сряда, 20 юни 2012 г.

Официално: Джони Деп и Ванеса Паради се разделиха

Това заявил говорителят на двойката пред медиите. Според запознати те са били разделени още преди две години.
Без съмнение Деп и Паради бяха една от най-коментираните и обичани звездни двойки в Холивуд. Въпреки че бяха заедно повече от 14 години и имат две деца, те решиха да сложат край на връзката си. Феновете на Джони знаят, че след няколкото си провалени брака, той е на мнение, че не иска да се жени отново. Това е и причината за този период да не сключат официален брак с бившата си вече приятелка. Разбира се двамата са имали и хубави моменти като например да станат родители и то на два пъти. Роуз и Джак са плодовете на любовта им.

В последните месеци се въртяха всякакви слухове около актьорите. Те не се появяваха двамата на светски прояви, това даваше и поводи за приказки. Не мина време и блондинката категорично заяви, че са имали спречквания с изгората си и че работят по възстановяване на отношенията си. 

Карибският пират винаги е бил апетитна хапка за много жени, изневяра е една от най-обсъжданите версии за раздялата им. Друга причина според техни близки била кризата на средната възраст, която преживявал чаровния мачо. Това никак не се нравило на французойката и дори се преместила да спи на друго място, с цел да превъзмогнат караниците. Въпрос на време е било раздялата им да стане реалност.

Някои казват, че знаменитостите били на нож още когато започнали снимките на "Туристът", в който Деп си партнира с Анджелина Джоли. Близките на певицата пък твърдяли, че тя много ревнувала от изкусителката, която отмъкна Брад Пит на Дженифър Анистън преди време. Спекулации има много, истината я знаят само те. Факт е, че живота на известните личности се гледа под лупа, а те също са хора и имат слабости. За съжаление почитателите на една от най-популярните двойки ще са разочаровани, други пък - особено дамите, ще се радват, че техния любим отново е свободен, но докога?!


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: