вторник, 24 октомври 2017 г.

Cate Blanchett: Giorgio Armani е модна икона

Актрисата разкри, че дизайнерът е бил нейн съветник през годините. Дамата получи наградата "Style Icon" от списание "InStyle" на церемония в Л.А. 
48-годишната красавица беше отличена като модна икона на събитието в САЩ понеделник вечер. На него присъстваха много звезди от модната индустрия. Забележителен беше фактът, че Cate непрестанно хвалеше 83-годишният дизайнер, който е основател на известната италианска модна къща през 1975-та. Тя твърдеше, че той е нейният идол и ментор, за начина, по който изглежда.

Блондинката каза: "Ти трябва да се вмъкнеш в тези необикновени, красиво изработени рокли. Той е гений. Наистина трябва да благодаря на господин Armani, който е модна икона и който е бил такъв пример за мен.".

Blanchett допълни, че за нея истинските стилни икони са жените, които са нямали извинение, а именно тези, чиито физическо присъствие и естетика не е съзнателен. Жени, които знаят как изглеждат - не заради това, което са. "Това са жени, които се чувстват свободни да облекат това, което искат.", заяви още aвстралийката.

Младата Zendaya също се прибра с приз и в речта си тя отново наблегна над развитието на модният бизнес по света. "Това, което сме създали с модата надхвърля просто дрехите, косите и грима. Създадохме платформа, която показва различни видове красота.", сподели актрисата и певицата. Тя призова хората да бъдат себе си и да демонстрират по-често естествените си черти.

На самият сайт на изданието можете да разгледате всички по-интересни тоалети на гостите, както и да научите повече подробности около цялата церемония: http://www.instyle.com/.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: