събота, 4 септември 2010 г.

СКАНДАЛНО: Евгени Минчев обиди в ефир сценаристите на Слави


Не бях гледала „Шоуто на Слави” от месеци, не знам защо тази вечер реших да видя кой ще му е на гости. Водещ беше Годжи, по необясними за мен причини. Ред колегията от сценаристи се изправи пред госта не кой да е, а стандалния Евгени Минчев. Идеята за гостуването му е била по повод новата му книга „Живот на педал”. Очертаваше се интересен разговор, тъй като книгата съдържала доста тъга и лични преживявания. 

Минчев избърза да направи реклама за официалната си фейсбук страница и спомена за поредното ВИП парти след някой друг месец. В самото начало имаше майтапи за външния му вид и изисканото му облекло. Чашата преля, когато му дадоха колаж с лица на политици и го попитаха кой от тях е гей, според него. Минчев, едвам се стърпя да не излезе от студиото. Нарече невъзпитан един от водещите, който го попита, с какво е известен освен с "показността си" и обратната си сексуална ориентация. Ивайло Вълчев даде за пример певеца Елтън Джон, на който също му се носи славата на хомосексуален. Съвсем естествено,Минчев беше предизвикан да отговори на питането, но той се изживя като „звезда” и започна да говори глупости от рода, че живее от три години в Лондон и че ходи на партита с руски персони там. Добрият тон в предаването беше изчезнал и Евгени кипна, не може да се опише с думи, трябва да се види и чуе.

 Сценаристите се държаха на ниво и питаха съвсем нормални въпроси, а Минчев отново доказа колко „лъскав” акъл има. Не пропусна да допълни, че е дал на 200 000 лева за благотворителност. А примера, който дава на децата? Хората го питаха най-обикновени неща, а той се държеше като.... Очаквайте скоро във vbox откъса от предаването или го вижте в сайта на бтв и сами си направете изводите, за „ВИП елита” у нас. 



Снимка - https://www.google.bg/
   

Няма коментари: