четвъртък, 2 септември 2010 г.

Жените и хората от провинцията не гледат „Шоуто на Иван и Андрей”


       Това сочат резултатите от рейтинга на предаването за миналия сезон. Днес след девет часа в сутрешния блок на Нова ТВ гост беше Иван, с когото водещите прекалиха с „лиготиите” и минаха границите на добрия тон с хумора си. На зрителите им стана повече от ясно защо Витомир се държа толкова „свойски” с Иван, който е продуцент на „Станция Нова”, а Витомир Саръиванов е водещ и там. Това, на което станахме свидетели е непрофесионално и недопустимо, според мен. Дори и да са първи приятели, журналиста и интервюиращия трябва да спазват даден етикет в публичното пространство.
   По думите на Иван, в новия сезон на шоуто, който започва в понеделник – 6 септември, зрителите ще видят нова концепция. Бенда ще има повече права, майтапите за хората от провинцията ще бъдат по-малко, ще се набляга на житейските истории, като интервютата ще бъдат стегнати и в продължение на не повече от 15 минути. „Първият гост, е много важен, той определя посоката на предаването в следващите няколко месеци, именно за това ние го наричаме гост – мечта, а той е не кой да е, а Любо Дилов – син”, заяви Иван. Сред новостите ще бъде и много известен актьор, който ще участва активно в шоу програмата тази есен. Името му се пази още в тайна.
    По думите на атрактивния водещ, който наскоро сключи брак с половинката си Вихра, ако миналата година предимно мъжете са предпочитали да ги гледат и да се смеят на простотиите им, то тази есен, таргет-а е достигане и до дамите. „Искаме да им покажем, че не сме толкова големи идиоти. Ще ограничим шегите и ще се ориентираме и към публиката извън столицата. Не са изключени и предавания от по-малки градове, с цел реванш на засегнатата аудитория, която до този момент е била ангажирана само с проблемите на София.” – сподели Иван.
     С тези „нови” ПР стратегии, водещия и продуцент Иван се опита да впечатли зрителите на Нова, но дали ще се покачи интереса към предаването им, рейтингите ще покажат след време. Знаем само, че вече българина се умори от риалита и от шоу тип „смях, простотия, арогантност, цинизъм”.
     За да има морал, ценности, позитивност в хората, трябва да им се предоставят продукти, които да бъдат качествени и да обогатяват душевно зрителят, а не да го снижават с маймуната, която гледа отдалеч банана и се радва, но така и не го достига. Трябват ни по-високи критерии за култура, образование, общественост. Именно хора като Иван и Андрей, образоват младото поколение на страната. Тези шоумени трябва да се замислят, с какво „заливат” децата на България. Дали тези господа ще са доволни ако техните деца бъдат „хранени” от подобни „простаци” всекидневно? Но те не са виновни, те дават парите и гледат „сейра” на държавата. Къде са питам аз регулаторните органи, които трябва да следят за нецензурни вицове, реклами и прочие?



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: