вторник, 12 юни 2012 г.

Варненската публика знае "Кога има защо..."

Почти два часа в препълнената зала 1 на ФК във Варна, Белослава и екипа й радваха почитателите на качествената българска музика.
Още с влизането си в залата публиката беше посрещната с много соул, джаз и фънк ритми, който WahTony пускаше зад пулта. Малко по-късно един по един излизаха на сцената музикантите от „Арена оркестра” с концертмайстор Пламена Жекова, маестро Живко Петров, Димитър Семов, Aнтони Рикев, Калин Вельов, Елена Кокорска и Александър Славчев. 

Белослава се появи с тоалет на няколко нива. С класическата си визия - дълга черна рокля с бели ръкави и яка, червени обувки, прибрана коса - певицата очарова феновете си. След няколко изпълнения тя съблече воалите и остана с по-късата част от роклята си, чиято дължина не надминаваше коленете. С лека интродукция, че без значение от сезона - зима, пролет, лято или есен - всички пътища водят към Морската ни столица, започна и уникалния концерт. 

Интересен факт е, че публиката се състоеше от хора на различни възрасти. След лайфа дори по-възрастните коментираха, че се изненадват, че залата е била толкова пълна. Младите пък знаят, че подобно събитие не се случва често в морския град и не е за изпускане. 

Изпълнителката сподели, че през последните шест години много хора, съдби, емоции са преминавали край нея и екипа й. Това, което ги е обединявало и запазвало е истинската музика. Така Белослава представи новите си песни от албума "Когато има защо", който можеше да бъде закупен на цена от 10 лева след проявата. 

Освен красивите и нежни думи на дамата между парчетата, не липсваха момичета, които се изправиха на крака и танцуваха заедно с нея на "Supergirl". Kaто за финал музикантите направиха микс от старите песни на Бубето, които прозвучаха на един дъх и с нов и свеж аранжимент. След аплодисментите, маестро Живко Петров и Белослава изпълниха "Всяка година по същото време". Сред доволните, които подариха цветя на певицата беше и малко момиченце, което подари и рисунка на красавицата. 


Снимка - "Импулс"

Няма коментари: