петък, 21 януари 2011 г.

Белослава открива 2011г. с концерт във Варна


        

Красавицата и маестро Живко Петров ще бъдат специални гости тази събота - 22 януари във варненския ресторант "Хоризонт". Последния път, когато изпълнителката направи лайв във Варна беше на откриването на лятната градина на комплекса. След повече от половин година варненци ще могат да се полюбуват на песните като "Имаш празен поглед", "Ти и аз", "Слушай ме", "Ангел", "Нямаме време", както и последния хит на Белослава "Super girl" и други.

Това не е всичко. Певицата планира две участия през февруари и в столицата. Почитателите ще могат да чуят и видят Бубето и компания на 4 февруари в Sofia Live Club. Изпълнителката, която е влюбена в живота, творчеството и семейството си, не случайно е подбрала да направи концерт около 14 февруари - Св. Валентин (Денят на влюбените). Събитието ще се състои на 17 февруари в столичния клуб Swingin Hall. Това стана ясно от профилите на певицата в социалните мрежи.

След като последното й участие за 2010г. беше около коледните празници в Пловдив, сега талантливата и харизматична певица ще изненада феновете на качествената българска поп музика с три изяви за по-малко от месец.



  Снимка - клип "Всяка година по същото време"

Няма коментари: