сряда, 20 октомври 2010 г.

"Аявис" във Варна на 28-ми октомври

         На 28-ми октомври бандата ще свири за втори път във Варна. Входа ще е едва 5лв, а мястото е добре познатия клуб "Алиби". В 20.30 ч., "Аявис" ще взривят варненската си публика, като обещават много изненади и вълнуващи моменти. Всеки, който желае ще може да си закупи и диск-а на групата. Концерта е част от националното им турне. За първи път Ajabez забиха в Морската столица  към края на май и станаха част от програмата на регатата "Тол Шипс Исторически морета". На варненската сцена край морето свириха още Б.Т.Р., Сигнал, Тома и др. 
          От 21-ви октомври в продължение на десет дни групата ще посети  няколко града: Пловдив, Варна, Кърджали, Стара Загора, Бургас, Русе, Свищов. Датите са както следва:
   21 октомври, (четвъртък): Пловдив Soho club, 20.30ч, Вход: 5 лв.;
 
   24 октомври, (неделя): Стара Загора, клуб Jam, 20.30ч., Вход: 5лв;
 
   25 октомври, (понеделник): Хасково, КДК club, 20.30ч., Вход: 5лв;
 
   26 октомври, (вторник): Кърджали, The Stage club, 20.30ч., Вход: 5лв;
 
   27 октомври, (сряда): Бургас, клуб Bizarre, 20.30ч., Вход: 5лв;
 
   28 октомври, (четвъртък): Варна, клуб Алиби, 20.30ч., Вход: 5лв;
 
   29 октомври, (петък): Русе, Max Club, 22.00ч., Вход: 5лв;
 
   30 октомври, (събота): Свищов, клуб Splash, 20.30ч., Вход: 5лв;

    По този начин освен, че ще рекламират новия продукт – диска им и ще зарадват мнозина свои почитатели, които не са  били на промоцията в София. След като на 4-ти октомври беше промоцията на дебютния им албум, момчетата и момичето планираха да зарадват феновете си и в провинцията. В София Лайв Клуб, шоуто  по случай промото е било уникално, споделят  някои от присъстващите.
Благодарение на хората, които ги обичат и вярват във възможностите им, албума „Made by friends” е вече реалност. Вече любимите песни като "Бряг", "Направи ме", "Аfrica", "Never walk alone" ще можете да ги слушате не само в интернет, а и да  ги имате в частната си аудиотека. Над 200 са продуцентите, които се включиха в проекта. Друг интересен факт около групата е, че буквално часове преди проявата беше отворен и напълно обновения им сайт: http://ajabez.com/.




Снимкаhttp://ajabez.com/

Няма коментари: