вторник, 9 май 2017 г.

Claudia Schiffer с нова книга

Моделът ще издаде автобиографията си през октомври. През 2017-та се навършват 30 години от началото на кариерата на дамата в бранша. По този повод тя реши да изненада феновете си по нестандартен начин.
46-годишната красавица ще пусне на пазара "Claudia Schiffer" тази година. Четивото е подарък към почитателите й, които са били до нея през цялото това време. Именно там те ще научат кои са били любимите моменти на Cladia, когато все още е била на модния подиум. 

Според изданието "WWD" книгата ще съдържа и снимки от различни фотографи като Patrick Demarchelier, Arthur Elgort, Steven Klein, Peter Lindbergh, Steven Meisel и Francesco Scavullo. Освен това ще има и фотоси от рекламната кампания на дънките "Guess", чийто лице е Schiffer. За ретро визията й се погрижи стилистът Ellen von Unwerth. Идеята била блондинката да придобие образа на 82-годишната френска актриса Brigitte Bardot.

Интересен е и избора за обложката на биографията на модела. На нея тя позира гола и е закрила с ръце гърдите си. Снимката е дело на 62-годишният перуански фотограф Mario Testino, който пише предговора в четивото.

Както повечето фенове на германката знаят тя има две дъщери на 12 и 6 години и син на 14 от съпруга си Matthew Vaughn. Тя споделя, че е много развълнувана за предстоящото издаване на екземпляра, който ще бъде публикуван от "Rizzoli International Publications".

В социалните мрежи манекенката качи снимка, а текста под нея гласеше: "Много се вълнувам да обявя излизането на книгата ми тази есен благодарение на @rizzolibooks. Така ще отбележа 30-годишнината от стъпването си в индустрията и ще разкажа моите най-запомнящи се мигове. Благодаря на всички, които помогнаха това да стане реалност. Обложката е на @mariotestino. #CLAUDIA30YEARS (sic).''.



Няма коментари: