четвъртък, 5 юли 2012 г.

Новите проекти на Поли Генова

Певицата пусна ново и лятно видео, а в началото на зимата ще участва в мюзикъл. В него ще си партнира с Дони и други известни имена.
Въпреки че работното заглавие на новия сингъл на Поли се казваше "По гащи" в последствие екипа е сменил името. Сега той се върти в интернет като "Солени дни". Видеото е снимано на няколко места, част от снимките са правени във Варна край "Куба" бар. 

Текстът е дело на момичетата от Латида, както и на самата блондинка. В клипа участва и Пламен от Voice of Boys. Музиката е на Жени Джамбазова, по аранжимента е работил Roots Rocket. Режисьор и оператор на проекта е Павлин Иванов. За визията на красавиците са се погрижили Ирена Ангелова и гримьорката Силвия. Тук можете да видите готовото видео: http://www.youtube.com/.

Другият мащабен проект, в който ще се включи изпълнителката е мюзикъла наречен "Аладин". Той трябва да излезе в началото на декември месец, а Генова ще играе главната женска роля - тази на принцесата. Злият магьосник ще бъде Дони, на когото много му ходела ролята. Ненчо Балабанов ще играе пък самия Аладин. 



Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: