вторник, 28 септември 2010 г.

Шугабейбс няма да идват в България


    Не се мисля за пророк, но мога да кажа, че имам усещане за нещата. Бях сигурна, че дали Енрике, дали някоя от триото няма да успеят да се появят на българска земя, така и стана. В официално изявление, изпратено от мениджъра на групата, британките изразяват огромното си разочарование, че няма да могат да се срещнат с българските си почитатели.
    В края на миналата седмица Хайди Рейндж се е наранила при инцидент вкъщи. Наложило се е тя да получи спешна медицинска помощ. Хайди се е надявала да се въстанови до изявата на групата в София, но по препоръка на личния й лекар ще бъде в болнични още седмица.
    Преди броени дни обаче в жълтите вестници се появи слуха, че другата Шугабейб-ка – Амел бе арестувана за побой над гаджето и каране в пияно състояние, съобщи в. “Сън”. Шест ченгета едва успели да обуздаят разбеснялата се посред нощ в петък срещу събота 26-годишна красавица. Амел се била нахвърлила на приятеля си Том Бен и му деряла злобно лицето. Полицаите я предупредили и си тръгнали. Но само след 15 минути се наложило да се върнат отново. Те заварили пияната Амел да тръгва със свръхскъпия си “Макларън Мерцедес” от паркинга пред блока.
   Покрай концерта в България, личния живот на звездите започна да се изнася на показ. Доста бурен живот водят британките, да не говорим, че злите езици твърдят, че приятелката на Енрике Иглесиас е бременна и сгодена.  Излизайки от спортната зала, Анна се прикривала с дамската си чанта, но въпреки това папараци успели да направят няколко снимки, които загатват за бременността на звездата. Освен това на кадрите може да се види, че на безименния пръст на Курникова има огромен годежен пръстен. Въпреки това, информация относно предстояща сватба засега няма.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: