четвъртък, 18 ноември 2010 г.

Lady Gaga с концерт у нас ?!


    
 Последната новина, която се тиражира е че нестандартната изпълнителка искала да прави концерти на Балканите. Според таблоидът News of the World, Лейди Гага била на почивка в Гърция и много харесала атмосферата и хората там. Станало и дума, че може да се организират концерти в Турция, Гърция и Албания. 
   Странно защо българските медии пуснаха слуха, че има вероятност певицата да дойде и в България. По думите от профила й в twitter, "бруталното" лейди е чувала само за киселото мляко и сърдечността на хората у нас. Това обаче не може да гарантира 100%, че изпълнителката на "Alejandro" ще взриви някой столичен стадион, защото и за U2 се говорише, че ще свирят в София, ама уви. Ще поживеем и ще видим какво ще се случи.
    Не по-малко интересен за мен е факта, как църквата ще реагира, ако обявят дата за концерта на певицата у нас. 
Когато беше концерта на Мадона, църквата не беше съгласна да се проведе проявата и я анатемосаха. Случайно или не, дни след това стана трагедията в Охрид и кораба, на който загинаха много българи. Както знаете, Лейди Гага е много по-провокативна от Мадона...Какво ни чака? Само един Господ знае. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: