понеделник, 7 януари 2019 г.

Chris Rock не иска да води "Оскар"-ите

Актьорът не желае да поеме отговорната задача да е водещ на едни от най-престижните награди в Америка. Той смята, че Steve Martin би се справил по-добре от него. 

53-годишният комик, който беше домакин на Академията през 2005-та и 2016-та година е категоричен, че не иска да се впуска отново в това приключение. Всичко това се случва понеже Kevin Hart преди месец беше казал нещо против гей обществата и затова сам реши, че няма да води церемонията тази година.

Steve Martin, който си е партнирал с Alec Baldwin през 2010-та има реалната възможност и талант да застане на почетното място. Дали обаче ще го направи и дали критиците няма да изберат друг?!

"Той беше най-добрият водещ. Трябва да е той. Аз няма да го направя. Не се опитвайте да ме вкарате там.", каза чернокожия артист в Манхатън. 

От друга страна пък Kevin също е убеден, че не би поел тази роля. Напук на всичко напористата Ellen Degeneres звъняла и настоявала пред Академията той да се ангажира със задачата. "Нямам време да се подготвя и да го направя подобаващо.", допълни Hurt. Toй благодари на блондинката за откровения разговор и разкри, че наистина е имал нужда от него. "Радвам се, че беше автентичен и реален, доколкото е възможно да е такъв. Позволи ми да седна и да помисля какво бихме си казали. Това беше и моя план.", сподели още в шоуто комедианта. 



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: