вторник, 3 май 2011 г.

Галя и Кристо с премиера на песента им

На мега концерта на БГ радио "След 10 години", музикантите представиха за първи път пред публика съвместният си проект.
Близо два месеца българските фенове очакват да чуят и видят новото парче на бившата певица от "Каризма" и бившата музикална половинка на изпълнителката Сантра. Това се случи на събитието по повод рожденият ден на медията тази неделя.

Песента на Галя, Кристо и рапъра D-Flow се казва "The race". Сингълът трябваше да излезе още в края на март месец, но поради редица обстоятелства, това не се случи. Видеото е заснето и съвсем скоро ще бъде пуснато по музикалните телевизии у нас. Клипа е сниман в продължение на една седмица. Галка в интервю за "The voice" дори се извини, че беше преграхнала, тъй като един от снимачните им дни е бил на открито, докато е валяло сняг, а тя е била с по-оскъдно облекло. Във видеото ще има екшън сцени, експлозии, бързи коли, танцьори от различни националности и какво друго - ще оставим да видите сами.

Оператор на лентата е Георги Марков, който е работил по песента на Галя - "Другата част". Продуцент на проекта е американеца Джеси Стийл, който направи и холивудски филм, посветен на България.



Снимка - http://www.facebook.com/

Няма коментари: