понеделник, 4 юни 2012 г.

Пинк празнува рожден ден в болницата

Певицата беше хоспитализирана в края на миналата седмица в Лос Анджелис. Семейството отбеляза първия рожден ден на дъщеря й в болницата.
Пинк не се притеснява от факта, че е в болничното заведение, тъй като майка й е медицински работник и изпълнителката е свикнала с присъствието на медицинско лице край нея. В социалните мрежи тя беше споделила снимка, на която се вижда, че е в болничното легло и коментара под нея беше: "Стомашния грип е гаден, но морфина - не.Специалистите смятат, че проблема на певицата е свързан с жлъчния й мехур.

Въпреки неразположение на блондинката, съпруга й успя да я изненада приятно по повод празника на детето им. Кери Харт събра цялата рода - баби и дядовци и заедно отпразнуваха рождения ден на Уилоу. На 2 юни малката навърши една годинка.

Интересен е и статуса, който публикува щастливата майка в туитър: "Честит рожден ден на моят ангел, моята цел, моето най-голямо благословение. Обичам те Уилоу Сейдж. Благодаря на семейството, което доведе малкото ми момиче и направи парти в болницата през целия уикенд за мен. Предполагам няма значение къде си, когато хапваш своето първо парче торта."



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: