сряда, 18 май 2011 г.

Incognito & Jazzanova за July morning в Созопол

Навръх Джулай морнинг едни от най-известните джаз, соул, фънк музиканти ще гостуват край родното ни крайбрежие.
Мнозина считат, че 1 юли е празника на хипарите. Да, обаче тази година джазмените и рокаджийте ще могат заедно да се насладят на изгрева на слънцето. Поводът?! Двудневният фест в Созопол, който ще се проведе за първи път.

На 30 юни и 1 юли в продължение на 48 часа без прекъсване, на сцената ще излязат Incognito, Jazzanova, Kraak & Smaak и много други. Проявата ще се състои на плажовете на къмпинга "Градината" в морското градче. До момента е известно, че в събитието ще участват 9 банди и 15 диджея, като разбира се, в него ще се включат и наши музиканти. Скоро ще станат ясни кои ще бъдат те.

Ако си един меломан веднага би се досетил, че подобен фест донякъде може да се сравни с "Spirit of Burgas", тъй като партито ще бъде край морето. Все по-рядко се случват гъгове в България с участието на такива легенди в музиката и трябва да ги ценим.

Билети за концертите вече се продават в http://www.eventim.bg. Цените са от 30 до 60 лева, според това дали ще си закупиш билет за единият или за двата дни на феста.








Няма коментари: