сряда, 3 май 2017 г.

Mary J Blige: Всеки ден е предизвикателство

Певицата се разведе със съпругът си Kendu Isaacs преди година. Тя призна, че след раздялата е избрала да възприема всичко от позитивната страна и обича да дарява усмивки на феновете си.
46-годишната дама не е имала лек живот. Това обаче не я спира да се радва на всеки миг и да приема всеки нов ден като подарък. Именно това чувство я вдъхновило да направи албума "Strength of a Woman" и просто желае да стори всичко по силите си, за да преодолее мъката.

Пред Angie Martinez по-рано тази седмица Mary заяви: "Красивото нещо е, че мога да взема всяка тъмна страна и от нея да дам усмивка по лицата на почитателите си, да им дам нещо, което биха го оценили. Всеки ден е предизвикателство. Това е процес. През този процес ще се грижа за себе си - ще тренирам, ще се моля, ще държа изправена главата си и ще се усмихвам.".

По думите на изпълнителката всеки ден е процес понеже всеки ден се случват много неща. В цялата тъмнина обаче има и много светлина. Почти със сълзи на очи Blige разказа за болката, нараняването и предателството, което е претърпяла. Точно това е довело до края на брака й. 

По радио "Power 105.1" тъмнокожата R&B перла каза още: "Ти разбираш, че не си това, което този човек е искал през всички тези години. Разбираш, че някой друг е бил по-добър. Това е нараняващо."

Тя допълни, че се е чувствала самотна с бившият си съпруг. "Усещах, че не съм това, което той желаеше вече. Осъзнах, че този мъж не ме желае и винаги е зает, а аз си оставах сама в нашата връзка. Когато осъзнаеш, че си сам просто го преживяваш. Казах си, че сега е време за разследване. Когато имах вече доказателство - нямах нужда да разследвам, каквото и да е било. То просто се появи.", обясни звездата.

"Най-накрая си върнах живота отново. Моите фенове ме спасиха. Трябва да се боря заради тях. Избрах да живея. Ние всички преминаваме през трудни моменти. Можете да загубите нещо, когато правите позитивен избор или да изгубите друго, когато вземете негативният такъв. Така че за мен е най-добре просто да избера да забравя всичко, което се случи, за да си върна обратно живота.", сподели американката.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: