вторник, 2 май 2017 г.

J.Lo "нападна" Leonardo Dicaprio

Lopez мисли, че артистът се обяснява в любов на всяко момиче. Тя му писала съобщение на майтап, а той се хванал в капана и я нарекъл "скъпа".
Jennifer e популярна с бурният си темперамент и това е причината много мъже да я харесват. Любопитна беше обаче реакцията й по време на шоуто на James Corden миналата година. Тогава той взе телефона й и написа съобщение на актьора от нейно име. Водещият искаше предложение от Leo къде може да прекара вечерта, а той от своя страна отговори: "Ти имаш предвид тази вечер ли, скъпа? Клуб?". 

Когато върне лентата назад красавицата все още не може да повярва, че таланта е помислил, че SMS-a е бил от нея. Съобщението гласеше следното: "Хей, скъпи, чувствам, че имам нужда да се изрежа. Някакви предположения? Чакам. J.Lo". 

Певицата заяви: "Най-изненадващото нещо е, че той си помисли, че аз съм му писала. Той отговори все едно е напълно нормално да говоря с него по този начин. Беше чудесно.". Когато беше запитана дали е знаела, че ще я нарече "скъпа" дамата отрече. "Не, предполагам той нарича така всички момичета. Не знам.", каза латино дивата. Тя призна, че се притеснила за приятелят си, защото той можел много да се ядоса като разбере, че това е било шега. 

Изпълнителката гостува тези дни в предаването на James и там сподели, че всъщност Leonardo не бил толкова докачлив. "Нали се сещате, аз бях малко притеснена, че той ще избухне, когато всичко това се разясни. Той се държа добре. Това беше най-унизителното нещо - да чакам отговор от него.", каза Lopez. Тя допълни, че се чувствала длъжна да му обясни за какво става дума и че всичко е минало наред. "Той е приятел и всичко е добре. Той се държеше все едно не му пука и ме остави да правя, каквото си реша.", разкри американката.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: