понеделник, 10 април 2017 г.

Natalie Imbruglia идва в България

Певицата ще дойде у нас за първи път. Концертът й ще се състои на 30-ти април в Централният военен клуб в София.
Феновете на дамата в страната ни ще имат възможност лично да я видят и чуят след броени дни. Тя ще гостува в България за първи път, което прави събитието толкова интригуващо и очаквано.

Участието на изпълнителката в столицата ни е част от европейското й турне. То ще стартира на 22-ри април в Москва и ще продължи до края на май. Imbruglia ще посети места като Берлин, Милано, Париж и Лондон.  

Първоначално концертът й у нас беше планиран да се състои в новия клуб "Music Jam", но поради ремонтни дейности и за удобство на всички организаторите смениха локацията. Natalie ще представи на меломаните песните от петия си студиен албум "Male", който излезе през 2015-та. В него тя е включила кавър версии на любими нейни парчета изпълнени от мъже. Това е и причината проекта да бъде озаглавен по този начин. Билети за проявата можете да намерите тук: http://www.eventim.bg/, а цените варират от 50 до 70 лева. 

В предаването си "Musicology" днес DJ Marten разкри, че през 1997-ма е харесвал певицата изключително много, но към днешна дата той е щастливо женен и има дъщеричка от съпругата си Джули. Това обаче няма да му попречи да отиде и да се наслади на музикалните изненади на австралийката, които е приготвила за българската си публика.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: