петък, 22 юни 2012 г.

Кайли Миноуг иска да отваря кафе със сестра си?

Певицата беше на гости на Челси Хендлър и в нейното шоу разкри част от плановете си като се пенсионира. 
Въпреки че е на 44 години Кайли не спира да радва феновете си с нови проекти. Наскоро излезе новото й парче “Time Bomb”. Във видеото я видяхме в отлична форма. 

В американско предаване тази седмица тя се пошегува, че вече прави планове за бъдещето си. Желанието й било, когато стане на възраст да има собствено кафе с Дани. Името му щяло да бъде "Златният бряг" и ще бъде базирано в Астралия. 

"Аз се шегувам от известно време с това, че ще отворим някое малко кафе, където ще идват скучни хора, които ще слушат нашите истории за турнета и т.н. Така че, ако спрете да  чувате неща за мен, отидете на север от Австралия и вероятно ще откриете, че правя ужасно капучино.'', каза красавицата. 

Изпълнителката наскоро се раздели с любимия си, с когото бяха три години заедно. Испанският модел й предложи брак, но тя призна, че никога не е била от типа момичета, които мечтаели да се видят с булчинска рокля. 

Миноуг се срещна и с Кралица Елизабет II по време на концерта по повод диамантения й юбилей. Това бил втория път, когато двете се видeли. През 1988-ма при случайната среща певицата била като вкаменена, но първата дама на Великобритания била от хората, които можели да води разговор с всеки и това успокоило малко австралийката. 



                                                                                     Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: