петък, 5 май 2017 г.

Paris Jackson е новото лице на "Calvin Klein"

Дъщерята на Кралят на поп музиката е новото лице на компанията. Тя е подписала договор с "IMG Models" през март, а два месеца по-късно официално е избрана да рекламира бранда.
19-годишното момиче започна сериозно да се занимава с мода и кино. Наскоро анонсира, че ще представлява модната къща, след като е подписала с една от най-популярните фирми за откриване на таланти в Калифорния. Според запознати Paris ще получава сума от седем цифри, което означава, че ще има милиони зад гърба си в предстоящото си начинание.

За "New York Post" източник издаде, че това е сделка, която цели да направи Jackson новото лице на рекламните продукти за лице и тяло на "Calvin Klein". "Сделката, която предстои да бъде подписана е голяма. Струва си, а възнаграждението ще е със седем цифри. Ще свикнем да гледаме блондинката на постери и червени килими.", пише още изданието.

По-рано тази седмица красавицата издаде по време на "Met Gala", че обмисля да работи по мащабен проект. На събитието тя беше придружавана от творческият директор на компанията Raf Simons и разбира се беше облечена с черна рокля на "Calvin Klein". 

Изглежда, че годината ще е доста натоварена за дамата. Тя ще снима и първият си филм с "Amazon Studios", който все още няма заглавие. В лентата американката ще играе 20-годишната Nelly. В продукцията ще участват още Joel Edgerton, Amanda Seyfried, Charlize Theron, Yul Vazques и Thandie Newton. Тя ще си партнира с британеца David Oyelowo, който е известен от "Selma". Той ще играе ролята на бизнесмена Harold Soyinka, който е заловен от негови колеги, мексикански наркобосове, наемни убийци и полицаи.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: