петък, 15 юни 2012 г.

Chris Brown се сби с приятел на Drake

Инцидентът е станал в сряда вечер в клуб в Ню Йорк. Причината за войната не е известна, но най-вероятно е заради Риана, считат феновете.
Неприятната случка станала във ВИП заведение в американския град на 13 юни. Въпреки че Дрейк и компанията му изпращали няколко бутилки шампанско на масата на Крис, той не отвърнал на жеста. 

В интернет излезе клип, на които се вижда, че бившето гадже на Рири замерва някои от приятелите на Дрейк с бутилка. Разбира се, след това Браун се оплака пред почитателите си в социалните мрежи за инцидента. Веднага постна снимка и коментар под нея: "Как беше партито с богати ......, които мразят и хвърлят бутилки като момичета?".

Само петима са ранените, като нито един не е с опасност за живота. Единият от пострадалите бил австралийски турист, който бил ударен в лицето от летяща бутилка и прекарал вечерта в болница. Крис Браун е разговарял с властите по случаят, а говорителят на Drizzy обяви, че той не е участвал в свадата. По-скоро проблема бил в спречкване между изпълнителят и Meek Mill, който пък бил на масата на рапъра. 

Някои фенове са на мнение, че понеже наскоро певицата записа парче с Дрейк и че то също може да е причина за схватката. Все още обаче не е ясно кой и с каква цел е започнал битката.



Снимка http://www.google.bg/

Няма коментари: