неделя, 17 октомври 2010 г.

Tri O Five с нов клип

    Момчета ги познавам от скоро, но много им се радвам и с удоволствие ходя на техни участия, когато мога. Мнението ми за тях е, че на първо място са много земни хора. Можеш да си говориш с тях съвсем спокойно, изключителни професионалисти и страхотни шоумени. Музиката, която правят е в стил соул, фънк, джаз. Много истинска, интелегетна, чувствена и си личи, че мелодията, която възпроизвеждат извира директно от сърцата им. За секунди песните им могат да разсчупят леда и да смалят дистанцията между публиката и бандата. Вокалът на групата - Майкъл пък може да предразположи всеки човек, да го накара да забрави за малко проблемите си и да се наслади на живота и най-важното - той може да разсъне най-заспалата публика и да я накара да затанцува.
    Лятото взеха участие в няколко фестивала – „Балчик филм фест”, „Аполония”. Най-готиното нещо беше, че точно ден след като се навърши една година от смъртта на Майкъл Джексън, момчетата свириха в Балчик и в чест на Краля на попа, направиха акустична версия на песента „Human Nature”. Направо се изкъртих от кеф. Ден по-късно пък с приятели бяхме на „Калиакрия”, където станахме свидетели и дори участници в една от сцените към заснемането на видеото към най-новото им парче „Nowhere to go”. Парчето е със социален характер, a проекта беше реализиран и благодарение на фондацията „I can too”. Ето го и видеото, което показва весели моменти зад кадър в процеса на снимане: http://www.youtube.com/watch?v=l5BOvV7a5sE.
   Клипа го очакваме да го видим с нетърпение. На 21-ви октомври в София Лайв Клуб, ще представят клипа, а скоро се очаква и двоен диск – единия да е disco, а другия – chillout.
   Препоръчвам да ги чуете и да отидете на някое тяхно участие, няма да останете същите след това – гаранция. Много се радвам на всеки успех на Tri O Five и ще продължавам да ги подкрепям и да им се кефя все така. Love ya guys! 




Снимка - http://www.google.bg/

1 коментар:

yoterkata каза...

http://www.youtube.com/watch?v=2o1yGO6DmBc