вторник, 21 август 2012 г.

Куп звезди в новото видео на Играта и Лео

След като направиха един общ проект заедно, сега музикантите са поканили и други известни техни колеги да им партнират в новият им клип.
Бобо, Криско, Ангел и Моисей, Димчоу са част от лицата, които ще видите във видеото на Играта и Лео. След "Айде на морето", който стана тотален хит това лято, преди дни излезе и най-новият проект на дуото, а именно "Уикенд".

В началото рапърът пита италианеца кой ден ще е свободен да се видят като разговора им се води по скайп. Малко по-късно става ясно, че през почивните дни изпълнителите се забавляват на морето и то не къде да е, а във Варна. Точно там е и сниман клипа - на фона на Морска гара. 

Интересна е и заигравката, която правят с по-популярните летни видеа. Както бяха заровени в пясъка главите на момчетата от "X Factor" в "Кой ден станахме", така и Играта и Лео се вживяват в техни имитатори. Освен това, Играта се преправи и на Били Хлапето досущ като в "Баш Майсторска".

Режисьор на проекта е известният BASHMOTION, а автор на текста са си самите певци. Тук можете да гледате крайния резултат: http://www.youtube.com/.


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: