понеделник, 11 юни 2012 г.

Излезе видеото на Боги

Първият клип на втория финалист от "X Factor" вече е факт. Според специалисти в бранша, видеото може да спечели награда за на-много снимки на различни локации.
Песента, с която дебютира Богомил се казва "Спри". В типично младежки стил, шарено и модерно, видеото събра за кратко време много почитатели. Въпреки че доста хора сравняват тинейджъра със звездата Джъстин Бийбър, нашето момче не се радва от това, а напротив. Той счита, че има индивидуалност и се отличава от визията, начина на пеене на колегата си. 

Разбира се, промоцията на клипа, както обикновено беше в студиото на Нова телевизия. В сутрешния блок "Здравей България", Боги представи на зрителите новия си проект. На 18 юни пак там Ангел и Моисей ще имат възможност и те да промотират тяхното парче. 

Само за няколко дни видеото на Бонев има над 60 хиляди гледания в интернет. Младежът сподели пред "Music Space TV", че снимките са били в София и на други места около столицата. В три през нощта е трябвало да влезе в басейн и да танцува докато танцьорите около него го мокрили с вода, освен това валяло и екипа на два пъти бил принуден да събира техниката и да я разпъва наново.

Тук можете да видите целия и готов клип на Боги: http://www.youtube.com/.



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: