понеделник, 3 април 2017 г.

Nelly Furtado се отказва от музиката

Певицата планира да се оттегли от музикалната сцена след реализирането на последният си проект "The Ride". Той излезе на пазара на 31 март.
Дамата, която изпълнява "I'm Like a Bird", ще натъжи стотици фенове с решението си да полети от музикалният бизнес. Преди броени дни тя пусна своят шести студиен албум, с който мисли да сложи край на кариерата си на артист.

По думите на Furtado с този албум се сбогува с почитателите си и иска да се върне към старият си начин на живот. За вестник "Daily Star" красавицата разкри, че през петте години, в които си беше дала почивка е учила как се пише сценарий в университет и е помагала в музикален магазин на приятел. "За мен албумът е краят.", категорична е певицата. 

Канадката с португалски произход има 13-годишна дъщеря от Jasper Gahunia. Тя споделя още, че да стане майка на 25 години и да балансира между семейните и професионални ангажименти е било доста трудно за нея. Нещо повече - била е принудена да си даде малко време за отдих, когато бизнес отношенията й се провалили.

"Животът ми се превъртя твърде бързо на 20. Подписах първият си договор и след това трябваше да жонглирам между работата и дома. Станах майка на доста ранна възраст, след което имах дългосрочни бизнес отношения с бившият си мениджър, който беше като баща за мен. Преди години осъзнах, че трябва да се разделим. Имах желание да опростя нещата. Не приключих с музиката, но с търченето. Казах си, че ще почистя собствената си тоалетна и ще изпера бельото си.", заяви още изпълнителката пред изданието.

38-годишната Furtado обяснява, че в последният си проект е изразила това, което иска от живота и по-точно да има истински хора около себе си.

"Албумът говори за истините. Не искам да съм заобиколена от боклуци вече. Искам да изкарам истината от хората около мен и от мен самата. Тук става дума за мечтите, които не винаги съвпадат с реалността и излизат от другата страна.", допълва Nelly.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: