирана от 9-годишна. Когато бебето почина, аз знаех, че това е моят втори шанс.", допълва още водещата.





Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 11 декември 2013 г.

Snoop Dogg записа песен с Еди Мърфи

След като по-рано тази година актьора се завърна след 20-годишно отсъствие от музикалната сцена и издаде нов албум, сега той записа песен с легендарният певец.

Snoop винаги е твърдял, че Мърфи за него е един от идолите му. Снощи в шоуто на Queen Latifah той разкри, че Еди искал да работят заедно. Това оставило в безмълвие рапъра, който има доста дуети зад гърба си.

Изпълнителят обясни: "Аз съм роден през 70-те години. Израснал съм през 80-те и Еди Мърфи беше най-великият артист на света за нас. Всичко, което правеше беше успешно - филмите, комедиите, всичко. Когато бяхме в кафето и имах реална възможност да реализирам проект с него бях толкова развълнуван, но не можех да му го покажа."

Рапърът признава, че когато е започнала работата по песента, му е било изключително трудно да не се държи като луд фен. 

"Ние записахме реге парче. Казва се "Red Light". Заснехме видеото и пуснахме сингъла. Той искаше да го направим. Звънна ми и ме покани в тях. Тогава ми отвя главата. Казах си "Аз съм с къщата на Еди Мърфи". Исках да снимам и да правя всичко, което един фен би сторил. Тогава си казах "Аз съм Snoop Dogg, трябва да се успокоя."", допълни още хип-хоп звездата.

Ето го и клипа към колаборацията: http://www.youtube.com/.




вторник, 10 декември 2013 г.

Вижте топ 100 на най-секси мъжете за 2013-та

Британското издание "Glamour" обяви кои са най-привлекателните мъже за тази година. Джордж Клуни, Брад Пит и Аштън Кътчър са в дъното на класацията.

Въпреки че според сп. "People" Adam Levine оглавява първото място за най-секси мъж, то в тази надпревара той е на доста по-задна позиция. В последните години феновете на "Glamour" са наясно, че Tom Hiddleston винаги грабва приза, но този път списанието е вкарало в състезанието повече международни мачовци. 

Първото място спечели актьора Henry Cavill, а след него останаха Robert Pattinson и Liam Hemsworth. Певецът Джъстин Бийбър остана на десето място. 

Любопитното е, че имена като Джерард Бътлър, Брад Пит и Джордж Клуни се наместват в края на редицата. Ако до скоро някои издания са гласяли д-р Рос за победител, то тук той заема последното място.


Ето ги и топ 10 от най-красивите мъже за 2013-та:

1. Henry Cavill
2. Robert Pattinson
3. Liam Hemsworth
4. Tom Hiddleston
5. Benedict Cumberbatch
6. Harry Styles
7. Chris Hemsworth
8. Idris Elba
9. Jamie Campbell Bower 
10. Justin Bieber

Цялата класация можете да разгледате тук: http://www.glamourmagazine.co.uk/.




понеделник, 9 декември 2013 г.

Бритни Спиърс: Най-защитена съм в студиото

Певицата призна, че се чувства най-сигурно в студиото. Именно там се фокусира върху музика си и това й дава комфорт.

32-годишната изпълнителка издаде новият си албум наскоро. "Britney Jean" звучи точно като песента на Майкъл Джексън "Bellie Jean". Дали това е била целта на поп дивата? Най-вероятно!

В момента Бритни се подготвя да живее около две години в Лас Вегас. Там, където се чувства като у дома си обаче е студиото. 

Тя каза пред в-к  "Sunday Telegraph": "Да, в студиото се чувствам най-безопасно. Това чувство идва от моята музика. Чувствам се много по-комфортно, отколкото съм била преди - да творя собствени си песни ме прави защитена."

Въпреки драмите в личният й живот певицата не се самосъжалява, а иска да вдъхнови феновете си, че каквото и да се случва в живота не трябва да спират да преследват мечтите си.

"Винаги съм следвала сърцето си и мечтите си. Представям си, че хората приемат това за вдъхновяващо. Надявам се това да е ефекта, който оказвам на моите фенове и хората като цяло. Определено искам да излъчвам позитивна енергия.", допълва още Спиърс.




Снимка - https://www.google.bg/

петък, 6 декември 2013 г.

Justin Bieber - най-досадният за британците

Певецът, който е толкова харесван от някои, така и събира доста негативи от други. В момента младежът оглави класацията за най-дразнещата знаменитост за 2013-та.

Както винаги в краят на всяка година различни издания започват да правят класации за най-успели, обичани или мразени личности. Така например анкетата ask.com, която се тиражира най-вече в социалната мрежа фейсбук направи проучване сред британците за знаменитост, която е отегчава меломаните на Острова. 

Макар да бяхме сигурни, че Майли Сайръс би спечелила в надпреварата, то друг се оказа нейният конкурент. Именно Джъстин Бийбър. Канадецът води с 36% едва с процент повече от изпълнителката, която има 35% от негативния вот.

В челната десятка фигурират още Lady Gaga, Kim Kardashian, Harry Styles. Всеки от участниците е станал "изтъркан" със скандалите си в личен или професионален план. Въпреки толерантността на феновете обаче явно и тяхното търпение има граница. 

Ето ги всичките дразнители на 2013-та:

1. Justin Bieber
2. Miley Cyrus
3. Russell Brand
4. Helen Flanagan
5. Kim Kardashian
6. Lady Gaga
7. Piers Morgan
8. Katie Hopkins
9. Harry Styles
10.Luis Suárez



Снимка - https://www.google.bg/

четвъртък, 5 декември 2013 г.

Joe Jonas не иска да го сравняват с Timberlake

Музикантът, който стана известен от групата "Jonas Brothers", не желае да бъде сравняван с никой артист, още по-малко с Джъстин Тимбърлейк. 

Joe, който се занимава от десет години с музика, решава заедно с братята си Ник и Кевин да сформират бандата "Jonas Brothers". През октомври тази година обаче младият изпълнител се отделя от групата и гради солова кариера.

Въпреки че е едва на 24 години до момента песните му се радват на изключителен интерес. Той казва пред сп."NYLON Guys": "Надявам се да избегна сравненията с други артисти, които са оставили момчешките си групи, както Джъстин направи с 'N Sync."

Американецът споделя, че е чувал това изказване по времето, когато е започвал да прави соловия си проект. "Чух, че някои мислят, че съм бил под влиянието на Тимбърлейк. Бих им казал: Не! Не го казвайте! Той е творец, който много уважавам, но аз искам да имам своята идентичност.", допълва още Джонас.

Първият самостоятелен албум "Fastlife" Джо пуска през 2011-та. Предстоят му два самостоятелни коледни концерта в Чикаго и Ню Йорк тази зима.  




Снимка  -  https://www.google.bg/

сряда, 4 декември 2013 г.

Beyonce и Jay-Z станаха вегетарианци

Семейството е предприело строга диета през целия декември. Музикантите отказват всички млечни и месни продукти.
Днес Джей Зи навършва 44 години. Това e и повода двойката да пробва да консумира само вегетарианска храна. 

Рапърът лично написа в сайта си: "На 3-ти декември - ден преди моят 44-ти рожден ден ще се впусна в предизвикателството 22 дни да бъда изцяло вегетарианец. По-скоро обичам да го наричам да придобия режим основан на растителна основа."

Всичко започнало преди няколко месеца, когато приятел на семейството, който е вегетарианец, отправил покана към певеца да закусва всеки ден здравословно. 

По думите на Шон Картър няма случайни неща. "Има нещо духовно за мен. Това, че навършвам 44 и това, че 22 дни (2+2=4) ще трябва да постя. Всичко свършва на Коледа. Имам чувството, че всичко става по правилния начин.", допълва още мъжа на Бионсе.

Малко по-късно, след като вече съобщиха публично новината, двамата са забелязани да хапват във вегетариански ресторант в Западен Холивуд, Калифорния.



Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 3 декември 2013 г.

Тони и Светльо Къслев с общ проект

Песента "Любов" стана официален химн на кампанията "Holiday Heroes" тази година. Видеото към парчето вече е пуснато в интернет.

Официалната телевизионна премиера на видеото беше в сутрешния блок на БНТ вчера. Там Тони представи клипа, който носи едно изключително послание и стилна визия. 

От скоро певицата работи с талантливия изпълнител и композитор Светлин Къслев. Именно негови са аранжимента и музиката към "Любов". Текстът е дело на Деси Софранова. За страхотната бяло-черна визия се е погрижила Антония Йорданова, а за прическите и грима на музикантите - Слав.

Идеята на "Holiday Heroes" e инициативата да събере повече известни лица, които да призоват към благотворителност. Миналата година над 3000 семейства са получили помощи - играчки, хранителни продукти. Тази година организаторите са увеличили бройката с още 2 хиляди. 

4 декември (сряда) в Once Upon A Time Библиотека от 20:00 часа.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/168839-holiday-heroes-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%80%D1%82-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-5-000-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.html
На 4 декември в столичния клуб "Once Upon a Time Библиотека" от 20 часа на сцената ще се качат бивши X-Factor-и, Рут Колева, Йоко Захариев, Група "Мастило", Бобо и разбира се Тони и Светльо, които ще покажат пред публика за първи път общия си проект. Входът е 10 лева, като ще има и благотворителен търг с цел събиране на средства за социално слаби семейства.

Тук можете да гледате химна на кампанията: http://vbox7.com/play:8d8608b4aa.



Снимка - https://www.google.bg/
за закупуване на хранителни продукти за социално слаби семейства.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/168839-holiday-heroes-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%80%D1%82-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-5-000-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.html
за закупуване на хранителни продукти за социално слаби семейства.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/168839-holiday-heroes-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%80%D1%82-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-5-000-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.html
за закупуване на хранителни продукти за социално слаби семейства.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/168839-holiday-heroes-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%80%D1%82-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-5-000-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.html
за закупуване на хранителни продукти за социално слаби семейства.

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/168839-holiday-heroes-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2-%D0%B2-%D0%B4%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D0%B1%D0%BB%D0%B0%D0%B3%D0%BE%D1%82%D0%B2%D0%BE%D1%80%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D0%B5%D0%BD-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%80%D1%82-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-5-000-%D1%81%D0%B5%D0%BC%D0%B5%D0%B9%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B0.html

понеделник, 2 декември 2013 г.

Pharrell Williams пише песни под душа

Музикантът не крие, че най-голямото си вдъхновение получава в банята или по време на полет. Шумовете му помагали да се фокусира и влияели на творческото му настроение. 

Pharrell обясни пред сп. "The Times" следното: "Това е сензорна нищета. Ушите ти са заети постоянно със звука на водата и това позволява на умът ти да е свободен. Същото е, когато съм в самолета със звука "шшшшшшш" на въздуха. Това, което следва е или текст или мелодия, които просто идват в мен."

40-годишният певец сравнява творчеството си с ''мисловните експерименти'' на Айнщайн и Leonardo Da Vinci. Той споделя, че голяма част от хип-хоп артистите също практикуват този метод.

Изпълнителят се шегува: "Наричаме го "подслушване". Когато Джей Зи слуша музика започва да си мънка нещо. Той обаче има 16 бара и то благодарение на гръцката философия."

Williams, който работи успешно с Robin Thicke и Бритни Спиърс, смята, че неговата съдба е била да стане известен, защото популярния продуцент Теди Райли мести студиото си в родния град на рапъра, когато е бил едва на 17. 

"Осъзнах, че това е знак от съдбата. Студиото му беше на пет минути от моето училище. Не в годината, когато съм се родил или когато съм станал на 30, а във формиращите ми години. Всичко в живота ми е ставало така. През цялото време съм търсел решения до момента, когато се обърнах назад и видях, че няма случайни неща. Знам, че Бог ми е дал подарък. Ако не вярваш в Бог или пък вярваш във вселената, този дар ти е благодарение на математиката. Всичко е строго изчислено.", допълва още Pharrell.




Снимка - https://www.google.bg/