понеделник, 23 октомври 2017 г.

Snoop Dogg с нов албум

Рапърът анонсира 16-тият си студиен албум, който ще бъде озаглавен "Make America Crip Again". Той е посветил проекта си на Donald Trump, с което доказва, че враждата по между им продължава.
Изпълнителят не крие ненавистта си към сегашният държавен глава на САЩ. Това е причината Snoop да запише песен, в която да изрази мислите и чувствата си към Президента. 

Както знаете, още през март месец Trump оплю в социалните мрежи кариерата на легендарният хип-хоп музикант. С това си довлече стотици негативни коментари от меломаните. Припомняме ви, че преди време американецът си позволи да отправи скандално изказване и за таланта на Meryl Streep. 

В парчето на Dogg се пее: "Президентът заяви, че иска да направи Америка велика отново. Стига глупости. Ние ще я осакатим отново. Не се преструвайте, че съм част от онези бикове, които вашият президент е издразнил.".

Пред "CNN" звездата разкри какво я вдъхновило, за да сложи такова име на компилацията си. "Някои хора смятат, че ние трябва да направим Америка отново велика. В същото време те я разделят и изолират затова реших, че заглавието е подходящо. Това е историята на моят живот. Чернокожите в по-бедните райони се грижат за своите общности, защото обществото като цяло ги е обрекло на смърт.", каза 46-годишният рапър.

Словестната битка между Donald Trump и Snoop Dogg започна след като във свое видео певецът извади пистолет срещу мъж, който приличаше на американският президент. Политикът в своя защита написа в "Twitter": "Moжете ли да си представите каква врява щеше да се вдигне ако залязващият Snoop Dogg беше насочил оръжие срещу Президентът Обама? Време за затвор!".

Michael Cohen твърди, че този акт е напълно неуважителен и че чернокожият магнат дължи извинение на Президента. "Няма абсолютно нищо забавно в опита за убийство на Президент. Наистина съм шокиран от него. Мислих го за по-добър.", заяви адвокатът на държавния глава.

"Make America Crip Again" е планиран да излезе на пазара на 27-ми октомври. Този албум на Calvin Cordozar Broadus Jr. се появява малко след "Neva Left", който пък беше пуснат през май 2017-та.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: