сряда, 25 октомври 2017 г.

Krisko и Pavell & Venci Venc' с общ проект

Песента на най-известното дуо и рапър у нас ще се казва "Герои" и трябва да излезе на 2-ри ноември. Това обявиха лично музикантите в социалните мрежи. 
Въпреки че преди две седмици Pavell & Venci издадоха общ проект с Михаела Маринова момчетата не спират да работят и по нови парчета. Интересът към това с Криско обаче определено изненада мнозина и меломаните тръпнат в очакване да чуят и видят крайният резултат.

Pavell & Venci Venc' са намерили успешната формула, а именно да създават колаборации с други изпълнители. Те имат такива с братята Пламен и Иво, Дара, Михаела Филева, Михаела Маринова, Ангел и Мойсей. Освен това двамата пишат текстовете и аранжиментите на свои колеги в гилдията.

Ето и част от коментарите на почитателите им:"Кога излезе "Листата падат", а сега пак нова песен? Браво на Павел и Венци Венц!"; "Най-добрата комбинация."; "Чакаме!"; "Охо, това със сигурност ще е интересно!".

Както знаете в момента пък рапърът от Габрово е ментор в шоуто за таланти "X Factor", но явно това не му пречи на участията и записите на нови хитове. Нищо, че в интернет не се е появил дори официална реклама към песента феновете твърдят, че тя ще "къса".

100 Кила също наскоро анонсира нови проекти. Въпрос на време е новата му песен и клипа към нея да се появят, но името й все още не е известно. В личният си профил в "Facebook" той заяви, че до края на годината ще издаде двоен албум и друг чисто нов такъв. "Знам, че говоря вече шести месец за това, но скоро ще бъде факт - спокойно.", разкри още Явор. 



Няма коментари: