понеделник, 17 април 2017 г.

Обраха къщата на Drake

Изпълнителят не бил в дома си, когато охраната му открила жена облечена с дрехите на звездата. 24-годишното момиче било арестувано и обвинено в кражба чрез взлом.
Член на екипа на Drake намерил жена в спалнята му, която била облечена в анорак на певеца. Случката се развила на 3-ти април в 10 часа през нощта. Според сайтът "TMZ" след като били повикани полицаите дамата заявила, че имала разрешение да влезе в къщата. Истината обаче е, че тя излъгала и в крайна сметка си признала, че е взела Pepsi, Sprite и една вода Fiji.

След самопризнанията девойката била арестувана. Не е известно колко време е прекарала в дома на канадеца, но любопитното е, че нямало намерени следи, че е влязла с взлом, в каквото всъщност е обвинена.

Изданието припомня ситуация от преди месец, когато бездомник открадна бижу от буса на музиканта, който в същото време е имал концерт. 30-годишният рапър е бил на участие, което е част от септемврийското му турне "'Summer Sixteen" в Аризона, когато властите арестували 21-годишният Travion King. Според информация на органите на реда, бандита е отмъкнал вещи на Drake и DJ Future the Prince. Той ще прекара една година зад решетките и ще бъде осъден на пет години пробация след освобождаването му. Младежът бил вписан в приют във Финикс и разкрил, че работи в почистваща фирма, която отговаря за големи съоръжения. Местната полиция обяви, че престъплението е извършено от човек, който е наясно с плана на сградата и е имал договор със собствениците на помещението преди години. Сержант Vince Lewis каза следното: "Става дума за някой, който е знаел плана и е имал достъп да се измъкне незабелязано.".



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: