понеделник, 15 ноември 2010 г.

СКАНДАЛНО: Миро изнесе шокиращи факти за Евровизия

    
        В събота вечер - 13 ноември, специален гост в предаването "Горещо" на Венета Райкова беше певеца Миро.  Много се изписа по негов адрес в жълтата преса, че след като не успя да се класира на финалите на конкурса, се е бил затворил и деприсирал. В това предаване, той освен, че сподели за първи път в национален ефир за религиозните си възгледи, разкри много тайни от кухнята на Евровизия, както за Meждународния конкурс, така и за този у нас. 

     Повечето хора са наясно как се гласува на подобни събития - чрез политически вот, но новите правила на Евровизия, дават възможност на 50 % от зрителите да гласуват и 50% - жури, което може изключително много да манипулира вота, допълни Миро. В годината, когато България стана член на ЕС, БНТ канят "Каризма" да участват в българската надпревара, като организаторите са им гарантирали, че страната ни ще влезе в топ 10 на конкурса. Това е и една от причините Миро и Галка да се съгласят да се състезават. Да, но публиката избира Елица и Стунджи. Защо станаха пети, а не първи? Миро сподели, че организаторите на Международния конкурс са се обадили на Президента Георги Първанов с питане дали България има зала, в която може да се проведе проявата следващата година. Когато разбират, че нямаме, това е причината "Вода" да не спечели първото място.

      Изпълнителят на 18-тия сонет на Шекспир "Power", също не скри факта, че след участието си в Осло, Президента Първанов му се е обадил по телефона. Според певеца, този конкурс е изключително корупционен, политически насочен. За Миро е необяснимо как България даде максимален брой точки на Азайбарджан, след като всяка година, ние гласуваме за съседките ни - Гърция и Турция. Голяма част и от заставките в Евровизия 2010 са снимани в Берлин, а не в Осло. Този факт също довежда до мисълта, че немската песен е предварително избрана за победител.




                                                                                    Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: