вторник, 28 февруари 2017 г.

Жана посегнала към дрогата след побоя

Певицата гостува в предаването "Папараци", където открито заговори за проблемите си с наркотиците и причината да започне да ги употребява. Тя не помни кога за последно е прибягвала към тях. 
Изпълнителката изненада всички като обяви точната дата и година от стартирането на вредния си навик. Това се случило на 9-ти юли 2015-та - точно след побоя над нея. Жана призна, че е по-рано е пушела трева, но не е употребявала дрога. 

"На 8-ми юли ме пуснаха от полицията. На другият ден имах тежък концерт в Бургас. Беше нещо огромно и грандиозно, а аз не знаех къде се намирам. Емоцията ме беше връхлетяла. Получих шамари от медиите, близките ми. Всичко беше съвкупност от негативни емоции. Сбърках пътят.", сподели звездата пред Кристина Патрашкова. Бергендорф нямала сили да погледне хората в очите, а трябвало да излезе на сцена. 

Тя е влязла в "Big Brother" с идеята да загърби миналото. "Признах си го, защото исках младите да видят какво е да бъдеш артист, какво е да направиш грешка, какво е да се опитваш да промениш тази грешка и какво е да се бориш, да израснеш отново, защото аз наистина се загубих.", каза певицата.

В момента дамата, която отряза косата си за новият си клип заяви, че не посяга към наркотиците, но понякога пуши. На този етап тя посещава психоаналитик, който много й помага с разговори. "Не ме е срам. Въпросът е да задържа себе си, не го правя заради другите. Никога не съм се дрогирала с цел. Правех го, защото ме караше да си вярвам, повдигаше ми самочувствието. Мислех си, че ми помага. Излизах на сцената и бях силна. Даваше ми сила да си изпея песните. Ползвах ги като антидепресанти.", допълни победителката от "X Factor". Тя е категорична, че няма да позволи на сина си да употребява дрога един ден.

"Интересувам се за работата ми, детето ми, за мен и това да се чувствам добре и за всички хора, които съм пренебрегнала, когато съм била в това състояние. Загубих вяра в хората. Много малко личности са около мен в момента. Не съм влюбена в мъж. Влюбена съм в живота. Мъжете са мъже. Те не ме касаят и са последната дупка на кавала. Ако въобще има кавал. Винаги съм го правила много показно. Те не ме касаят като мъже. Аз търся приятели, не мъже.", разкри още Жана. 



Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 27 февруари 2017 г.

Вижте победителите на "Оскар" 2017

89-тата церемония по връчването на престижните награди премина монотонно и дори скучно. Най-запомнящият се момент беше грешката в обявяването на победителят за "Най-добър филм". Според някои това е било ПР трик, за да се говори за събитието още известно време.
Ще започнем с модните тенденции и гафове на звездите. Дамите, които изглеждаха изключително и се превърнаха в наши любимки бяха Emma Stone, Chrissy Teigen и Jessica Biel. Изненадаха ни прическите на Scarlett Johansson, Halle Berry и Alicia Vikander. Въпреки че беше облечена в "Gucci" за нас Dakota Johnson не бе избрала правилната визия за вечерта.

Макар че Justin Timberlake откри тържествено проявата на Академията за киноизкуство и наука и вдигна публиката на крака това се оказа една от най-безличните церемонии в историята и дори шегите на Jimmy Kimmel не промениха ситуацията.

Разбира се, днес всички говорят и пишат за издънката на Warren Beatty и анонсирането на "La La Land" вместо "Moonlight" за филм на годината. Очаква се скоро организаторите да дадат официално становище за допуснатата грешка. Nicole Kidman пък изпъкна със странните си реакции и ръкопляскане, по времето на което почти не докосна ръцете си.

За съжаление "Сляпата Вайша" на Теодор Ушев не успя да си тръгне с отличие. Самият факт, че проекта беше сред номинираните ще си остане голямо признание за родния ни графичен дизайнер, плакатист и аниматор, с което цяла България трябва да се гордее.


Ето и всички победители в отделните категории:


Най-добър филм - Moonlight
Най-добър режисьор - Damien Chazelle – La La Land
Най-добра мъжка роля - Casey Affleck, Manchester by the Sea
Най-добра женска роля - Emma Stone – La La Land
Най-добра поддържаща мъжка роля - Mahershala Ali, Moonlight
Най-добра поддържаща женска роля - Viola Davis, Fences
Най-добър оригинален сценарий - Kenneth Lonergan, Manchester by the Sea
Най-добър адаптиран сценарий - Barry Jenkins и Tarell Alvin McRaney, Moonlight
Най-добър филмов монтаж - Hacksaw Ridge, John Gilbert
Най-добрo операторско майсторство - La La Land, Linus Sandgren
Най-добър анимационен филм - Zootopia
Най-добър чуждоезичен филм - The Salesman, Iran
Най-добри декори - La La Land
Най-добри костюми - Fantastic Beasts and Where to Find Them, Colleen Atwood
Най-добър грим и прически - Suicide Squad
Най-добра филмова музика - La La Land, Justin Hurwitz
Най-добра оригинална песен - "City of Stars", La La Land
Най-добри визуални ефекти - The Jungle Book
Най-добър звук - Arrival
Най-добър звуков монтаж - Hacksaw Ridge
Най-добър пълнометражен документален филм - O.J.: Made in America
Най-добър късометражен документален филм - The White Helmets
Най-добър късометражен анимационен филм - Piper
Най-добър късометражен игрален филм - Sing







Снимка - https://www.google.bg/

петък, 24 февруари 2017 г.

Future пусна нов албум

Рапърът призна, че "HNDRXX" съдържа най-откровените и лични песни, които някога е писал. Той разкри, че дори в компилацията "Honest", която излезе през 2014-та , не е бил толкова искрен. 
33-годишният изпълнител издаде втори проект само седмица след LP-то "Future". По думите му в "HNDRXX" има парчета, в които засяга теми, които не иска да обсъжда занапред. 

Пред Zane Lowe и "Beats 1" рапърът сподели: ""HNDRXX" е супер личен. Когато беше време да издам "Honest" просто използвах заглавието. В него не съм бил откровен. Тук обаче съм. Говоря за всичко, за да мога да продължа и миналото да остане назад.".

Nayvadius DeMun Wilburn, както е истинското му име, вярва, че песента "My Collection" ще привлече повече вниманието на хората, отколкото той би желал. Въпреки това музикантът е горд, че се е завърнал към музиката и издаването на албуми и е развълнуван, че е дал материал на феновете. 

Американецът има четири деца от четири различни жени. Той има 2-годишен син Future Jr. от бившата си годеница Ciara, която в момента е бременна с второто си дете. Future разкри още, че отговорностите, които има като баща са му помогнали да редуцира работния си график. Това е причината през последните години да е пускал основно сингли и колаборации.

"Аз приемам моята позиция като доставчик, но също разбирам и ролята си на баща. Трябва да умея да позабавя темпото понякога и да оставя настрана ангажиментите си. Всеки иска да бъде най-добрият баща. Аз обаче не съм перфектен.", заяви още звездата.



Снимка - https://www.google.bg/

четвъртък, 23 февруари 2017 г.

Ето победителите на "Brits Awards" 2017

37-то издание на Британските музикални награди се проведе вчера в зала "O2 Аrena" в Лондон. Водещи на церемонията бяха Dermot O'Leary и Emma Willis.
Проявата тази година трябваше да води Michael Bublе, но организаторите го замениха понеже на музиканта му се наложи да се грижи за 3-годишният си син, на когото откриха рак. Музикалното събитие типично по английски премина без особени изненади. 

Robbie Williams, който спечели приза "Британска музикална икона", сложи край на програмата като изпълни няколко песни. Adele, Beyonce и Drake грабнаха също по една статуетка, но не успяха да присъстват. 

Сред по-важните моменти на вечерта беше представянето на Chris Martin и "A Different Corner" като за миг припомни за покойния George Michael. Синът на David Bowie направи изключителна реч при взимането на отличието за "Албум на годината". "Загубих баща си миналата година, но самият аз станах баща и прекарвам много време, опитвайки се да подредя в главата си какво искам синът ми да знае и запомни за дядо си. Мисля, че ще е същото, което и повечето от феновете на баща ми са поели като негов завет през последните 50 години. Той винаги е подкрепял хората, които са били малко по-странни или различни. Винаги е бил на тяхна страна. Така че тази награда е за всички по-чудати хора и онези, които ги създават", заяви Duncan Jones.

Публиката приветства с радост сета от "Castle On The Hill" и "Shape Of You" на Ed Sheeran, който се появи значително отслабнал и в компанията на Stormzy. Katy Perry и Skip Marley изпълниха "Chained to the Rhythm", а Bruno Mars хита си "That’s What I Like". Момичетата от "Little Mix" също направиха доста зрелищно шоу като заедно с тях на сцената се качиха 90 танцьори.

Два гафа се очертаха за цялата нощ. Така например папараци и фенове обвиниха Rita Ora, че е била пияна докато презентира "Пробив на годината", а модните критици отново хванаха Nicole Scherzinger без бельо под тоалета й за афтърпартито на "Brit Awards" 2017.


Ето и пълен списък с наградените:

Соло изпълнител - David Bowie
Соло изпълнителка - Emeli Sandé
Група на годината - The 1975
Пробив на годината - Rag’n’Bone Man
Глобален успех - Adele
Най-добър сингъл - Little Mix – Shout Out To My Ex
Албум на годината - David Bowie – Blackstar
Международен изпълнител - Drake
Международна изпълнителка - Beyonce
Международна група - A Tribe Called Quest
Най-добро видео - One Direction – History





Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 22 февруари 2017 г.

Scarlett Johansson не вярва в брака

Актрисата, която има два развода зад гърба си, е на мнение, че моногамията противоречи на човешкия инстинкт. Тя счита вричането във вярност за романтична идея, която не е за нея.
Johansson беше омъжена за актьора Ryan Reynolds от 2008-ма до 2010-та. През януари тази година тя се раздели с френския журналист Romain Dauriac, от когото има 2-годишна дъщеря. Двамата бяха заедно близо три години. Феновете на блондинката сигурно знаят, че родителите й също са разведени, което депресирало красавицата като по-млада.

В последното си интервю за списание "Playboy" дамата разкрива, че бременността и раждането я променили. Тя споделя, че й се налагало често да владее ситуациите и да взема решения, който касаят не само нея, а и друг човек. "За мен това е най-доброто нещо, което някога ми се е случвало. Някой ми го беше описал като сърце, което тупти в кухина и мисля, че е много вярно. Променя се способността ти да обичаш. Страхувах се, че живота ми ще се промени. Така и стана. Драстично беше, но сега се чувствам повече себе си, отколкото бях преди това.", заяви звездата.

Scarlett допълни: "Идеята за брак е много романтична и красива. Не мисля обаче, че е естествено човек да бъде моногамен. Факт е, че се изисква много работа. От всички. Уважавам брака и съм била вречена във вярност, но считам, че той определено е против инстинкта на човека. Мисля, че брака е свързан първоначално с хора, които нямат общо с твоята връзка, защото това е обвързващ договор. Дали си женен/омъжен или не си не е едно и също. Всеки, който казва, че няма разлика ви лъже. Имам приятели, които са заедно 10 години, след което решават да се венчаят. Питала съм ги дали има разлика и са ми потвърдили. Има отговорност.".

Американката заговори и за рисковете да си омъжена за европеец. "Имах дете. Мъжът ми дойде от Париж, за да стане гражданин на САЩ. Това бе голям преход и за двама ни. Мисля, че той свикна с Америка и по-специално с Ню Йорк. Той правеше кюфтета през вечерта, когато не бях у дома. Бях далеч, а той ми изпрати снимка. Опитваше се да се докаже като нюйоркчанин, а аз го подкрепях. Работата ми ме отвеждаше на различни места и не знаех къде живея. Въпреки че се разделихме той ще остане тук, защото малката ще тръгне на училище скоро. Времето лети бързо.", призна още за изданието 32-годишната актриса.



Снимка - https://www.google.bg/

вторник, 21 февруари 2017 г.

George Clooney: Бащинството ще е приключение

Актьорът е развълнуван, че ще става татко. Той призна, че да отглеждаш близнаци ще бъде истинско предизвикателство. Децата трябва да се родят през юни. 
Новината за бременността на Amal беше разкрита по-рано този месец от майката на Clooney - Nina и от близкият му приятел Matt Damon. Докато George беше във Франция този уикенд, за да получи почетната награда "Cesar" той участва в чат на "Rencontres de Cinema", където за първи път заговори за бащинството. "Ние сме наистина щастливи и развълнувани. Ще бъде приключение. Приемаме го с отворени ръце.", сподели артиста.

Той допълни, че приятелите му са много го подкрепяли и го увещавали, че бъде добър родител и ще се наслаждава на бащинството. Звездата си спомня за вечеря, по времето на която всички се умълчали, след което започнали да издават бебешки звуци и цялата маса избухнала в смях. 56-годишният актьор се пошегува, че се чувства малко по-добре, защото знае, че има и по-възрастни бащи от него. Така например френският му колега Jean-Paul Belmondo бил на 70, когато станал татко за четвърти път през 2003-та. 

За списание "Vogue" майката на американеца съобщила пола на бебета. "Ще има по едно от всеки пол. Момче и момиче. Това знам аз. Колко чудесно! Моят съпруг и аз сме изключително развълнувани", признава щастливата бъдеща баба.

Изданието "The insider" пише, че George е развълнуван, но и нервен от факта, че ще става баща. Според журналистите госпожа Clooney ще е страхотна майка, защото е интелигентна, нежна, забавна и грижовна. Тя не изглеждала на човек, който ще позволи на децата си да бъдат разглезени като повечето малчугани в Холивуд. 

Damon заяви: "Той знае, че имам четири деца, но му отвърнах, че не съм ги имал наведнъж. Не знам как се отглеждат близнаци. Тези безсънни нощи умножено по две?! Няма начин, но ще видим...". Именно Matt бил първият човек, който научил радостната вест. "Работихме миналата есен заедно, когато ме дръпна настрана и ми каза. Аз почти се разплаках. Бях толкова щастлив за него. Попитах в кой месец е Amal? И той каза: В осмата. Тогава му казах да не казва на никого. Казах му за правилото за 12-те седмици. След четири седмици го попитах дали са добре и той ми потвърди, че всичко е нормално.", каза още Matthew Paige.



Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 20 февруари 2017 г.

Drake: Не разбирам Kanye West

Канадецът призна в свое интервю, че няма представа защо колегата му първо иска да работи с него след това го критикува публично. 
По време на гостуването си в "OVO Sound Radio" рапърът отговори на коментарите по негов адрес. Припомняме, че на турнето "Saint Pablo" миналата година Kanye обвини медийни шефове, че пускат прекалено много песните на Drake и DJ Khaled.

"Мисля, че всеки има своите си малки неща, които се случват. Не съм много сигурен на какво се позовава той през половината си време, защото в един момент бяхме в процес на запис на проект заедно, а в следващия публично говори глупости за мен и DJ Khaled и ни обвинява, че радиата ротират парчетата ни.", каза изпълнителят за "Beats 1".

Музикантът допълни, че след като чул тези приказки се дистанцирал. "Ако това наистина е така - не го разбирам какво се опитва да направи. През каквото и да преминава го приемам, но не уважавам и толерирам подобно поведение. Аз и Khaled сме добри хора. Не знам защо избра да се захване точно с нас.", заяви още учудено Aubrey Graham. 

30-годишният певец взе няколко "Grammy" за "Най-добра рап песен" и "Най-добро рап изпълнение" за "Hotline Bling", но разкри, че дори не ги е желал. Причината е, че песента според него не е в категорията и вярва, че е бил сред номинираните само заради цвета на кожата му. "Аз съм посочен като чернокож артист, очевидно съм рапър въпреки че "Hotline Bling" не е такъв стил. Те можеха да ме сложат само в тази категория, защото рапирах преди време и защото съм чернокож.", споделя Drake. Toй признa oще, че пише поп песни, защото иска да е като Michael Jackson. 



Снимка - https://www.google.bg/

понеделник, 13 февруари 2017 г.

Adele с най-много награди "Grammy"

Британката си тръгна с цели пет статуетки от церемонията в Л.А. Beyonce остана втора, но въпреки това взе четири приза. 
Не е изненада, че Adele повтори успеха си от 2012-та като спечели в категориите за албум, песен и запис на годината. Въпреки това тя отдаде признание на бременната си колежка с думите:"Начинът, по който караш да се чувстват моите чернокожи приятели е вдъхновяващ. Ти си светлината за всички нас като артисти и ние те обожаваме.". Певицата счупи своята статуетка за "Албум на годината" на две и с това показа, че съпругата на Jay-Z заслужава част от нея. Разбира се, всичко това развълнува Beyonce и тя се просълзи. 

59-тото издание на музикалните награди мина без особени гафове. Музикантите от "Twenty One Pilots" се появиха на сцената по долни гащи, за да вземат отличието си за "Най-добро поп дуо", а David Bowie също получи посмъртно пет приза.

Публиката ще запомни и 9-минутното представяне на американката, която посвети изпълнението си на всички настоящи и бъдещи майки. Тоалетът, с който излезе Bey също беше доста различен и впечатляващ. Златистата рокля и златната корона завършиха визията й на африканска богиня.

Ето и списък с победителите в по-важните категории:
Албум на годината: "25", Adele
Запис на годината: "Hello," Adele
Песен на годината: "Hello", Adele
Най-добър музикален клип:"Formation", Beyonce
Най-добър съвременен urban албум: "Lemonade", Beyonce
Най-добър рап албум: "The Coloring Book", Chance the Rapper
Най-добро рап изпълнение: "No Problem", Chance the Rapper Feat. Lil Wayne & 2 Chainz
Най-добро вокално рап изпълнение: "Hotline Bling", Drake
Най-добра рап песен: "Hotline Bling", Drake
Най-добра песен на дует/група: "Stressed Out", Twenty One Pilots
Дебют: Chance the Rapper
Най-добро солово поп изпълнение: "Hello", Adele
Най-добър вокален поп албум: "25", Adele
Най-добра dance песен: "Don’t Let Me Down", The Chainsmokers Feat. Daya
Най-добър EDM албум: "Skin", Flume
Най-добър dance запис: "Don't Let Me Down (feat. Daya)", The Chainsmokers
Най-добър саундтрак: John Williams, "Star Wars: The Force Awakens"
Най-добра песен към филм:"Can't Stop the Feeling",  Justin Timberlake




Снимка - https://www.google.bg/

петък, 10 февруари 2017 г.

Amal Clooney чака близнаци

George и Amal Clooney ще стават родители на две бебета. Само седмица след като Beyonce "взриви" социалните мрежи с новината за близнаците се разбра, че и друга звездна двойка ще има същата съдба.
Предаването "The Talk" на "CBS" обяви вестта, че съпругата на артиста е бременна с близнаци. Терминът на адвокатката бил през юни, а бебетата са момче и момиче. 

От няколко месеца насам има слухове, че Amal чака дете, но нямаше официална информация за това. Не веднъж дамата е присъствала на партита, на които се забелязвало, че не консумира алкохол и че дрехите й били леко разкроени. 

39-годишната красавицата, която е родена в Бейрут и 55-годишният актьор сключиха брак преди три години във Венеция. Макар на напреднала възраст семейството ще станат родители за първи път. 

Все по-популярно е звездите да изненадват феновете си. В "Twitter" дори се появиха шеги, че певицата не е единствената, която чака близнаци и може да развали отношенията си с George, защото й крадат от славата. Част от коментарите гласят: "Крачка в страни, Beyonce! Близнаците на Clooney идват!“; "Amal Clooney направи сензация от това, но Beyonce държи рекорда за най-великите близнаци на планетата."".

Преди броени часове половинката на Jason Statham - Rose Huntington-Whitely разкри, че ще става майка. "Щастлива съм да споделя, че аз и моят съпруг ще станем родители“, написа модела под снимката си в "Instagram". На фотоса тя е на плажа и демонстрира заоблено коремче. Не е ясно дали и тази двойка не очаква близнаци. Наскоро Pharrell Williams и Helen Lasichanh пък се сдобиха с тризнаци.



Снимка - https://www.google.bg/

четвъртък, 9 февруари 2017 г.

Gwyneth Paltrow не обича да носи провокативни дрехи

Актрисата призна, че никога не си е падала по провокацията. Тя се опитва да комбинира сексапил и интелигентност по начина, по който се облича.
44-годишната дама е известна с това, че рядко прави модни гафове. Преди време Gwyneth се появи с разголен тоалет на "Alexander MCQueen" на парти на "Vanity Fair", след което съжали, че не е сложила сутиен. 

"Опитвам се да нося подходящи неща. Дори когато бях на 20 не съм носела провокативни дрехи. На този етап държа много на външния си вид.", сподели Paltrow за "Entertainment Tonight". 

Блондинката има две деца от бившия си мъж Chris Martin - 12-годишна дъщеря Apple и 10-годишен син Moses. Именно до тях звездата се допитва преди да се спре на определена визия. 

Американката беше само една от многото популярни лица на Седмицата на модата в Ню Йорк. Според нея има вариант да изглеждаш секси и да не си пошъл. "Обичам, когато жените се чувстват уверени и се обличат секси. В същото време това, което се харесва е да намериш баланса между прелестите и акъла си. Ключът към това е добра комбинация от сексапил и интелигентност.", категорична е актрисата. Тя допълни, че когато даден човек се познава достатъчно добре и знае силните и слабите си черти се оказва на 40 години. 

Относно професионалната си кариера Gwyneth придобива все по-голям успех със сайта си "Goop" и макар да няма планове за Денят на влюбените или просто не желае да ги разкрие, красавицата счита, че бельото и романтичната почивка са неща, за които скоро ще се пише в страницата й. "В "Goop" продаваме бельо "La Perla". Имаме наръчници за момичета, момчета, за двойки или необвързани. Последните ги наричаме "Solo Yolo". Имаме добър наръчник за всички момичета, които са свободни. Имаме много идеи за това какво да сготвят, къде да отидат и какви подаръци да си направят.", казва още бизнес дамата.



Снимка - https://www.google.bg/

сряда, 8 февруари 2017 г.

Лео и Играта с хип-хоп предаване

Музикантите вече имат свое радиопредаване, което се казва "2 1/2". То ще се излъчва всяка събота от 21 часа в ефира на "БГ Радио".
От началото на този месец феновете на хип-хоп и R'n'B музиката имат нов повод за радост. Двамата изпълнители стартираха шоу, в което се говори и се промотират най-новите български заглавия в тези стилове. Под формата на дуел Лео Бианки и Ивайло Иванов презентират актуални артисти и техните проекти. Меломаните могат да се насладят на едночасовото предаване всяка събота от 21 часа, а повторенията са всеки вторник от 22 само по "БГ Радио".

На 6-ти февруари излезе видеото към най-новата колаборация на Лео, Играта и Бате Пешо "Филм". Само за два дни то е гледано от 50 хиляди души. Продуцент на парчето е италианеца, музиката и аранжимента са дело на Бате Пешо, а режисьор на клипа са група "СкандаУ" и Васил Даскалов. Можете да видите готовия продукт тук: https://www.youtube.com/.

Освен с музика чаровния Лео се занимава и със собствен ресторант. Именно там той посрещна Григор Димитров и приятелката му Никол Шерцингер. Момчето от Анкона се похвали в социалните мрежи със снимки със звездната двойка и разкри, че пицарията е любимото място на влюбените в София.


вторник, 7 февруари 2017 г.

"К'во не чу?" е най-слушаната българска песен

Според сдружението за авторски права "Профон" сингълът на Дарина Йотова е най-излъчваното българско парче за изминалата година. Песента е оглавявала музикалните класации цели 12 пъти.
Изпълнителите на "Virginia Records", както и техните продуценти, могат да са щастливи от постигнатото през отишлата си 2016-та. Така например Pavell и Venci Venc' издадоха своят дебютен албум, те спечелиха отличието "Дуо на годината" в предстоящото пето издание на "359 Hip-Hop награди", както и бяха избрани за водещи на "Гласът на България". Дара пък ще грабне статуетка за "Дебют на годината". 

Любопитен е факта, че само за няколко месеца "К'во не чу?" стана най-популярното и въртяно парче в родните медии. Макар сингълът да излезе в средата на лятото той бързо набра скорост и се превърна в любимия хит на меломаните.

Видеото към песента на варненката е гледано над 11 милиона пъти. Режисьор на клипа е Люси Иларионов, с когото Саня Армутлиева обича да работи и по други проекти. Музиката, аранжимента и текста са дело на Павел Николов - Pavell, Искрен Тончев - Iskrata и Николай "X" Николов. 

Младата певица стана известна покрай четвъртия сезон на "X Factor". В момента тя записва нова песен снимките към която ще се състоят до броени дни, а премиерата ще бъде след месец.

Ето и целият списък с най-слушаните български песни за 2016-та:
TOP 10 BG Airplay за 2016 година:

1. К'во не чу – Dara

2. If Love Was A Crime (Eurovision 2016 – Bulgaria) – Poli Genova

3. Дали Това Любов Е – Криско

4. Да избягаме – Невена Пейкова Feat. Steven Achikor

5. Setaabrat – Pavell & Venci Venc'

6. I'm The Queen – Gery-Nikol

7. Не ти ли стига – Михаела Маринова

8. 24/7 – Пламен И Иво

9. Маски Долу (Extended Club Version) – Deep Zone Project

10. Drama Queen – Графа

Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/36941-koi-sa-nai-slushanite-pesni-v-balgariia-prez-2016-a-godina/

1. К'во не чу – Dara
2. If Love Was A Crime – Poli Genova
3. Дали Това Любов Е – Криско
4. Да избягаме – Невена Пейкова Feat. Steven Achikor
5. Setaabrat – Pavell & Venci Venc'
6. I'm The Queen – Gery-Nikol
7. Не ти ли стига – Михаела Маринова
8. 24/7 – Пламен И Иво
9. Маски Долу – Deep Zone Project
10. Drama Queen – Графа
TOP 10 BG Airplay за 2016 година:
1. К'во не чу – Dara
2. If Love Was A Crime (Eurovision 2016 – Bulgaria) – Poli Genova
3. Дали Това Любов Е – Криско
4. Да избягаме – Невена Пейкова Feat. Steven Achikor
5. Setaabrat – Pavell & Venci Venc'
6. I'm The Queen – Gery-Nikol
7. Не ти ли стига – Михаела Маринова
8. 24/7 – Пламен И Иво
9. Маски Долу (Extended Club Version) – Deep Zone Project
10. Drama Queen – Графа

Прочети още на: http://www.az-jenata.bg/a/8-svobodno-vreme/36941-koi-sa-nai-slushanite-pesni-v-balgariia-prez-2016-a-godina/



Снимка -  https://www.google.bg/

понеделник, 6 февруари 2017 г.

Missy Elliott: Забравих, че съм известна

Изпълнителката разкри, че води нормален начин на живот и често забравя, че е популярна, когато е навън и хората я заговарят. Missy не е издавала албум от 2005-та насам.
Въпреки че повече от 10 години певицата не е пускала компилация наскоро тя изненада феновете си с нов сингъл. Elliott призна, че не се мисли за звезда и се сеща, че е рап легенда, когато почитателите й я спрат и заговорят.

Една от най-обичаните дами в хип-хоп средите за всички времена си е партнирала с артисти като Janet Jackson, Faith Evans и "Little Mix". Това обаче по никакъв начин не повдига самочувствието й и води обикновен живот. Американката с удоволствие ходи до магазина да пазари и се наслаждава на собствената си компания в мола без да й е нужен антураж.

45-годишната носителка на пет награди "Grammy" разбира, че е известна единствено когато меломаните искат снимка или автограф. В интервю за "BBC Radio 6 Music" изпълнителката казва: "Смешно е. Отивам в хранителния магазин сама или в мола и хората ми викат: "Какво правиш тук сама?!". Тогава ми напомнят коя съм.".

Melissa, както е истинското й име, е била обсебена като млада от Кралят на попа. Тя се е вдъхновила от видеата на "Thriller" и "Billie Jean" докато работи по своите проекти. "Бях такова дете, което бягаше да се прибере вкъщи, за да гледа клипове на Michael Jackson. Трябваше да видя какво е ново е направил. Визуализацията е нещо голямо за мен. Обичам, когато хората могат да видят визуалното и артистичното. Аз просто правя това, което правя. Баба ми винаги ми казваше да бъда безстрашна и мисля, че така и стана.", допълва продуцентката.

През януари Missy реализира парчето "I'm Better", в което се включва и Lamb. Любопитното е, че тя помага в режисурата на видеото на Dave Meyers. Последният албум на рапърката излезе през 2005-та и се казваше "The Cookbook".



Снимка - https://www.google.bg/

петък, 3 февруари 2017 г.

Mariah Carey носи токчета по време на тренировка

Изпълнителката работи по нов проект, в който ще включи близнаците си. Освен това тя съобщи лично в социалните мрежи, че има персонален фитнес инструктор, който се грижи за фигурата й.
47-годишната дама не спира да изненадва феновете си. След критиките за позаоблените й форми Carey явно е решила, че е време да обърне внимание на външния си вид. Певицата разкри, че нейн ментор е Gunnar Peterson. Той е работил с Kim Kardashian, Sofia Vergara и Jennifer Lopez. 

Бягането, упражненията за бицепс, изкачванията по стълби не учудиха никого, но облеклото за тренировка на певицата остави без коментар и най-големите й почитатели. Тя качи снимка в "Instagram" обута в спортни ботуши на "Fenty x PUMA", мрежест чорапогащник, черно боди и спортно яке. Надписът по фотоса гласеше: "Бягане. Трябва, трябва. Изкачване. @gunnarfitness". Въпреки че носеше обувки от новата колекция на Rihanna, която е творчески директор на спортната компания от 2014-та насам, това не оправдава модния гаф на Mariah. 

В краят на миналата година звездата се раздели с австралийски милиардер, за когото беше сгодена. Може би това е причината новата й песен да е балада и да е озаглавена "I Don`t". В парчето участват Moroccan и Monroe, които са плод от любовта на блондинката с Nick Cannon. 

"Откакто уредихме всички детайли около турнето си взех малко време, в което да обмисля чувствата си. Така написах песента. Именно в нея описвам през какво преминах. Ако не получавате любов от някого, с когото уж трябва да имате връзка, тогава защо въобще сте в нея? Ако обичате няма да се държите лошо и няма да объркате всичко, което имате. Може и да се съберем отново, но не съм сигурна.", споделя американката. 

Изпълнителката записа демо в студио заедно с децата си и призна, че този проект ще се окаже един от любимите й. "Те обичат да са на сцена. Те обичат да пеят. Това е най-невероятното нещо, което мога да гледам.", каза гордата майка. Относно това дали планира албум тя заяви, че се е концентрирала да издава сингли. В момента работи и по друга песен, в която се включва и рапъра YG. "Няма да издам името й, но скоро ще снимаме видеото към нея.", допълни развълнуваната Carey.



Снимка - https://www.google.bg/

четвъртък, 2 февруари 2017 г.

Beyonce бременна с близнаци

Дни след като Pharrell стана татко на тризнаци семейната му приятелка и колежка обяви новината, че чака близнаци. Певицата и съпругът й вече имат дъщеричка, която скоро навърши 5 години.
Изпълнителката изненада феновете си с очарователна снимка в "Instragram", на която позира по бельо и на която се вижда закръгленото й коремче. Надписът под фотоса гласеше:"Ние бихме искали да споделим нашата любов и щастие. Благословени сме два пъти. Ние сме изключително благодарни, че нашето семейство ще се разраства двойно и благодарим за вашите пожеланията. семeйство Carter".

Beyonce и Jay-Z сключиха брак през 2008-ма, а а през 2012-та станаха родители на малката Blue Ivy. Макар че не веднъж се появяваха слухове, че звездната двойка има проблеми и дори е пред раздяла днес дамата сложи край на всички спекулации. 

Малцина сигурно знаят, че година след раждането на първото си дете певицата е направила спонтанен аборт. За щастие сега съдбата се отплаща на фамилията и ги дарява не с едно, а с две бебета. 

За по-малко от час вестта за близнаците на рапъра и половинката му е харесана в социалните мрежи от над два милиона души и коментирана от 140 хиляди. Почитателите на семейството са в истински екстаз и се радват, че въпреки трудностите музикантите са заедно и ще преживеят още много красиви мигове занапред.



сряда, 1 февруари 2017 г.

Johnny Depp дава по 30 хиляди долара за вино

Според бившите мениджъри на актьора той харчил по 30 хиляди долара на месец за алкохолната напитка. Именно екстравагантният начин на живот на звездата била причината двете страни да разтрогнат бизнес отношенията си.
53-годишният талант наскоро обвини "The Management Group" за измама на стойност 10 хиляди долара. Компанията обаче отхвърли иска преди ден.

Фирмата твърди, че Depp сам е допуснал финансовата си разруха поради собствените му навици. Така например той похарчил 75 милиона долара за 14 къщи, 18 милиона за 150-метрова яхта, както и 200 хиляди само за частни самолети. Мениджърите са категорични, че Johnny бил наясно със ситуацията, но разходите му били по-големи от приходите. 

В официалното си изявление TMG заявяват: "Depp често мърмореше на своите мениджъри заради предупрежденията и съветите им. Същевременно увеличаваше екстравагантния си начин на живот и разходите и настояваше те да намерят начин да платят всичко. Той сам си е виновен за финансовата криза, в която се намира в момента. Той отказа да живее в рамките на възможностите си въпреки многократните усилия от страна на компанията.".

Joel и Robert Mandel, които се занимаваха с финансите на артиста от 1999-та до 2016-та насам твърдят, че той им дължи 4 милиона за несъдебна възбрана за дома му в Холивуд като опит да възстанови дълга. Делото на мачото, което започнало на 13 януари, било с цел само да забави процедурата. 

Според изданието "The Hollywood Reporter" Johnny се оплаква, че компанията е прибрала 28 милиона долара такси, за които той никога не се съгласявал, криели данъци за 10 милиона долара без да имат разрешение за това. В защита на клиентите си адвокат Michael Kump каза: "Той е живял много екстравагантен начин на живот. Харчил е по 2 милиона на месец, а не е можел да си позволи този лукс. Depp си е изцяло виновен за финансовата криза. Той даде 3 милиона за оръжия от Hunter Thompson, както и по 30 хиляди на месец за вино.".

Макар до преди няколко години американецът да беше един от най-високоплатените актьори от известно време той стана доста надценен и проектите, в които участва не жънат особен успех. През 2016-та се разведе и с Amber Heard, на която трябва да изплати 7 милиона долара, което прави положението му още по-затруднено.



Снимка - https://www.google.bg/