сряда, 25 юли 2012 г.

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън разделени?!

Една от най-обичаните двойки сред младежите прекрати отношенията си?! Медиите в САЩ пък не оставят на спокойствие актрисата. 
Двамата любимци на публиката станаха известни с ролите си в сагата Twilight. Много от подрастващи се радваха на звездите, тъй като те бяха за пример освен на екрана и в реалния живот за това, че любовта съществува. Уви, както често се случва във Холивуд драми не са изключени. 

Слуховете са, че чаровната дама е обвинена в изневяра. Това е причината и любовните отношения между тях да приключат. Брюнетката се извини публично на вече бившия си приятел за аферата, която е имала е с режисьора на "Снежанка и ловецът", в който красавицата участва. Някои от директорите на световни продукции в Америка твърдят, че забежката на Кристен с Рупърт Сандърс е била временна и не е била с цел сексуален контакт. 

В края на миналата седмица фенове са забелязали, че се случвало нещо странно в къщата на актьорите в Бевърли Хилс - по всичко си личало, че единия от двамата се изнасял. Въпреки спекулациите, че двойката се разделя все още няма официално изявление от тяхна страна, че това е истина. 


Снимкаhttps://www.google.bg/

Няма коментари: