петък, 13 октомври 2017 г.

Бебето на Kylie Jenner и Travis Scott не било планирано

Въпреки че сестрата на Kim Kardashian имаше дългогодишна връзка с рапърът Tyga сега тя очаква дете от негов колега. 20-годишната дама споделя, че се чувства изнервена и че всичко в личният й живот е "истинска драма".
Kylie, която навърши 20 години в средата на август, е бременна в четвъртият месец. Бащата на детето също е популярна личност. След като научила новината красавицата потърсила съвет от майка си Kris Jenner и сестра си Kim Kardashian West. Семейство West също с нетърпение очаква идната година, защото още през януари трябва да се роди третото им дете, което е заченато от сурогатна майка. Беше се появил слух, че звездната двойка плаща 2 милиона долара, за да запази в тайна местонахождението на жената.

По всичко си личи обаче че Jenner и Scott не са планирали да имат бебе. Те излизат едва от пет месеца, а папараци твърдят, че модела е забременяла от самото начало на връзката им. Макар изненадата фамилия Kardashian харесвала тъмнокожият рапър. Докато бъдещата майка е под напрежение, то таткото бил развълнуван. На този етап не е ясно дали ще има сватба, но американката с арменски произход се чудела дали е подготвена да се грижи за новородено с или без намесата на мъж до нея.

Младата дама получила невероятна подкрепа от близките си, което направило положението малко по-леко. Тя осъзнала, че децата в семейството й са правели живота им по-добър. Това е причината брюнетката да реши да запази детето. 

Любопитно е мнението на Caitlyn Jenner по темата, а именно, че дъщеря му е прекалено малка да става майка. В крайна сметка тя се почувствала готова. Припомняме ви, че медиите не спираха да пишат докато Kylie беше обвързана с Tyga, че чакат дете, но истината се оказа съвсем друга.

Jenner има над шест племенника и клана с радост ще приветства още едно бебе през 2018-та. Има спекулации, че Khloе Kardashian също е бременна от Tristan Thompson, с когото са заедно почти година. Сестрите вярват, че това преживяване ще ги сплоти повече, а подробности може да чуете и видите в шоуто им "Keeping Up With the Kardashians".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: