вторник, 31 януари 2017 г.

Pharrell Williams стана татко на тризнаци

Макар изпълнителят и съпругата му да пазеха дълго време в тайна щастливата вест, то днес техният говорител потвърди новината за списание "Vanity Fair".
Представителят на звездите отказа да коментира пола или имената на новородените, но заяви, че майката и децата са живи и здрави след раждането. 

През септември миналата година се появиха слухове, че Helen е бременна. Тогава тя присъства на парти на "Chanel" в Холивуд с тоалет, който описваше корема й. По нищо не личеше обаче че чака тризнаци. Музикантът и половинката му вече имат 8-годишен син Rocket. 

Певецът гостува на Oprah Winfrey през 2014-та, където разкри защо са кръстили момчето си по този начин. "Индианците кръщават по същия начин децата си на някаква сила, животно или елемент. Ние се спряхме на името след като човек изобрети машина, с която да се издига нагоре.", обясни тогава пред водещата гордия татко.

Двамата влюбени имаха дългогодишна връзка, но сключиха брак едва през октомври 2013-та. Williams обожава да прекарва време със семейството си край морето. Това е и причината венчавката им да беше на яхта именно в този американски град. Дрехите на младоженците очаквано не бяха традиционни за сватбена церемония. 

Pharell винаги е считал съпругата си за добър приятел. В шоуто на Savannah Guthrie той сподели: "Страхотно е. Това да сте приятели е невероятно. Всяка вечер да купонясваш и да заспиваш до човека, с който си свикнал.".

В Световният ден на океаните ментора от "The Voice" призна: "Елементът, с който се идентифицирам е водата. Израснал съм във Вирджиния Бийч. Живея в Маями. Обожавам лодките и това да съм край океана - това е най-великото чувство на света. Понякога се чувствам, че живея във водата. Повечето ми идеи идват под душа и морето винаги ме е вдъхновявало. Ето защо водата е голямо вдъхновение за мен. Важно е да действаме, защото живеем далеч от брега, но той е всичко за нас и не може да си позволим да го замърсяваме и нараняваме.".



Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 30 януари 2017 г.

Antonio Banderas в болница

Актьорът бил хоспитализиран поради проблеми със сърцето. Той получил мъчителни болки в гърдите по време на тренировка, след която бил откаран в клиника.
56-годишният талант се упражнявал, както обикновено в дома си във Великобритания миналия четвъртък, когато започнала нетърпима болка. Banderas се притеснил и потърсил помощ от медици. По информация на вестник "The Sun" той бил откаран с линейка в болницата "St. Peter" в Chertsey. 

Звездата бил под наблюдение, след което докторите решили, че е стабилизиран и го изпратили вкъщи. Antonio бил изключително доволен от намесата и грижите, които получил.

Испанецът се измести през 2015-та в Обединеното кралство и обитава имение на стойност 3 милиона долара. Tам той живее заедно с 35-годишната си приятелка Nicole Kimpel, която е холандски инвестиционен консултант. Те започнаха връзката си малко след развода на режисьора с Melanie Griffith, за която беше женен 18 години.

Пред списание "Hello!" актьорът призна причините да смени местоположението си. По думите му живота в Surrey е много по-спокоен. "Тази къща ми дава простотата и свободата, от които се нуждая в момента. Мисля, че Surrey е магично място. Не съм човек на купоните вече и искам пространство, където да има тишина, за да мога да пиша и да остана сам със себе си. Работя по няколко сценария.", разкри мачото.

Един от последните и успешни проекти с участието на артиста е "The 33", който излезе преди две години. Филмът разказва историята за чилийската минна катастрофа през 2010-та, а снимките са били доста тежки за екипа. "Най-трудната физическа част беше в една от мините. Това беше доста токсична мина с много метан и оставяше  усещане в устата ти дни след това.", споделя Banderas пред вестник "The Independent". 



Снимка - https://www.google.bg/

петък, 27 януари 2017 г.

Mary J. Blige: Не ме интересува хорското мнение

Изпълнителката призна, че не се вълнува от това какво хората мислят за нея и предпочита да се фокусира върху по-важни неща. Тя е убедена, че ако се вслушва в хорските приказки ще започне да се потиска. 
Blige опитва да игнорира чуждото мнение и се стреми да се обгражда само с позитивни хора. Дамата в момента е в процес на развод с Martin Isaacs. Това е причината тя да не желае да се заслушва в негативните коментари. "Много е лесно да се сломиш, когато слушаш негативни думи и когато се изтъкват само лошите страни на човека срещу теб. Опитвам се да се фокусирам над това, което аз мисля за себе си.", разкри певицата пред списание "Q".

Звездата е категорична, че ако вярваме на това, което другите казват за нас и какви сме то по-добре да се заровим в земята. "Вярваш ли, че си добър човек, че си умен? Вярваш ли, че ще постигнеш това, което трябва да постигнеш? Да. Тогава не се тревожи. Не можеш да направиш нищо, за да промениш това, което говорят по твой адрес. Можеш само да изразиш следващата си стъпка. Не трябва да се "забиваш" за неща, които не може да промениш. Това идва от личен опит.", споделя още Mary.

Tя счита, че хората винаги ще използват най-лошите думи против нас и зависи дали ще позволим приказките им да ни сломят или изградят. "Опитайте да бъдете по-добри към себе си, смейте се, не се потискайте и депресирайте.", съветва изпълнителката читателите на изданието.

46-годишната американка отказва да се събира с осъдителни, вечно кисели персонажи, защото не иска поведението им да й повлияе. "Мислете позитивно и бъдете позитивни. Ако се събирате с осъдителни хора ще считате и себе си за такъв. Ако ви кажат "Ти не си това.", "Ти няма да направиш онова." ще започнете със съмненията. Преживяла съм го. Знам, че е истина. Трудно е да се дистанцираш от такива хора. Има толкова много негативизъм навсякъде. Не бъдете жестоки към себе си и тяхното мнение няма да има значение. Всъщност, дръжте настрана подобен вид хора от живота си.", допълва Jane.



Снимка - https://www.google.bg/

четвъртък, 26 януари 2017 г.

"Сигнал" с нов албум и турне

Групата подготвя нови парчета, които ще бъдат включени в предстоящата им компилация. На 21-ви март в зала 1 на НДК музикантите ще направят и тричасов концерт под мотото "Сигнал - абсолютно непознати".
Рокаджиите не са издавали албум от 11 години насам. Това разкриха самите те в "Шоуто на Слави" вчера. Преди да се появи диска обаче бандата ще зарадва феновете си с мега концерт в столицата. 

По думите на Данчо Караджов с колегите му са планирали 35 песни, които обаче не са били изпълнявани през годините, откакто са на сцена. Това е причината събитието да е близо три часа и да има антракт. В проявата ще се вземе участие и дъщерята на фронтмена - Лора, с която ще пеят в дует. Билети все още могат да бъдат намерени на следния линк, както и на място: http://www.eventim.bg/, а цените варират според категорията от 10 до 60 лева.

В краят на 2016-та "Сигнал" бяха на обиколка из Европа. Те посетиха Германия, Франция и Испания и направиха близо десет концерта. Българите там ги приели много топло и турнето пожънало голям успех.

Музикантите се надяват да получат същата обич и подкрепа и у нас. Още през април групата ще гостуват на Варна. Момчетата ще "забият" в "Varna Live Club" на 8-ми април. Входът ще е 20 лева, а началото на шоуто 23 часа. През лятото се очаква да направят концерти в още няколко големи града в страната. 

Интересно е и мнението на легендите за състоянието на рок бандите в България. Според тях има много нови, млади и талантливи младоци, но това, което не им достига е характер, дисциплина, липсата на мотивация и факта, че се вълнуват повече от материалната страна на нещата, а в рокендрола това е недопустимо.



Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 25 януари 2017 г.

Selena Gomez е щастлива с The Weeknd

Justin Bieber и Bella Hadid обаче се чувстват предадени от бившите си половинки. Въпреки това музикантите се наслаждават на романса си и игнорират злобните коментари.
Преди броени седмици рапърът беше забелязан да целува певицата пред ресторант в Santa Monica. Малко по-рано той участва в шоуто на "Victoria Secret", където по време на изпълнението си се заигра с бившата си изгора дори тръгнаха слухове, че двамата могат да се съберат отново.

Явно драмите в артистичните среди не са рядкост. До скоро Rihanna беше обидена на Drake и приятелката й J.Lo, че имат любовни отношения. Сега Bieber е меко казано бесен на колегата си, защото канадеца е влюбен в бившото му гадже. Репортер от "TMZ" попитал Justin дали слуша песните на The Weeknd. 22-годишният талант отговори: "Не, по дяволите. Не мога да слушам негови песни. Това лайно е повредено.". Моделът пък призна пред списание "People", че се чувства наранена и ядосана, че любимият й я заменил толкова бързо.

Приятели на новата звездна двойка считат, че всичко около нея е неангажиращо. Макар мнозина да злословят, че Tesfaye и Gomez нямат сериозни намерение един към друг, те не пропускат и ден без да се чуят. "Те си пишат всеки ден. Те имат една наистина секси и флиртаджийска връзка. Те се смеят заедно и се харесват като личности. В момента двамата се забавляват.", разкрива близък до певеца пред "E! News".

Selena е "на седмото небе" с новия си партньор и се чувства сигурна с него. "Тя е щастлива и няма нищо против да сподели това с целия свят. Той я кара да се чувства в сигурни ръце, а тя няма какво да крие. Тя се вълнува, че нещата са се случили толкова бързо между тях. Приема го за очарователен и е влюбена от човека, който е и начина, по който се държи с нея.", споделят хора от кръга на американката.



Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 24 януари 2017 г.

"Надценената" Meryl Streep с 20 номинации за "Оскар"

Въпреки критиките от страна на Donald Trump по повод речта на актрисата на "Golden Globes" тя получи голямо признание от Академията за ролята си в "Florence Foster Jenkins".
67-годишната дама е единственият артист, който има 20 номинации в престижната надпревара. Въпреки че преди време Президентът на Америка обяви, че Streep е любимата му актриса, преди броени дни той я нарече "лакеят на Хилъри". Освен това Trump изказа мнението си в социалните мрежи и заяви, че Meryl e една от най-надценените жени в Hollywood.

Макар острите думи на държавният глава, който скоро стъпи в длъжност, американката е на път да си тръгне с най-много статуетки от 89-тото издание на наградите "Оскар", които ще се състоят на 26 февруари, а водещ на събитието ще бъде Jimmy Kimmel. В категорията "Най-добра актриса" звездата се бори заедно с Ruth Negga, Isabelle Huppert, Natalie Portman и Emma Stone.


Ето и пълният списък с номинациите:

Най-добър режисьор:
Denis Villeneuve, Arrival
Mel Gibson, Hacksaw Ridge
Damien Chazelle, La La Land
Kenneth Lonergan, Manchester By The Sea
Barry Jenkins, Moonlight

Най-добър актьор:
Casey Affleck, Manchester By The Sea
Andrew Garfield, Hacksaw Ridge
Ryan Gosling, La La Land
Viggo Mortensen, Captain Fantastic
Denzel Washington, Fences

Най-добра актриса:
Isabelle Huppert, Elle
Ruth Negga, Loving
Natalie Portman, Jackie
Emma Stone, La La Land
Meryl Streep, Florence Foster Jenkins

Най-добър актьор в поддържаща роля:
Mahershala Ali, Moonlight
Dev Patel, Lion
Lucas Hedges, Manchester By The Sea
Jeff Bridges, Hell And High Water
Michael Shannon, Nocturnal Animals

Най-добра актриса в поддържаща роля:
Viola Davis, Fences
Naomie Harris, Moonlight
Nicole Kidman, Lion
Octavia Spencer, Hidden Figures
Michelle Williams, Manchester By The Sea

Най-добър оригинален сценарий:
Hell Or High Water
La La Land
The Lobster
Manchester By The Sea
20th Century Women

Най-добър адаптиран сценарий:
Arrival
Fences
Hidden Figures
Lion
Moonlight

Най-добър анимационен филм:
Kubo and the Two Strings
Moana
My Life as a Zucchini
The Red Turtle
Zootopia

Най-добър чуждестранен филм:
Land of Mine
A Man Called Ove
The Salesman
Tanna
Toni Erdmann

Най-добър оригинален саундтрак:
Jackie
La La Land
Lion
Moonlight
Passengers

Най-добра оригинална песен:
“Audition (The Fools Who Dream)”, La La Land
“Can’t Stop the Feeling", Trolls
“City of Stars”, La La Land
“The Empty Chair”, Jim: The James Foley Story
“How Far I’ll Go”, Moana

Дизайн на продукцията:
Arrival
Fantastic Beasts And Where To Find Them
Hail, Caesar!
La La Land
Passengers

Операторско майсторство:
Arrival
La La Land
Lion
Moonlight
Silence

Грим и прическа:
A Man Called Ova
Star Trek Beyond
Suicide Squad

Дизайн на костюмите:
Allied
Fantastic Beasts And Where To Find Them
Florence Foster Jenkins
Jackie
La La Land

Монтаж:
Arrival
Hacksaw Ridge
Hell Or High Water
La La Land
Moonlight

Визуални ефекти:
Deepwater Horizon
Dr. Strange
The Jungle Book
Kubo And The Two Strings
Rogue One: A Star Wars Story




Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 23 януари 2017 г.

Paris Jackson: Баща ми беше убит

Дъщерята на покойният Michael Jackson е убедена, че някой е посегнал на живота на татко й и тя ще се бори за справедливост. Според нея всички в семейството й, както и феновете на Кралят на поп музиката знаят истината.
18-годишната актриса е решена да разкрие кой е убиецът на баща й. Красавицата не е единственото дете на легендарният музикант. Тя има двама братя Prince на 19 години и Blanket на 14. 

Макар че официалната версия е, че изпълнителят е починал от свръхдоза пропофол, младото момиче призна за първи път, че вярва, че Jackson не е издъхнал от лекарството, което му било предписано от д-р Conrad Murray. Две години след смъртта на звездата лекарят бе осъден за непредумишлено убийство. 

Paris винаги е смятала, че кончината на Michael е била желана от много хора и всичко е било нагласено. Дамата заговаря за проблема в новия брой на списание "Rolling Stone". "Всички следи водят натам. Това звучи като обща теория на конспирацията и за някои може да са пълни глупости. Всички истински почитатели и цялото ми семейство знаят, че това беше капан.", споделя за изданието блондинката.

Тя е категорична, че ще търси възмездие, но все още не иска да разкрива напълно плановете си. "Разбира се, че искам справедливост. Ще го направя, но това е като игра на шах и се опитвам да я играя по правилния начин. Това всичко, което мога да кажа сега.", заяви още амбициозната американка. Тя допълни, че певеца си внушавал, че някой иска да го убие. "Имаше моменти, когато казваше, че един ден ще го убият.", каза още госпожицата.

По думите на специалистът децата на покойният Крал били с промити мозъци и го мразели. Той дори написа книга озаглавена "This Is It! The Secret lives of Dr. Conrad Murray and Michael Jackson". Тогава дъщерята на поп иконата изрази мнението си в социалните мрежи: "Фактът, че хората слушат и вярват на студенокръвен убиец честно казано ме смазва.". Експертът пък отговори на нападките така: "Paris е дете. Тя е млада. Тя е обучена. Обучена е да не казва истината. Не съм отговорен за това.".




Снимка - https://www.google.bg/

петък, 20 януари 2017 г.

Samuel L. Jackson: Не се нуждая от "Оскар"

Актьорът е категоричен, че не е необходимо да печели престижната награда, за да бъде успешен в кариерата си. Макар никога да не е получавал така желаната от мнозина статуетка той е уверен в уменията си.
68-годишният артист е участвал в много филми - някои успешни, други не чак толкова. Въпреки че до този момент не е вземал "Оскар" за някоя роля, той е спокоен и е наясно, че отсъствието на приза не означава, че е професионален провал.

За британският вестник "I" Jackson каза: "Нямам "Оскар". Не мисля, че това би определило кариерата ми дори и никога да не получа такъв. Никой няма да каже: "Ох, той работи толкова много години и никога не е взел "Оскар". Tой е такъв неудачник."."

Samuel допълни, че нищо няма да се промени, когато след месец бъдат обявени победителите. ""Manchester by the Sea" е невероятен филм, нищо, че няма чернокожи в него. Аз виждам себе си като някой, който дава възможност на хората да избягат от ежедневието си за два часа.", споделя още американеца.

По думите му проектите, в които се снима забавляват зрителите и им дава шанс поне за кратко да се откъснат от проблемите си. Днес е премиерата на третата част на "The xXx: Return of Xander Cage", в която ще го видим отново. "Играя същата котка. Аз ставам част от екипа, казвам им какво да правят. Връщам се и им казвам, че са си свършели добре работата.", разкрива таланта.

Без значение какви награди е печелил и какви все още не е той е доволен от публиката и това, че мнозина помнят репликите от продукциите, в които се е включвал. "Има хора, които през целия си живот са артисти и никой не помни и дума от това, което са казали.", казва с гордост продуцента.



Снимка - https://www.google.bg/

четвъртък, 19 януари 2017 г.

Jennifer Aniston иска отново да се снима в сериал

Актрисата от "Приятели" отчаяно се бори да участва в нова телевизионна продукция. Тя счита, че в ерата на "Netflix" и "Amazon" зрителите могат да видят невероятни истории и желае да е част от тях.
47-годишната дама, която стана известна с ролята си на Rachel Green, е готова да се върне на малкия екран. Тя е уверена, че в момента качеството на сериалите е високо и в тях се разказват изключително интересни житейски истории. 

За списание "Variety" Jen заяви: "Дълго време го обмислях. Там обаче има работа и качеството е различно. В този момент на кариерата ми искам да съм част от невероятни истории, да играя вълнуващи образи и също така да се забавлявам. Няма значение за кого снимам. Навсякъде бих се чувствала добре. Netflix, Amazon - всичко, което гледате по телевизията е невероятно. Нивото е такова, че няма почти никаква разлика.".

Aniston вярва, че времето лети много бързо и това е причината да иска да се възползва максимално от всеки миг. Тя допълни: "Когато си на 20 да излезеш от вас, да срещнеш нови хора, да видиш други части на света си бе приключение. Сега искам да остана близо до дома си и да се наслаждавам на времето си там. Всичко се случва ужасно бързо. Опитът трябва да е добър. Нямам време за гневни и изнервени директори или такива, които не се държат добре.".

Звездата признава, че занапред желае да режисира някои филм и да застане зад обектива. "Обожавам това чувство. Има нещо наистина интригуващо да си част от проект, който е в начален стадий, след което да го видиш завършен. Ако го направя ще се почувствам горда и ще знам, че съм преминала на следващо ниво.", споделя още съпругата на Justin Theroux.



Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 18 януари 2017 г.

Alicia Keys: Не робувам на грима!

Певицата вярва, че грима може да бъде начин на себеизразяване. Тя е категорична обаче, че никой не трябва да се срамува от това дали ходи с или без козметични продукти по лицето си. 
35-годишната дама, която наскоро обяви война на грима и се застъпи за естествената визия, призна, че не желае да бъде робиня на козметичните компании. Alicia сама иска да избира какво и кога да слага на кожата си.

За списание "Allure" изпълнителката заговори за модните и козметични подбори, които прави всекидневно. "Не съм робиня на грима. Не съм робиня и на това да не носиш никакъв грим също. Аз имам право да избера в кой момент какво да правя с лицето си.", каза Keys.

Tя допълни, че никога няма да злепостави някой, който е избрал да носи коректор или спирала. "Не смятам, че някой трябва да се срамува за изборите, които е направил. Мисля, че грима е начин на себеизразяване. Нямам никакво намерение да засрамя човек, който е решил да го сложи. Никой не трябва да се срамува от начина, по който си е избрал да изрази личността си. В това се крие смисъла. Ако искаш да го направиш - ще го направиш. Аз съм напълно зад жените и тяхната свобода и право на избор. Мисля, че жената трябва да прави всичко, което си пожелае що се отнася до лицето, тялото и здравето й.", сподели пред изданието звездата.

Тя разкри, че музикалната й кариера и това, че е трябвало постоянно да използва козметични продукти са й довели дерматологични проблеми. Американката е започнала с грима още на 20 години. "Бях в тази индустрия. Бях покрита изцяло с грим, защото бях под светлините на прожекторите. Потях се близо два-три часа всеки път, което направи кожата ми ужасна. Отне ми дълго време, за да си кажа: "Хей, коя съм аз? И коя е онази под маската? Това беше моя личен стремеж и се радвам, че го постигнах.", заяви още R&B кралицата.



Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 17 януари 2017 г.

Lindsay Lohan изучава исляма

Приятели на актрисата отрекоха слуха, че тя е приела религията, но разкриха, че е започнала да се образова за различните култури и вероизповедания.
Дамата, която често беше в медийното пространство заради зависимостите си, се е отдала на духовно обучение. Тя изтри всичките си публикации в "Instagram" и написа на арабски "Alaikum salam". 

Близки до Lohan споделиха, че тя официално не е станала мюсюлманка, но е любопитна за тази религия и иска да я изучава по-подробно. "Lindsay се обучава относно различните култури и техните практики. По този начин тя иска да може да разбира хората по-добре и да комуникира с тях по-задълбочено.", твърдят приятели на американката за "New York Post".

В "Twitter" една жена написа, че се радва, че Lindsay Lohan е открила исляма. "Нека Аллах я води и благославя.", заяви още ентусиастката. Друга фенка пък каза: "Чух, че  Lindsay Lohan изповядва исляма. Ако е вярно - alhamdulillah. Бог й е показал правилния път, който да следва.".

Това не е първият път, когато обявяват актрисата за мюсюлманка. Преди две години я бяха снимали как държи Корана докато изпълняваше трудовите си задължения в Ню Йорк. Майка й Dina Lohan разкри за вестника, че е учила децата си да са състрадателни и да уважават хората и техните убеждения.

Малко след появата си в Бруклин със свещената книга на исляма блондинката участва в турското предаване "Haber Turk", където сподели, че четивото й е подарък. "Много близки приятели от Саудитска Арабия, които са били до мен много пъти, но живеят в Лондон ми подариха Корана. Аз го взех с мен в Ню Йорк, защото го изучавам. Той отваря врати пред мен - духовни такива. Той ми помага да разбера коя съм.", категорична бе 30-годишната красавица.

През 2014-та  Oprah Winfrey й взе интервю, в което звездата призна следното: "Аз съм много духовна личност и ставам все по-духовна с времето. В течение съм що е то молитва и медитация. Има толкова много сили в този свят, които са по-велики от мен. Аз съм благословена и съм късметлийка, че имам този дар, който мога да го споделя с други хора.".



Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 16 януари 2017 г.

Криско заминава за Америка

Рапърът разкри, че ще посети САЩ за първи път в живота си. В момента Мария Илиева е на турне там, а той ще е гост на някои от нейните концерти. Освен това изпълнителят ще снима най-новото си видео в Тайланд.
След седмица музикантът ще зарадва феновете си в Америка. Той обяви, че ще има няколко участия, а в последния момент е станало ясно, че ще посети и Лас Вегас. "Много се кефя. Не съм ходил и ми е много интересно да отида там. Всеки рапър трябва да отиде до Щатите. Да го заключат, да влезе в затвора.", шегува се певеца в предаването "Мармалад" по "bTV".

Той също анонсира, че през февруари ще отиде в Тайланд, където ще снима най-новия си клип. Както знаете, Талев има опит в проектите, които са заснети извън България. "Още един танц" например е реализиран в Дубай, а "Дали това любов е" е сниман в Бали. 

"Представях си "Още един танц" да има клип, който да е различен, да не е заснет у нас. През цялото време си го представях да е заснет в нощен Дубай.", разкри Кристиан, който е имал проблем с властите на Обединените арабски емирства. Компанията му вдигала шум и на сутринта полицаите поискали изпълнителят да ги придружи за 24 часа в районното. Той обаче им обяснил, че след няколко часа лети за България и му се разминало на косъм.

Зрителите научиха още, че на този етап рапъра не е сериозно обвързан. "Аз не мога да разбера защо имам такъв имидж, че ми се "лепят" някакви мацки. Аз не се имам за толкова меден.", допълни той. 

Криско призна, че първата си песен е написал на 17. "Тогава нямах още понятие от музициране, а само взимах инструментали от известни парчета и пробвах да си пиша някакви текстове върху тях.", сподели таланта от Габрово, който е учил "Поп и джаз пеене" в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" и "Тонрежисура" в НБУ, но не ги е завършил, защото започнал да има много ангажименти и предпочел работата пред ученето.



Снимка - https://www.google.bg/

петък, 13 януари 2017 г.

Pavell вдъхновен от Drake

Рапърът призна, че до преди две години имал убеждението, че не трябва да пише песни за други изпълнители. Нещата се променили и сега той е автор на новото парче на Михаела Филева.
Бургазлията не спира да жъне успехи в професионален план - първо изкара дебютен албум с Venci Venc', след което заедно бяха избрани за водещи на "Гласът на България". Само преди ден излезе видеото към "Конец", чиито музика и текст са именно на Николов.

Той съобщи новината в социалните мрежи и сподели, че се чувства горд с творението си. "Помня как преди малко повече от две години имах онази глупава политика да не пиша песни за други изпълнители. Ти дойде и ми каза, че изкуството е, за да се споделя. Към днешна дата нямам нищо по-любимо от това да видя как думите, които небето ми е дало, оживяват в устата на други изпълнители. Но да напиша песен за теб беше нещо съвсем различно и още по-специално. Случи се бързо, на един дъх - както истинското вдъхновение идва. Ти гледаше някакъв сериал, а аз слушах Дрейк, връщайки една и съща песен (трябваше ми ритъм). Карах те да спираш епизода няколко пъти, за да чуеш какво се е получило. Хареса ти! А сега ще се хареса и от много други! Каква магия само е музиката... Аранжимента, видеото, звука... Страхотна работа!".

Oт своя страна пък красивата Михаела заяви: "Приятели, не помня кога последно съм се вълнувала толкова!!! Този петък 13-ти е щастлив и съвсем далеч от фатален, стига да не си лошото момче от новото ми видео. С огромна радост ви представям "Конец". Много обичам тази песен, не - обожавам я! Искрено се надявам вие също да я усетите и харесате. Благодаря от цялото си сърце на всички замасени! На целия екип на Monte Music Ltd., хора, велики сте! Pavell Nikoloff, отдавна си говорим, че е време да напишем песен заедно, явно наистина прекрасните неща отнемат време и за тях търпеливо трябва да се чака правилния момент. Iskren Tonchev​, Veselin Tzenov​, Vladimir Ampov Grafa​, благодаря, че се включихте в аранжимента и накарахте всичко да звучи толкова добре. Vasil Stefanov​, Stefka Nikolova, мили мои, винаги е удоволстие да работя с вас. Сътворявате вълшебства всеки път, а този късометражен филм, който направихте - вярвам ще се помни дълго. Благодаря за актьорското предизвикателството, което поставихте пред мен и Viktor Angelov​. Вики, твой ред е! Благодаря ти! Кой да знае преди малко повече от 4 години, докато правеше хореографията за "Опасно близки", че ще те подлагам на такива физически изпитания в името на изкуството някой ден. На Milen Dankov за това, че отново накара тялото ми да се движи и усеща секси. И накрая, но не на последно място - Vasilen Milkov​, Gergana Ivanova, Stoyan Kunev​, Krasimira Baharova​, Gergana Bangeeva​, благодаря ви, че ме накарахте да се чувствам толкова красива ...за пореден път! Време е конецът да се скъса... Приятно гледане и слушане!".

За броени часове клипа е гледан вече близо 70 хиляди пъти. Можете да му се насладите на следния линк: https://www.youtube.com/.



Снимка - https://www.facebook.com/

четвъртък, 12 януари 2017 г.

"Sex Pistols" няма да се съберат отново

Steve Jones разкри, че бандата няма да се завърне на една сцена, защото не изкарвала достатъчно пари. Освен това музикантите не си говорят по между си.
61-годишният китарист се е сдобрявал с колегите си три пъти, откакто групата им се е разпаднала през 1978-ма. Няколко пъти са правели опити да свирят отново и в продължение на три години са ходели на турнета. Приходите накрая обаче не ги удовлетворявали.

Списание "Rolling Stone" попита Jones дали все още има надежда за ново събиране на легендарните рокаджии. "Не сме се събирали заради парите и това колко ще спечелим. Ако бяхме като "Rolling Stones" тогава всичко щеше да е различно.", заяви Steve.

Той допълни, че макар да няма напрежение между него и певеца John Lydon те не поддържат контакт. Според британецът, фронтмена е доволен от така развилите се обстоятелства и не прави нищо да ги промени.

"Няма приятелство. Той живее в Л.А. И аз живея в Л.А. Ние просто не си говорим. Мисля, че последния път, в когато разговарях с него беше през 2008-ма, когато правехме турне в Европа. Аз нямам желание да говоря с него и той също няма такова. Така че всичко е ясно. Желая му всичко най-добро. Нямам неприязън към него. Просто нашия брак се разви погрешно и се разведохме. Никой не желае да говори с бившата си жена, нали?!", сподели за изданието Jones.

За меломаните ще припомним, че "Sex Pistols" имат издаден само един албум през 1977-ма и той се казва "Never Mind the Bollocks Here's the Sex Pistols". През 2003-та момчетата започнаха да работят по нов проект. 

Това обаче по думите на китариста се оказва пълен провал."Беше ужасно. Паднахме си на задниците за две минути. Беше най-лошото нещо, което някога сме правели.", категоричен е музиканта.



Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 11 януари 2017 г.

Ed Sheeran няма мобилен телефон

Изпълнителят гостува в радио "Signal 1", където разкри подробности около турнето си, каква диета е спазвал и защо се е отказал да ползва социалните мрежи.
25-годишният музикант, който наскоро издаде синглите "Shape of You" и "Castle on the Hill", свали доста излишни килограмите след обиколката. Неговата приятелка Cherry Seaborn му помогнала и му направила план за интензивна тренировка. Така той отслабнал с над 20 килограма. 

В интервю за "Total Access" Ed сподели: "Не осъзнавах колко съм активен по време на турнето. Моята диета бяха пица и бира, но имах концерт два часа всяка вечер. Спрях да обикалям и продължих с диетата, но нямаше никакъв резултат. Мислех, че всичките ми дрехи са се свили. Правех упражнения за 10 минути на ден с 30 секунди спринт и 30 секунди джогинг. Ключът е да не изпускаш и ден. Не е нужно да тренираш по един час.".

Sheeran обяви, че феновете му ще го видят във видеото "Shape of You" за първи път без риза и да прави набирания. Това било истинско предизвикателство за него и било доста трудно, защото не е от най-здравите. "Знаете ли, снимахме клипа и те ме навиваха. Опитвах се да им обясня, че не съм много стегнат, но въпреки това го направих. Буквално направих само едно набиране, а те искаха да направя поне шест или седем, за да могат да го заснемат.", допълни британеца.

По време на сутрешното "Breakfast Show" на "BBC Radio 1" певеца призна, че няма мобилен телефон. "Изпращам само писма от iPad-а си. Аз съм доста пристрастена личност и бях залепен за него през цялото време. Не водех нормален разговор с никого. През новата година си казах, че ще се отказа от социалните медии и от телефона си. Пускам публикации в "Twitter" от iPаd-a, след което го оставям. Не го проверявам редовно и това е наистина хубаво. Ще бъда в социалните мрежи, но няма да ги следя редовно. Ще ги ползвам един или два пъти на седмица.". Той обясни още, че е страдал за виртуалния си свят в първите две седмици, след което свикнал. 

За да са наясно всички с решението му изпълнителят направи следното изявление: "Здравейте. Аз си взимам почивка от телефона, писмата и социалните мрежи за кратко. Бях на такова невероятно пътуване през последните 5 години, но започнах да виждам света през екрана, а не с очите си. Искам да наваксам пропуснатото. До всички приятели и близки - ако ме обичате ще ме разберете. За феновете ще кажа, че третия ми албум се задава и е най-доброто, което съм правел. Ще се видим следващата есен и ви благодаря, че сте толкова готини.".



Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 10 януари 2017 г.

Barbra Streisand: Donald Trump дава лош пример

Актрисата счита, че новоизбраният президент на Америка, който атакува Meryl Streep в социалните мрежи, не дава добър пример на децата. Тя определи постъпката му като срамна и дори позорна.
Бизнес магнатът беше изкритикуван по време на речта на звездата, която получи отличието "Cecil B. DeMille", на наградите "Golden Globes". 

Вземайки приза си талантливата дама заяви: "Имаше едно изпълнение тази година, което ме остави без думи. То пусна котва в сърцето ми. Не защото беше добро, нямаше нищо добро в него. Беше ефективно, свърши си работата. Накара целевата му аудитория да се смее и да си покаже зъбите. Това беше моментът, когато личността, която иска да седне на най-уважаваното място в нашата държава имитираше репортер с увреждане – някой без възможност да отвърне. Това разби сърцето ми, когато го видях. Все още не мога да го изкарам от главата си, защото не беше филм. Беше реалният живот. Този инстинкт да унижаваш, когато е моделиран от някого в публичното пространство, от някой мощен, навлиза в живота на всеки, защото се превръща в своеобразно разрешение за други да правят същото. Неуважението поражда неуважение. Насилието поражда насилието. Когато силните използват позицията си, за да тормозят други, ние всички губим.".

Несъмнено думите на Meryl предизвикаха множество коментари - някои положителни, други не толкова прияни. Именно в "Twitter" Trump реши да нарече американката "най-надценената актриса в Hollywood". 

Barbra гостува на "Hardball with Chris Matthews" ден по-късно. В предаването певицата похвали колежката си за думите й и каза: "Това, от което се нуждаем повече в този свят е доброта и благоприличие. Начинът, по който той реагира и начина, по който говори зад гърба на хората и обижда човек, който не е съгласен с него, е наистина доста позорно и срамно. Какъв пример дава на малките деца, които гледат телевизия и виждат това поведение от бъдещия президент на САЩ?!".

Водещият припомни, че преди време Donald беше заявил, че Streep е любимата му актриса, след което Streisand допълни: "Ето защо не трябва да се вярва на нищо, което той казва.". Освен това тя запита защо вместо да се концентрира над задълженията си лидера отделя толкова време за социалните мрежи. "Не знам как ще търпим това цели четири години.", сподели още изпълнителката.

Много артисти изразиха подкрепата си в защита на Meryl. George Clooney беше запитан от списание "People" за мнението му относно думите на президента. Тогава актьора отвърна: "Не трябва ли да се работи за страната?". В шоуто си Stephen Colbert се пошегува: "Господин Trump, можете да откажете от заплатата си, можете да се обадите и да забраните всяка религия, можете да си играете с някой диктатор, но да наречете Meryl Streep "надценена"?! Не. Това вече е прекалено!".



Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 9 януари 2017 г.

Pavell & Venci Venc' стават водещи

Изпълнителите ще дебютират на малкият екран като водещи на музикалното шоу "Гласът на България". Това обявиха лично те в предаването на Светльо Иванов "120 минути".
Дуото определя изминалата година като силна. Според момчетата 2016-та им е донесла много житейски подаръци и с много работа и труд са успели да постигнат много неща. Те издадоха първият си албум, с който много се гордеят и се радват, че феновете им го търсят. Единственият проблем, за който са чули е, че меломаните трудно достигат до компилацията, защото се разпродава прекалено бързо. 

Музикантите разкриват, че са в голям синхрон и си помагат, както на сцената, така и в живота. Двамата са приятели дори наричат себе си братя. "Преживяли сме много ситуации. Имали сме и силни и слаби моменти.", каза Venci. Pavell пък допълни, че са се научили как се правят компромиси понеже се познават от дълго време. "Не мисля, че съществува нещо в света, което може да ни раздели. Единственото, което застава между двама мъже е жената. Това не е проблем за нас понеже и двамата сме сериозно обвързани с напълно различни жени.", заяви бургазлията.

Стана ясно, че Venc' е предложил брак на приятелката си на върха на Айфеловата кула в Париж. По думите на рапъра едно от най-силните оръжия в ръката на всеки човек е умението да се абстрахира. Според него всеки трябва да може да се вдигне над проблемите и да може да ги превърне във вълнения.

В предаването на "bTV" изпълнителите съобщиха, че са избрани за водещи на "Гласът на България". Те признаха, че от много време ги е привличала магията на телевизията и това ново амплоа е като сбъдната мечта за тях. Ментори в четвъртият сезон на риалитито, което ще стартира през пролетта, ще са Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев. 

До момента на кастинг са се явили над 1000 души от 20 града, 8 държави и 2 континента. Само 10% от тях обаче са избрани за прослушванията на тъмно. "Вярваме, че ще бъде едно от най-емоционалните и динамични предавания. Има много промени във формата, които ще бъдат интересни за зрителите. За нас е изключителна възможност да сме водещи на такъв революционен проект. Ще се разчита на импровизацията. Това ще е сезонът на сезоните.", категорични са певците. 



Снимка - https://www.facebook.com/

петък, 6 януари 2017 г.

Mike Tyson стана треньор на Chris Brown

Боксьорът ще подготви изпълнителят за мача му срещу Soulja Boy. Двубоят ще е в Las Vegas през март. 
Певецът и 26-годишният рапър влязоха в жестока словесна борба в социалните мрежи. Те ще се изправят един срещу друг след два месеца, а шампиона лично се съгласил да помага със съвети и опит на Brown.

50 Cent се ангажирал да се свърже с Tyson и да го помоли да обучи приятеля му за предстоящото дерби. Curtis Jackson заложил 100 хиляди долара с Floyd Mayweather, който ще тренира Soulja Boy, че Chris щял да спечели. Той дори публикува видео в "Instagram", на което се вижда, че водят преговори заедно с Mike.

"Слушай, Mike, казват, че Floyd ще тренира Soulja Boy така че си казах, че ще взема Mike Tyson да обучи Chris Brown.", заяви рапъра. От своя страна легендарният боксьор му отвърна: "Да, Soulja Boy ще бъде наказан!". Christopher Maurice също сподели въпросния разговор в интернет.

41-годишният музикант от Ню Йорк добави и друг клип, в който обяви, че Mayweather иска да го победи. "Току-що говорих по телефона с железният Mike Tyson и той ще тренира Chris Brown. Това ще бъде шоу! Когато искат шоу, ще получат шоу!", закани се американеца.

Драмата между звездите започна от това, че DeAndre Cortez Way хареса снимка на бившата любима на Brown - Karrueche Tran в "Instagram". След случилото се по-младия талант бушува в "Twitter": "Chris brown ми се обади и каза, че иска да се бие с мен, защото съм харесал снимка на @karrueche. Ще ти сритам задника, спри да друсаш толкова много кока.".

Преди официално да анонсират мача си Soulja Boy търсел по улиците съперника си и се е опитвал не веднъж да го примами, за да се сбият. Предстои да разберем кой ще е победителят и дали всичко не е просто чист ПР. 



Снимка - https://www.google.bg/

четвъртък, 5 януари 2017 г.

Jennifer Lopez не иска сериозна връзка

След като наскоро певицата демонстрира публично отношенията си с Drake, тя разкри, че не желае драми. Латино дивата е категорична, че иска връзката й с рапъра да е лека, открита и забавна.
Като дуетна половинка Rihanna съвсем очаквано първа коментира звездната двойка. Тя нарече Lopez "отчаяна", а малко след това спря да следва и двамата в социалните мрежи.

Именно там изпълнителката и канадеца обявиха началото на любовната си приказка. Jennifer, която преди време излизаше с P Diddy, има близнаци от Marc Anthony. Това е причината в момента дамата да се наслаждава на романса си и да не бърза с вричането във вярност.

Според изданието "HollywoodLife" 47-годишната красавица не говори много за новата си връзка с близките и приятелите си. Тя иска нещата да се случват простичко. Наясно е, че Drake е играч и това ще й помогне да не се вкопчва в него. Тя иска всичко да става от само себе си и да не го притиска. Последното нещо, което американката с пуерторикански произход иска е той да я накара да изглежда глупава или изиграна.

Изпълнителката вече има три брака за гърба си с Cris Judd и Ojani Noa, както разбира се и с бащата на децата й Marc Anthony. Тя е била сгодена и за Ben Affleck, с когото в последствие се разделят през 2002-ра. Освен това не веднъж певицата е започвала и прекратявала връзката си с танцьора Casper Smart. От своя страна пък Drake е бил свързван с Serena Williams, Rihanna и Taylor Swift. 

Макар представителите на Lopez да твърдяха, че с 30-годишния музикант имат само работни отношения не след дълго истината излезе наяве и то от самите тях. "Те се срещат от броени седмици и приятелите й казват, че тя е вече влюбена. Възрастовата граница не им пречи. Забавляват се заедно и това е най-важното.", пишат папараците. Близки от кръга на Riri обаче са на мнение, че тя е нещастна от цялата тази ситуация. Само преди броени месеци двамата бяха заедно, а Jen е една от приятелките й в музикалната индустрия, което прави болката й още по-голема.



Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 4 януари 2017 г.

Birdman: Албумът на Lil Wayne ще бъде издаден

Продуцентът заяви, че дългоочакваната компилация на рапъра ще бъде пусната на пазара. Williams призна, че е загърбил враждата по между им и ще помогне на сина си за новия му проект.
Bryan е готов да постави караниците с Wayne зад гърба си и да направи всичко възможно "Tha Carter V" да бъде издаден. 

Както знаете, Lil даде на съд шефа на "Cash Money Records" заради 30 милона долара, които той не му е изплатил. Компанията "Universal Music Group" е дала 100 милиона долара в аванс за албума, но продуцента твърди, че е взел 70. През септември миналата година властите наредиха на Birdman да предостави счетоводните си документи на адвокатите на рапъра, за да определят стойността на парите, които трябва да му бъдат възстановени.

Бащата и сина трябваше да имат уговорена среща в съда през ноември, но преговорите бяха прекратени след като музиканта публично изкритикува Williams по време на свой концерт. 18 месеца по-късно продуцента иска да се помири с детето си и да продължат да работят по въпросната компилация.

"Carter V ще излезе. Определено ще се появи. Ситуацията с мен и сина ми е такава, че искам да оставим всичко зад гърбовете ни и да гледаме напред.", заяви 47-годишния американец по радио "Beats 1". Той допълни, че Wayne е един от най-кадърните артисти, който знае как се правят нещата в тази област. "Искам да го видя да продължи да се занимава с това, което прави и ще го подкрепям независимо от всичко.", каза още Bryan.

Въпреки желанието за примирие от страна на баща му Dwayne Michael Carter Jr. подписа нов договор с Jay Z и все още не е ясно под чий лейбъл ще бъде издаден новия му албум.



Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 3 януари 2017 г.

Kim Kardashian се бори с псориазис

Съпругата на Kanye West, която беше похитена в хотела си в Париж в края на 2016-та, разкри, че получила заболяване на кожата след инцидента. Дамата се опитва да скрие петната по лицето си с грим и призна, че се е научила да живее с този недостатък.
За първи път диагностицират Kim с псориазис през 2010-та. Тогава тя открива петна по краката си, след което се опитва да ги покрие с грим. Едва сега американката разкри истината за здравословното си състояние. 

През 2016-та госпожа West беше обрана по време на престоя си във френската столица. Именно силният стрес може да е причината кожната болест да се прояви наново. Този път обаче петната засягат най-скъпото за всяка жена - лицето на Kardashian. 

Макар да отсъства от социалните мрежи за известен период брюнетката не скри от последователите си в "Twitter" болката си: "Защо сега съм с псориазис на лицето?!", след което сложи плачеща иконка.

Красавицата не споделя никакви подробности повече. Това е първото й откровено изказване след неприятната случка в Париж през октомври. Звездата от "The Keeping Up With the Kardashians" беше завързана и със запушена уста докато крадците претърсели апартамента й. В крайна сметка взели бижута и електроника. Поради причини за сигурност бяха отменени много нейни ангажименти и публични изяви по целия свят докато Kim не се възстанови напълно.

Месец по-късно Kanye West беше приет в болница заради психическо и физическо изтощение. Той имал проблеми със съня и дори отмени тура си "Saint Pablo". Това допълнително подложи под напрежение цялата фамилия, а папараците не спряха да пишат, че звездната двойка е пред развод. След празниците Kardashian затвори устите на всички като публикува снимки и трогателно семейно видео със съпруга и децата си, на което се видя, че са щастливи и че все още са заедно. 



Снимка - https://www.google.bg/