петък, 6 май 2011 г.

Излезе новият албум на Sade

Световната премиера на дългоочакваният проект на джаз изпълнителката се състоя на 3 май. Феновете вече могат да си закупят новият албум на Sade, както от музикалните магазини, така и от интернет.
След като миналата година англичанката и екипа й записаха студиения албум "Soldier of Love", сега музикантите са решили да реализират двойна компилация. Името й е „The Ultimate Collection" и съдържа 29 песни. В двата диска има освен най-известните парчета на Шаде и четири нови неиздавани песни, както и ДВД от най-интересните мигове на джаз, соул и фънк изпълнителите.

Едва ли има почитател на певицата, който би се замислил дали си струва да направи подобна инвестиция. През 1994г. групата издаде проект наречен "Best of". Разликата с новата сборна компилация е, че в нея има към 15 песни, които не са включени в тази от преди 16 години.

Друг любопитен факт е, че след близо десетгодишно прекъсване, Sade отново са на сцена. В момента те са на световно турне в САЩ, което ще продължи до края на юни месец.



Снимка - http://www.sade.com/

Няма коментари: