четвъртък, 12 юли 2012 г.

Alex Raeva & DJ Doncho с две нови песни

Двойката зарадва феновете си с нови проекти и разкри бъдещите им планове в личен и професионален план.
На 5 юли беше промоцията на двете най-нови песни на Алекс Раева и DJ Дончо. Интересното е, че във време на криза, когато повечето музиканти едвам изкарват по песен или клип, дуото пуска не един, а два проекта.

"Hey Boy" и "I'll be OK" са изцяло авторски и са дело на двамата. В първото видео е по-клубно направено и с нестандартна визия на певицата, докато във второто се говори за компромисите в любовта и как лиричния герой ще бъде добре след края на една любовна драма. Изпълнителката сподели пред Би Ти Ви, че летния клип е сниман в Гърция и първоначално са заснели част от кадрите още преди да бъде готово парчето. След като имало вече музика и текст, музикантите са се върнали в южната ни съседка, за да довършат снимките. Ефектът и е феноменален - и двата клипа въобще не приличат на български продукти. 

Относно това как Алекс и любимият й ще прекарат летните дни, те разкриха, че ще са на море и ще работят, а на есен ще отделят време за любимото им занимание - гмуркането. Не е изключено скоро и да има сватба, коментират близки до тях. 

Тук можете да видите горепосочените видеа и да си направите сами изводите кое ви харесва повече и защо: http://www.youtube.com/  и http://www.youtube.com/.



Няма коментари: