понеделник, 9 юли 2012 г.

Синът на Usher в критично състояние

Детето е пострадало след като е било ударено от някой, който карал джет. В момента то се намира в болница с опасност за живота. 
Инцидентът е станал на 7 юли в Алтланта, където край езерото децата са се намирали начин за спасение от жегите. Уви, Кайл е бил ударен в главата от преминаване на джет ски. Въпреки че е доведен син на рапъра, той веднага изпратил частен самолет до бившата си жена, който да я закара в болничното заведение при сина й. Малко по-късно там се появил и самия Usher.

Според лекарите, 11-годишното хлапе е в критично състояние. Органите на реда вече разследват случаят, но може да отнеме месеци докато стане ясно какво точно е станало. Представител на Министерството на природните ресурси обясни, че ще се използват  специални компютърни програми, за да се разбере колко бързо са се движели моторните средства по време на инцидента. Водачът на джета вече бил разпознат и след като приключат процедурите ще му бъде назначен адвокат и ще се реши дали ще се плаща обещетение на семейството или ще се водят дела. 


Снимкаhttp://www.google.bg/

Няма коментари: