сряда, 25 май 2011 г.

"Мастило" пуснаха клипа си към "До края"

Преди броени дни групата публикува в интернет видеото към последният си сингъл. До момента клипа е гледан от 5 хиляди души.
Новата песен на Вики и Десо "До края" за кратко време стана любима на българските меломани. Още преди да бъде направен клипа към парчето, по участията си в различните клубове из страната публиката заедно с "Мастило" стигаше до краят.
В края на февруари тази година групата обяви конкурс за най-влюбена двойка. Победителите спечелиха правото да вземат участие във видеото. Те са и едни от главните действащи лица в него. Певицата Вяра Атова - AV също е включена в проекта. Тя е танцьорка в бар, в който главната геройня започва работа.
Режисьорът на клипа е Добромир Николов, а оператор - Ивайло Конов. Блондинката е написала текста към парчето, а музиката е дело на китариста и продуцента Магомед Алиев – Мага.

Сюжета на клипа е малко объркващ ако трябва да сме точни. По принцип идеята на екипа е била "Maстило" да бъдат същества, които да спасят любовта между двамата влюбени. Това обаче не става много ясно на зрителите. В лентата се вижда как младо момиче и момче се събуждат, жената отива на тренировка по балет, след това намира обява за работа в бар, вечерта излизайки от заведението я блъска кола, но музикантите някак си връщат времето назад и девойката се отказва от новото си амплоа.
Тук можете да гледате цялото видео: http://www.youtube.com/.



Снимка - http://www.slava.bg/


Няма коментари: