сряда, 5 април 2017 г.

David не разбирал стила на Victoria

Бившият футболист имал проблем с гардероба на съпругата си. Той се изненадвал от модните й решения, но напоследък започнал да й прави комплименти за облеклото.
41-годишната дама, която има четири деца от Beckham, не се натъжила, когато той й е казал, че дрехите й я карали да прилича на елф. David намекнал, че облеклото й подхождало за пиеса от градината на малката им дъщеря. Красавицата счела, че това е неуместен комплимент.

За вестник "Daily Telegraph" Victoria каза: "Това изречение го приех като комплимент. Но е вярно, че имам много неща, които нося и които той не разбира.".

Въпреки нестандартните си визии спортистът все пак хвалел жена си и дори й предлагал за забавление да носи по-често дрехи от годините, когато е била певица. "Просто носех пуловер и му казах: "Мислиш ли, че ще изляза навън така? Не съм се оправила.", заявила Пош.

Интересното е, че дори Brooklyn, Romeo, Cruz и Harper правели забележки на брюнетката за стайлига й. "Последният път, когато излязох носех спортен екип и палто и Cruz ми каза: "Мамо, изглеждаш наистина хубаво.". Бейзболните шапки са наистина неща, с които момчетата се борят.", призна дизайнера.

Тя не крие, че е взимала неправилни модни решения в миналото и не се срамува от тях, но смята, че те са я направили по-зряла. "Научих толкова много за това как да се обличам през годините. Имате ли снимки, за които мога да съжалявам? Сигурно са много. Но мисля, че другите жени се учат от тях.", допълни англичанката.

Любопитен е факта, че малчуганите на звездната двойка не считат родителите си за готини. Brooklyn дори искал баща му да ходи на другия край на улицата, за да не се злепоставя пред приятелите си. "Ако David Beckham не е достатъчно готин, то тогава каква е надеждата за другите татковци?", зачуди се още загрижената майка.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: