петък, 27 юли 2012 г.

Новите проекти на Лора Караджова

Въпреки че певицата издаде наскоро албум, тя не спира да радва феновете си с нови песни. На есен ще излезе най-новият й проект.
След като миналото лято Лорчето разби тотално с ремикса към "Спуснати завеси", който направи с 100 кила, сега тя отново реализира доста успешен проект с рапъра. Песента се казва "Цяла нощ", а клипа е сниман в Мол Варна. За един месец видеото събра над един милион гледания в интернет.

Малко по-късно пък се появи общия й проект с Кристо. Освен, че правят реклама на бисквити, те имат и мисия - предизвикват младите да се замислят да останат в България. Атрактивното видео е заснето край София и в него участват над 200 младежи. Въпросният клип отново събра над милион гледания.

За изпълнителката и двете й бебета са скъпи за нея. Едното е с по-бързо и хип-хоп звучене, другото е по-бавно и с цел агитация към подрастващите да не имигрират. 

Най-новото видео на певицата ще бъде заснето в Гърция и ще излезе през септември. Парчето беше представено за първи път на наградите на БГ Радио тази пролет. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: