четвъртък, 21 юни 2012 г.

И Ангел и Моисей дебютираха с парче

Дуото станало известно покрай X Factor, което зае и трето място в шоуто пусна нова песен. Криско също взема участие в проекта. 
Дебютният сингъл на момчетата се нарича "Кой ден станахме?". Неговата премиера беше по Нова телевизия вчера сутринта. Клипът е сниман във Варна, като в него се включват и танцьори от The Center. Феновете могат да видят кадри от входа на Морската градина, от буните и от плажа край Рапонги. 

Ангел и Моисей разказаха, че Криско се е свързал с тях и им е предложил бийт към песента. В момента той се явява един от най-популярните продуценти на млади изпълнители. Рапърът заедно с Миро направиха хита на Дивна "Ти не можеш да ме спреш", който стана и номер едно за 2011-та.

Любопитен факт е, че в песента на дуото има и етно елементи. Повече техни почитатели знаят, че Моисей учи народно пеене, това е и причината да миксират няколко стила в едно. Младите таланти допълниха, че имат желание да снимат клип и на кавъра им на "Черно море", но това ще стане другата пролет понеже искали да направят проекта с Тодор Колев. 

Относно това кой и кога се събужда, зрителите научиха, че Ачо едвам отлепвал очи сутрин дори се налагало Мо да му звъни по няколко пъти, за да му припомня, че имат участие в радио или телевизионния ефир. 

Тук можете да видите цялото им видео: http://www.youtube.com/.


Снимка - http://www.google.bg/

2 коментара:

Анонимен каза...

Klipa e casten i ne se otvaria. Kak da vidim videoto?

yoterkata каза...

probvaite tuk: http://www.youtube.com/watch?v=TUleC93ATrM&feature=related