сряда, 11 юли 2012 г.

Бобо: Мисията в живота ми е да намеря баща си

Музикантът е твърдо решен на есен да пътува до Африка с цел да открие човека, който го е създал и да му зададе няколко въпроса.
Бобо, който стана популярен от парчето на Графа "Дим да ме няма" гостува в предаването "Нека говорят" в началото на юли. Въпреки че се занимава с музика от 15 години, участвал е в проекти с Белослава, Кристо и много други, сега момчето стана известно покрай рапирането си в песента на Влади. 

Оказа се, че Борислав Димитров, както е и истинското му име е имал тежко детство. Отгледан е от майка си, а баща му, който е от Гвинея ги е изоставил. След лятото Бобо е решен да отиде до там и да потърси баща си и да му зададе няколко въпроса като например защо си е тръгнал и т.н. 

През годините младежа е срещал и не малко трудности в общуването си с хората. Много са го обиждали дори е имал и спречкване, където го наръгват с нож. Освен това, певеца е лежал в затвора, бил хванат за притежание на марихуана и забравил да се яви на делото, така лежал зад решетките месец. Приоритетите му изцяло се изменили от него момент. Той искал да не прави вече глупости, а да върши това, в което най-добре го бива - музиката.

Относно личния си живот Бобо сподели, че момичето, което е с главата надолу в клипа на "Дим да ме няма" е приятелката му. 


Снимка - http://www.google.bg/

Няма коментари: