четвъртък, 30 май 2013 г.

Скарлет Йохансон играе Хилъри Клинтън?

Актрисата обмисля идеята дали да влезе в ролята на американският сенатор в нов биографичен филм за живота на Първата дама на САЩ.
Другите имена, които се спрягат за ролята на известния политик са Рийз Уидърспун, Джесика Частейн и Аманда Сийфрид. Ако Скарлет Йохансон приеме предизвикателството, то тя ще е главното действащо лице в лентата "Хилъри". 

Режисьора Джеймс Понсолдт разкрива пред вестник "The Independent" следното: "Всички са прекрасни актриси. Ние сме много щастливи, че наистина много големи актьори се интересуват да играят тази роля. Ние сме в завидно положение. Независимо от това с каква политическа принадлежност са или какво мислят за Хилъри Клинтън, не търсим някой, които поставя под въпрос качеството на нейния интелект или уменията й да шофира. Искам добра актриса, която може да олицетворява всичко това.''

Филмът разказва историята на ранните години на Клинтън, по времето когато работи като адвокат във Вашингтон -1974г. и преди да се омъжи за президента Бил Клинтън.

Още когато беше ясно, че ще има подобен проект, той беше обект на спорове, защото ще се фокуса върху личния живот на политика включително и някои неприлични сцени. Сценаристът Young IL-Kim увери, че всичко ще е в рамките на нормалното.

Той казва: ''Аз не пиша "50-те нюанса на Хилъри", както някои медии спекулират. Аз съм скучна света богородица с малко въображение. Тя беше привлекателна на 26 години с невероятно бъдеще. Това е нашата тематична насоченост.''

Продукцията ще излезе в кината през 2016г., когато са президентски избори в Америка, на които Първата дама се очаква да се кандидатира. 


Снимка -  https://www.google.bg/

Няма коментари: