четвъртък, 30 септември 2010 г.

СКАНДАЛНО: Концерта на М-тел – пълен провал

        Коментарите, които видях за концерта бяха меко казано негативни. Много се радвам, че взех правилното решение да не пътувам 500 км, за това „шоу”. Първо, че времето беше ужасно – валеше, второ според публиката буквално са газили в кал, докато чакат Соник и Енрике. Най-лошото обаче било, че вместо да запълнят времето на Шугабейбс, които не успяха да се появят в БГ, организаторите правили един час реклама на М-тел. Това само изнервило допълнително хората. Други се оплакваха, че ВИП-овете били заградени с ограждения, от които сцената почти не се виждала. Паркът въобще не побрал 40 000 души, както се говори в медиите. Мнозина не са успяли да се доберат до сцената и са останали на входовете. Когато феновете говорят, организаторите да мълчат. Ето и част от коментарите, които намерих във фейсбук:

Kaly Ivanova  - ‎1- за всички, които казват 'чакахме го 1 час да излезе' - Сори хора, Енрике излезе малко след 9 часа както беше обявено. Да, по едно време след Соник, трябваше да се задоволим с реклами на М-тел. Но Sugababes ги нямаше и беше ясно, че ще има 'дупка'. 2 - съгласна съм, че не беше измислено много добре, защото 70% от хор...ата бях зад огради, заграждения или пък скрити зад ВИП ложата, но шанс. 

Mihaela Georgieva  - Енрике, миличък, пееше ли ти се всъщност или леко пряко сили ти дойте концерта? Или пък хонорарът беше нисък? Феновете все пак те чакаха буквално в калта! Можеше малко повечко усилия да положиш, въпреки лошата организация на домакините! Здрaвейте, Софияяяя! OMG!

Krissi Atanasowa - За кво прайте безплатен концерт като е заграден от всякъде?!? Пълен провал! Пуснаха само 2000-3000 човека иВИП гостите, а останалите 10 000 и повече висяхме зад огражденията.Повечето си тръгнаха на 20-тата минута! Съжалявам, че отидох!

Нина Недялкова  - Как може за такава световно известна звезда да няма никаква организация. Останах супер разочарована :(

Wиктория Wалентиноwwa   - ‎5 часа мин. чаканее на входа , 1 час чакане да излезе Енрике , лошо време и 1 часс концерт плюс тва нищо не се виждашеее ! Очаквах друго ;(

Гиги Радославова -  В това мазало, нищо не се виждаше... Чакаше се 2 часа докато излезе той.Тръгнах си малко преди това.На всичко отгоре, не искаха да ме пуснат! Пълен цирк!!! Срам!!!

Няма коментари: