събота, 2 октомври 2010 г.

Ajabez представят първия си албум „Made by friends”


       Кои са те? Те са млади, талантливи, амбициозните „ Аявис”. Михаил Стефанов – китара и вокал, Васил Крумов – соло китара, Милен Райков – ударни, Кристиан Рахнев – бас, Бояна Желязкова – вокал и цигулка. 


       На 4-ти Октомври 2010г. ще бъде промоцията на новия и първи албум на бандата. В София Лайв Клуб в 20.30ч. вход свободен, всички приятели и фенове могат да ги подкрепят като станат част от мега събитието на годината за групата. Момчетата и момичето обещават изненадите да са много и все приятни. Благодарение на хората, които ги обичат и вярват във възможностите им, албума „Made by friends” е вече реалност. Над 200 са продуцентите, които се включиха в проекта.
       Буквално часове преди проявата от бандата съобщиха, че ще отворят и напълно обновения им сайт: http://ajabez.com/

       Следващото предизвикателство пред тях е национално турне. След промото, групата планира посещение в няколко града: Пловдив, Варна, Бургас, Русе. По този начин освен, че ще рекламират новия продукт – диска им и ще зарадват мнозина свои почитатели, които няма да могат да присъстват на промоцията в София. Аз също съм в това число, но ги обичам и ценя като приятели на първо място и като професионалисти. С вас съм гайс енд гърл. Let’s rock’n’roll the world!




Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: