петък, 25 март 2016 г.

Телевизия "ММ" на 20 години

Днес в зала 1 на "НДК" меломаните ще могат да се насладят на музиката на изпълнителите и групите, които медията промотира в последните две десетилетия. Шведската певица Loreen ще е специален гост на събитието. Голямата изненада е, че телевизията ще се завърне съвсем скоро като онлайн платформа. 
На 25-ти март от 20 часа организаторите ще ни върнат 20 години назад. На една сцена ще се качат Графа, "Ъпсур", Ирина Флорин, "Д2", Сантра, Спенс, "Уикеда", Светльо Витков & "The Legends", "Остава", Стефан Вълдобрев, "Анимационерите", "Джанго Зе", "P.I.F", Дичо, Стенли, "Babyface Clan", Тони, Ирра, Стоян Захариев и Виктор Михалев, Нина Николина, Ваня Щерева, Дара Екимова, Йоанна Захариева, Пакикан Уайаскър и Мирян Костадинов. Публиката ще чуе уникални аранжименти на златните български песни заедно със симфоничен оркестър. Билети можете да намерите на следния линк: http://www.ticketportal.bg/, а цените са от 30 до 80 лева в зависимост от сектора. 

Любопитното е, че дамата, която спечели "Евровизия" през 2012-та с песента си "Euphoria", ще дойде у нас специално за събитието. Малко след снимките си в Париж изпълнителката качи такава от пресконференцията си в София. "По време на моята пресконференция. Имах дълбок разговор с този млад джентълмен за важността на хуманитарната работа днес. #‎bulgaria‬ ‪#‎sofia‬", написа Loreen в социалните мрежи. 

Концертът тази вечер е с благотворителна цел. Проявата ще помогне на център "Дъга", който работи с деца с аутизъм, както и на SOS Детски селища. Музикантите ще дарят собствените си фланелки, албуми, шапки и други аксесоари, които ще се продават на щанд срещу централния вход на "НДК". Освен това всички, които са дошли в залата ще могат да изпратят и SMS за каузата. 

За щастие на много хора телевизия "ММ" скоро ще се завърне като онлайн платформа. Това разкри вчера Дичо по време на гостуването си в предаването "Господари на ефира".



Снимка - https://www.google.com/

Няма коментари: